Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, dar de ce o dai la gradi daca esti asa indoita?
daca simti ca nu e ok, mai tine-o acasa si gata.

pt Sofia, gradi la 3 ani a fost un cosmar. Abia dupa 4 ani jumate a inceput sa-i placa Am tinut-o acasa cat cuprinde fara niciun fel de reprecursiuni...ba dimpotriva, las modestioa deoparte si spun ca nu gradinita a modelat-o pe Sofia asa cum e acuma, plina de talenete si profunzime, ci noi, parintii ei.
iar ea choiar a avut parte de o educatoare buna, creativa, si o grupa destul de restransa de copii (tot asa, maximum 15)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

PS. asta asa, ca ai pomenit de educatie. In opinia mea, la gradi trebuie doar sa se simta bine si sa se joace frumos, mai ales pana pe la vreo 4 ani si ceva....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Felicitari noilor gravidute. Nana si Prisi sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi. V-am citit zilnic dar mai greu cu scrisul din lipsa de timp. Noi am avut botezul pe 5. Abia astept sa vina pozele sa va arat cateva. In rest cu Luca si David imi ocup tot timpu. Luca e un nazdravan, vorbeste de toate si invata cu mare placere. Dar are si el momente de gelozie ma vrea doar pe mine sa-i fac anumite lucruri. Exact asa cum povesteau si Erina si Picea. Apropo vacanta placuta Picea. David e bine. Azi a facut vaccinul de 2 luni are 6100g si 62 cm la 2 luni si 10 zile. Va pupamsi va asteptam la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Teo, Erina, Rox, Bernix, Sabina, Mada multumesc mult, sper sa fie totul ok pana la sfarsit, deocamdata sunt ok, cam obosita si usor ametita, mai trec repede 3 saptamani si scap

Marta si Miruna
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu de la gradinita nu am mari pretentii in primul an, motivul pt care am ales gradi este socializarea, nu prea avem copii in vecini si nu reusim sa ajungem foarte des in parc, as vrea sa reziste macar 4-5 ore in prima faza si poate se mai invata sa imparta lucrurile, ca e cam egoista din pc asta de vedere, in rest nu ma stresez prea tare daca nu e bine o retragem si incercam la anul

Erina era comisa deja cand am plecat in plimbari, e proiect de casa noua

Marta si Miruna
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

oooo,ce vesti minunate,trebuie musai sa ies de dupa canapea sa felicit noile gravidute,MARTA,NANA va ,sarcini usoare si bebei asa cum va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Prisi,Nana felicitari,sarcini usoare si bebei sanatosi!

Sabina,Erina,bernix multumim

Piciulika vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

noi suntem bine,dar mereu pe fuga,nu prea mai reusesc sa fac tot ce-mi propun intr-o zi ,asteptam cu nerabdare concediul,chiar daca e de criza important este sa uitam o saptamana de stres si oboseala ,de griji si de probleme,cam asta de pe la noi ,va pup pe toate
Piciule concediu placut
Roxana poate ne mai auzim
Sper sa reusesc sa intru mai des,dar ma indoiesc...
cuscraaa frumos baiat ,ar fi mare pacat sa nu mai faci macar unul ca tare frumosi iti ies,sunt convinsa ca si o fata ti-ar iesi la fel de frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

asa deci, e bucurie mare !!! pai la asa vesti ....

Prisi,Nana, m-am emotionat mult de tot, va pup si va imbratisez cu drag, sa aveti sarcini usoare !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana felicitari! Sarcina usoara si mai treci pe aici, sa ne povestesti! Sa stii ca aseara ma gandeam ca bantuiala ta pe la subiectul cu Euroclinic nu-i degeaba

Madam Prisiceanu chiar ma gandeam cat o sa te tina a o secretosienia Felicitari inca o data

Mergi la inceput