Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
Buna seara! Asteptam pe tati, trebuie sa soseasca.
Daria a zis ca abia asteapta sa vada cadoul dar a admis ca ii e dor si de tati
.
Carpatina, emotii mari si pentru tine. Iti doresc sa fie usoara adaptarea Ioanei.
Eu ziceam ca la noi ca e mai probabil sa intilneasca o educatoare frustrata ca e prost platita si i se mai taie si 15% din banii si asa putini...
Sabina si restul mamicilor. Am mai discutat cu doua prietene si am decis sa vad numai partea buna a lucrurilor in legatura cu gradinita.
Sper sa fie OK educatoarele si cit mai transparenta organizarea si citttt mai putine imbolnaviri.
Daria oricum abia asteapta (mereu cind ne plimbam vrea la copiii pe care ii vede in curtile gradinitelor si scolilor) si socializarea e si la noi unul dintre motive.
Va fi totul bine, trebuie!!!
Prisi, deci era mai veche...parca detectasem eu ceva cind ai zis ca revii si apoi ai disparut din nou...
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Nana felicitari! Sarcina usoara si mai treci pe aici, sa ne povestesti! Sa stii ca aseara ma gandeam ca bantuiala ta pe la subiectul cu Euroclinic nu-i degeaba [Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts caietul cu amintiri |
Multumesc din suflet!

Acum, cele care ati nascut la Euroclinic, poate imi recomandati un medic bun, care sa ma si primeasca fara sa fiu toata sarcina in evidenta.
Deocamdata m-am documentat, am intrebat de dr cu care a nascut Betty78
dar nu mi-ar strica niste sfaturi de la cele care au trecut pe acolo.
Happiness_4_us spune:
Sunteti minunate si va multumesc din suflet pentru urari!
Teo ai fost de nota 100! Mi-ai facut ziua frumoasa cu mesajul primit de la tine, eram in drum spre gradinita cu A.
Eu ma adaugasem timid pe listuta, in speranta ca nu ma observa nimeni asa curand. Dar na, ca nu mi-am gasit momentul, ca si Prisi , apropo felicitari si sarcina usoara
, a venit cu asa veste!
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi si sa dea bunul DUmnezeu sa fim sanatosi cu totii!
Va imbratisez pe toate cu multa dragoste!
ceamica spune:
buna seara,
ce de vesti cu doua liniute
Felicitari Nana ,sarcina frumoasa si un bebe asa cum ti-l doresti
Felicitari Prisi , sarcina frumoasa si bebe asa cum iti doresti
Piciulika concediu placut ! si noua o sa ne fie dor de tine, de voi!
Danuta refacere grabnica tatalui tau ! tinem pumnii sa nu vi se lungeasca urechile la coada ptr pasaport
Carpatina ma omori cu umorul tau ! m-am trezit razand singura in camera. M-a intrebat Puf daca ma juta cu un dr cumva![]()
Teodora , este un minunat Mihnutzu
Multumesc ca ai spus ca te-am ghicit, este un compliment ptr mine,ptr ca tu esti o persoana care intradevar si-a definit f bine stilul , stie ce-o avantajeaza, cum sa foloseasca culorile, cum sa se machieze, cum sa-si forteze limitele . Cred ca astea s-au acumulat in timp cu f multa munca, probe si perseverenta . Din pct meu de vedere esti de nota 10 !
Eu mai lucrez inca la mine![]()
Sabina , ma bucur ca nu te-ai lasat cu explicatiile. Stiu despre ce vorbesti acuma, sunt f buni, eu cred ca pentru noi nu au ce cauta adidasii , tenesii, baschetii, mocasinii, ghetele, adica tot ce folosesc si barbatii
. Exista variante multe pentru noi si e pacat sa folosim tot limitarile lor.
Mi-am facut tivul si la cei de la debenhams
chiar zilele trecute
stai ca m-am luat cu hainele si am uitat ce vroiam sa-i spun Teodorei vis a vis de spiritul de observatie: am vazut la tine acasa cu o anume ocazie pe Maria Luizei si Miruna lui Prisi . Concluzie: ce ne pregatesti? sau cand?![]()
Erina , draga mea , multumesc ca mi-ai satisfacut setea de a o vedea pe Daria

Tin pumnii sa fie asa cum iti doresti pentru Daria
Greyeras, Cecilia , am citit ce ma asteapta
. Stau si ma intreb dac cumva ei si-au facut socoteala invers , adica sunt suficient 26copii sa pazeasca o educatoare
tragic si trist !
ceamica spune:
bernix , Luy ati fost in parc?
azi noi n-am uzat parcul , am stat mai aproape de casa
maine plecam la voina si sper sa nu luam chiar toata vremea urata si ploile dupa noi.
ceamica spune:
SabinaY,
am vazut pe discovery o emisiune despre acarienii din pat ! m-am socat ce poate circula pe langa noi si tu crezi ca esti in asternuturi curate
si acum ma mai opresc uneori si ma uit din diferite unghiuri doar doar ii vad
brrrr
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Acum, cele care ati nascut la Euroclinic, poate imi recomandati un medic bun, care sa ma si primeasca fara sa fiu toata sarcina in evidenta. |
Chiar vrei sa nasti in Romania?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
ceamica, petrecere buna pe unde mergeti.. si lasa acarienii sa-si faca linistiti de cap in asternutul tau! ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
SabinaY. spune:
Prisi,Nana ce vesti minunate!Sincere felicitari!
Felicitari bipedului de ramonaiani
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Marunzika spune:
Nana & Prisi FELICITARI! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Au inceput www.onetruemedia.com/shared?p=b2ce443327f3c7e38bfc63&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mondialele
.
Un we linistit si insorit ( la noi sunt doar 15°C si un cer plin de nori urati).
Puppi Energia
24.08.2007

Vlad (01.09.2007)