Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)
Raspunsuri - Pagina 3
bernix spune:
prisi, Nana,
felicitaaaaari! Sarcini usoare, nasteri fara probleme si bb-ei frumosi si sanatosi sa aveti!
bernix spune:
Nus' prin ce minune am avut azi acce pe flickr, deci am admirat copii frumosi si mamici infloritoare: Rox, Teo, Piciu si copiii din dotare.
Erina, iti inteleg reticentele legate de gradinita si le impartasesc si io, desi n-am avut inca sedinta cu parintii, dar am aflat ca vor fi multi rau in grupa cu doar o educatoare. Vedem cum ne descurcam, eu oricum n-o s-o duc prea mult, insa am inscris-o pt a prinde loc. Din primavara viitoare e programata institutionalizarea de fapt.
Piciu, ce slaba esti si ce rotofei si maare s-a facut Alex!
Exercitii stand pe spate cu copilul pus pe gambele flexate fac si eu cam in fiecare seara sub forma de joc: se numkeste avionul si pista de aterizare e la mine pe piept. Concediu placut si linistit sa aveti!
Danuta, sanatate bunicului!
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Nu vreau sa mai zic nimic dar azi-noapte nu puteam readormi gindindu-ma cum va fi in clasa de 24, la ce militarie vor face ca sa ii tina sub control... |
Ia-o usurel.. ca ai cale lunga de strabatut!
Eu sunt un pic mirata de ce zici tu, stiind ca ai lucrat si tu cu copiii... si-s convinsa ca stii ca nu-i mereu nevoie de militarie pentru ca sa ai controlul...
Sigur, si perceptia detinerii cotrolului e diferita pentru fiecare dintre noi.. unii sunt mai relaxati ca altii!
Nu te mai ingrijora in avans!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bernix spune:
Luy, mai vii azi in parculetul vizitat sapt trecuta impreuna cu Ema? Eu sunt dornica de o revedre, sa stii.
Doamna Teo, dvs.?
luy spune:
Bernix, daca vrei neaparat, cred ca ne putem mobiliza ![]()
Doamna Teo are de facut aprovizionare cica ( am incercat s-o tentez eu mai devreme ), dar a ramas ca in principiu ne vedem maine seara in Tineretului, la nu stiu ce statui 
Da-mi un semn pe telefon, daca vrei sa venim in seara asta, sa fac program familionului ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
25+ cu
la purtator
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Ia-o usurel.. ca ai cale lunga de strabatut! Eu sunt un pic mirata de ce zici tu, stiind ca ai lucrat si tu cu copiii... si-s convinsa ca stii ca nu-i mereu nevoie de militarie pentru ca sa ai controlul... Sigur, si percetia detinerii cotrolului e diferita pentru fiecare dintre noi.. unii sunt mai relaxati ca altii! Nu te mai ingrijora in avans! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Multumesc pentru incurajari.
Tocmai pentru ca am lucrat cu copiii-dar nu mai stau sa insir diferentele de sistem si cultura, realizez ca pentru a putea face si educatie numarul maxim ar fi de 15.
Mentinerea interesului si ordinii e deasemeni foarte importanta, e deajus a three year old neastimparat care sa disturbe ora sau sa necesite atentie deosebita de la o educatoare care trebuie sa aiba grija de alti 24
. Editez ca sa spun ca atunci cind ma gindesc la ordine ma gindesc si la siguranta care pentru mine este pe primul loc inaintea educatiei.Incerc sa ma mentin optimista dar sunt convinsa ca daca Ioana ar fi in sistemul romanesc ai fi si tu extrem de stresata
.-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Sabina spune:
Minunate vesti!
Nanuta, Prisi, ma bucur din tot sufletul, sarcini usoare si bebei sanatosi si cumintei va doresc!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
| citat din mesajul lui bernix Erina, iti inteleg reticentele legate de gradinita si le impartasesc si io, desi n-am avut inca sedinta cu parintii, dar am aflat ca vor fi multi rau in grupa cu doar o educatoare. Vedem cum ne descurcam, eu oricum n-o s-o duc prea mult, insa am inscris-o pt a prinde loc. Din primavara viitoare e programata institutionalizarea de fapt. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Am scris institutionalizare din engleza si mai putin ca oficializare a statutului de mic "gradinar", mai ales ca la noi mai mult ca inafara scoala tinde sa inmilitareasca si sa uniformizeze caracterele.
Acum stau sa ma gindesc daca nu era mai bine sa o inscriu la un sistem step-by-step.
Bafta sa fie totul cit mai bine si la voi. Eu cred ca am noroc de Daria ca e extrem de sociabila si puternica...eu ce sunt mai parapastioasa.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Roxana_G spune:
Vaaaai de mine, Prisi si Nana sunt pe lista de burtici?
tare tare, felicitari, sa fie intr un ceas bun si sa aveti sarcina usoara!
Cumatra, frumos mai e cretulinul tau, si e frumos la Ciorani. Astept invitatie.
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina Incerc sa ma mentin optimista dar sunt convinsa ca daca Ioana ar fi in sistemul romanesc ai fi si tu extrem de stresata . |
Draga mea, nu cred ca stresul are legatura cu "nationalitatea" sistemului.
Si sufletul meu e plin de framantari si griji pentru schimbarea din septembrie (adio cresa, e timpul sa mergem la scoala).. btw, habar n-am cati copii vor fi in clasa
Cu siguranta ca in prima saptamana voi fi turbata!
Stii cum e.. trebuie sa inveti sa traiesti/accepti cu lucrurile pe care nu le poti schimba
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)