Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani scumpa si dulce Daria! Sa cresti mare si sanatoasa frumusico!
La multi ani Vladuc! Iti doresc o viata minunata, alaturi de mami, tati si surioara dulce!
La multi ani fericiti Gabriela

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

intru si eu sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de azi . sa fiti sanatosi si fericiti!

am citit vestile de la desiree si m-am bucurat ca sunt bune. ma gandesc mereu la ele si ma rog sa se faca repede bine.

in rest, la munca. multa munca, cu vremea asta. dar va rasari soarele si pe strada noastra, nu?
insa ne tot luptam de mai bine de o luna cu constipatia. o tot tin cu regim de legume si multe fructe, dar cam slaba miscarea. mi-e mila tare de ea, saracuta, are zile cand se chinuie foarte tare sa faca ceva. si nu reusesc deloc sa ajung la medic cu ea. lorich, tu ii dadeai lui robert duphalac. mai tii minte cum si cat ii dadeai? ca as incerca si eu cu teo; i-am mai dat odata, avea sub un an, dar nu mai stiu cat si cum si oricum acum e mai marisoara... desi tot la medic trebuie sa ajung. offff!
fug, ca am treaba la munca. vreau soare!!!!!!!!!! daca mai aud pe careva ca vb de seceta il omor!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Cu Victoria in gand si-n suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Georgiana ah, imi pare rau, uite ca si noi avem problema asta acum, face la 3 zile, aseara a vrut la wc si cand incepea sa faca a inceput s aplanga, sa vrea jos, cred ca-l durea tare saracutul; a facut acolo in picioare langa wc, tinandu-se de mana mea si nu-ti zic ce chin si ce culoare avea la fatza :(
Duphalac (lactuloza) i-am dat dupa prospect, chiar nu mai stiu, imi pare rau; acum nu m-am gandit la asta, tot incercam si noi cu iaurt, fructe si de astea... Bafta sa aveti!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

lorich, la fel am patit si noi aseara. am venit de la munca si am gasit-o pe wc, o tinea mama de manuta. si plangea saracuta ca o doare funduletul (ca acum spune macar ce o doare). am ramas eu cu ea si nu reusea deloc, mititica. pana la urma mi-a cerut supozitor (daca a ajuns ea sa ceara, e nasol, ca nu suporta sa le vada macar). a facut apoi imediat si s-a linistit, a devenit iar vesela si titirez. ma doare sufletul, ma apuca plansul cand o vad cum face. i-am bagat cereale integrale (sau, ma rog, asa scrie pe ele), mananca ciorba multa, legume, kiwi, piersici, caise, prune, numai din astea de te alunga la buda urgent. si ea nimic
multumesc pentru raspuns

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Cu Victoria in gand si-n suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lorich, Chinabulina si noi avem probleme, dar eu stiu de ce, de la antibiotic, cum ii dau antibiotic cum nu mai mananca nimic. Si uite asa de cateva zile iar nu mananca nimic, desi abia ne revenisem putin. El cum incepe sa manance putine legume/fructe, cat de putine, cum face normal, insa daca nu mananca nimic toata ziua si bea lapte, cum sa faca?
Am ras de-am paralizat, a zis ca sta pe toilette la gradinita si striga fu-tu, fu-tu, nu stia Laura ce zice, cand colo el striga fundul ca-l doare. Adica nu prea e de ras, mi-e mila de el saracul.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am intrat sa fac urari:

Vlad, Daria sa fiti sanatosi si fericiti!!
China, Lorich, Doloress imi pare rau ca trageti cu constipatia. Si eu cu ai mei. De Ilinca mi-e ca face f rar, cam la 3-4 zile...si ceai de musetel sa nu vada. I-am pus supozitor de 2 ori, dar nu vreau sa exagerez...oof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani!

Vladuc scump, cuminte si frumos
si
Daria dulce si frumoasa,

Sa fiti sanatosi, cuminti, intelepti si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani si numai bine tuturor sarbatoritilor din ultimele zile:

SARA ELENA
DAVID ADRIAN
ALEXANDRA
ALESSIA CLARA
BOGDAN
SHINTARO DANIEL
DARIA-MARIA
GABRIELA
VLAD-ANDREI
Sa creasca mari, frumosi si santatosi!

Ma bucur mult ca Victoria a reactionat bine a tratament. Doamne ajuta s-o tina tot asa!

Felicitari copilasilor care au scapat de pampersi! Simona, eu te intrebasem cum ati facut...deci asa, educatoarea...pai e cazul sa o pun si eu la treaba atunci...ia sa-i iau o olita pentru gradi.

Spor la copilasilor constipati...pup funduletele...
Doloress, am izbucnit in ras cand am citit de Patrick...scuze, ca nu e de ras de fapt, dar a fost simpatic

Mi_bebelina, esti tare!!! cu olita dupa tine...dar macar stii ca face in ea...cine ce treaba are cu voi?!

Vacanta placuta celor care sunteti in sau va pregatiti de concediu! Off, sper la anul sa-mi permit si eu un concediu undeva..."luna de miere" pe care n-am avut-o...mai ales ca facem 10 ani de cand suntem impreuna (eu si sotul).

O seara frumoasa!

Doamne, ajut-o pe Victoria!

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca intru si eu la vreme de seara, la spartul targului, sa urez la multi ani fericiti unor pui frumosi si dragi Daria si Vladuc rasfatel ! Sa fiti fericiti copilasi dragi, sa aveti viata frumoasa inainte, plina de bucurie si lucruri bune!

Aici e friiiig, a plouat de a rupt, cred ca ma intorc la fel de alba cum am venit. Poate saptamana viitoare sa prindem vreme buna. Pina una alta spargem banii pe aici, ca daca e urat afara si mall-ul aproape, ce sa facem si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Doamne,ajut-o pe Victoria!!! sa fii curajoasa pui mic sa te faci repede bine!!!
Sunt cu sufletul si inima alturi de tine si parintii tai!!

Ma iertati feteor ca dau buzna,dar citesc la clubul vostru tocamai pentru a afla vesti despre micuta Victoria!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput