Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am scris astazi in graba si am uitat sa urez La multi ani sarbatoritilor zilei.

La multi ani!
Daria
Vlad-Andrei
Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti cuminti si sa aveti parte numai de bucurii

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am intrat sa citesc vesti despre Victoria noastra draga...Ma bucur ca e bine...imi pare rau ca are schimbari de dispozitie...sper sa vina zilele vesele si fara boala.

Daca stiti cum as putea sa ii trimit si eu o jucarioara ceva please dati-mi de stire pe pm...desi nu pare o idee buna...ca poate nu e sterila...si asa e...tratamenul asta e foarte strict...igiena trebuie sa fie respectata...din pacate stiu cum e.

Cleo te pup si vreau sa vb cu tine!

La multi ani tuturor ghioceilor ce s-au sarbatorit si celor ce urmeaza sa adauge inca un anisor in palmares. Maine o sa ii scriu si Feliciei un mail ca si David se face flacau mare...parca ieri ne chinuiam sa nastem si uite ce copilandri mari si mumosi avem!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!

MsBB, hai ca daca spui tu ca ai mai vazut duamne cu olita si la nunti parca nu ma mai simt asa…..nu-stiu-cum. De fapt, prefer sa ma plimb asa decat sa se abtina sa faca.

Adriana, fiica-mea intotdeauna a acceptat greu noul. Cu olita cred ca a fost singura chestie usoara. In rest ii e frica……i-a fost frica sa mearga, acum ii e frica sa se catere pe undeva, sa alerge prea tare…Si oricat i-as explica, degeaba…ea o tine langa pe-a ei, nu vrea si pace. Pana o mai vedea copiii ca fac la tufis, ca dupa aceea cred ca va invinge teama. Pana acum cateva saptamani de exemplu facea pipi la olita doar daca avea manerul acela din fata atasat. Si a venit la noi o prietena cu fetita de ani jumate, a facut pipi la olita fara maner si dupa aceea a vrut si ea asa….tot e bine ca nu mai car si coarnele alea.

Chinabulina, Dolloress, Lorich….eu i-am dat Duphalac la inceput cum scria pe prospect, 5 ml pe zi si n-a avut efect, am marit pana am ajuns la 10 ml, tot nu vedeam nicio imbunatatire a situatiei, am incercat seminte de in, tot felul de cereale…..nimic n-a ajutat. Pana cand am inceput sa ii dau in fiecare zi sucul de la o portocala mare. Face cam la 3 zile dar fara dureri, consistenta normala. Si am oprit Duphalacul asa dintr-o data, nu micsorand din zi in zi doza cu cate 1 ml. Nu vrea sa pape fructe si legume, macar fructele i le bag in lapte. Dar tot cred ca portocala a ajutat. Si ii dau in continuare. Incercati si asa…la noi a fost singura metoda buna.

Gabitzam ma sperii…….sotul zicea ca ploua si e frigut, nu friiiiig. Dar tot venim si noi sambata, fie ce-o fi.

Laura, si eu aveam probleme cu Delia, dar cand era micuta bagam termometrul uns cu crema de galbenele sau multe exercitii gen bicicleta(cu genunchii la burtica)

Fug la nani, va pupez! Noapte buna!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Buna, tuturor si multumim din suflet ptr. sprijin si rugaciuni si vorbele de incurajare! Eu scriu rapid, in caz ca se trezeste Victoria, apoi revin cu amanunte cand mai pot. SUNTEM ACASA! Dr. ne-a factut externarea ptr. ca Victoria a reactionat f bine la citostatice, nu i-a fost rau deloc si nu refuza medicamentele, le ia asa de cumintica, sa se duca "Booboo" (Buba). Vineri mergem iar la spital si apoi cam o data/ sapt., dar nu mai ramanem acolo, doar mergem ptr. tratament. In ziua 32 (azi e ziua 8) o sa stam vreo 2-3-4 zile, ca atunci va primi o doza mai mare de medicatie si trebuie sa o tina sub observatie pana elimina toata medicatia din organism. Drii. sunt f impresionati de faptul ca ii este atat de bine si reactioneaza super bine la tratament. Am o mica luptatoare. Am atatea de spus, ca nici nu stiu ce sa va spun. Cineva (am citit pana la pagina 15 din cap. trecut) spunea (Cleo???) ca spera sa fie diagnosticul greist. Nu e! E confirmar si re-confirmat. Dr. primara care se ocupa de Victoria e elvetianca, venita in Canada sa le arate dr. de aici cum se trateaza leucemia (ADRIANA, da, este A.L.A.) in Europa si zice ca in Europa are succes de 95% tratamentl si ei practica din 2000 acest tratament. Parte din tratament sunt steroizi care o fac super-"moody" (???), acum e super fericita si peste 5 minute face niste crize ca nu ma inteleg cu ea, orice as face, fac orice zice ea, si tot urla si ma loveste si nimic nu-i e pe plac. Eu incerc sa am rabdare cu ea, stiu ca sunt steroizii de vina, ea saraca cred ca ii e tare greu, nici nu intelege ce se intanpla. I-au bagat un furtunel in vena sa-i administreze medicatia, din brat (sus, langa umar) pana la inima si in ziua 32 o sa il schimbe, o sa-i bage in piept, sa poata face si baita sa se joace in voie, fara grija tubului (frutn, cum i-o zice). E o cuminte si o curajoasa, toate asistentele se mirau de ea, ce cuminte statea la aproape orice, si ce intelegea cand ii explicam ca o sa doara putin dar cu cat sta mai linistita cu atat mai repede e gata. Gata, fug la culcare, ma scuzati, dar sunt epuizata.

Doloress felicitari ptr. sarcina, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si iti multumesc mult ptr. ca ai sunat.

FETELOR VA IUBESC PE TOATE SI VA MULTUMESC DIN SUFLET DIN PARTEA VICTORIEI, A LUI DADDY SI A MEA!
Pana nu uit, mai mentiona cineva ceva de ajutor material, va multumesc si apreciem gestul, dar suntem ok. Medicamentele nu sunt f scumpe (cel putin care le-am cumparat azi ptr. urmatoarea luna) si multe sunt acoperite (platite) de asigurare. Dar oricum va multumim din suflet ca v-ati gandit si la aspectul asta.
Mai vreau sa zic ca personalul medical e absolut fenomenal, (sa nu va suparati, ca la fel i-am zis si sora-mii) din Romania nici nu puteti visa la asa ceva. Asistentele au stat cu Victoria sa ies la o cafea, la o tigara, i-au cumparat un ursulet (Kathy i-a cumparat ursuletul, Kathy e una din asistente) si Vicky (hm, da!) i-a adus o rochita absolut superba, o sa-i fac eu poze imbracata sa va arat, ca i-am promis si tizei Victoriei o poza cu Victoria imbracata in rochita.

AM UITAT VREO GRAVIDUTA??? Daca da, sa ma ierte, si va urez tuturor gravidutelor sarcini usoare si bebei la termeni si sanatosi.

FETELOR! Va rog din suflet! Data viitoare cand va supara copiii, in loc sa ridicati o mana sa le dati o palma la fundulet, ganditi-va la Victoria si ridicati ambele brate si da-ti-le o imbratisare mare si multumiti lui Dumnezeu ca-s sanatosi.

Acum, gata! Chiar am fugit.
MULTUMIM inca o data ptr.toti si va iubim mult!

YLARI, multumesc ptr. semnatura ta, iubita! M-a impresionat mult.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Ce zuza sunt: am uitat ce e mai important! In ziua 32 o sa-i ia iarasi mostra de maduva osoasa si atunci toate celulele de leucemie trebuie sa fie disparute si urmatorii 2 ani (deci, pana in 17 iulie 2012) vom face tratament de intretinere! doar sa fim siguri ca nu se intoarce! Dar vom fi absolut sanatoase in 17 iulie 2010!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

buna fetelor, dau buzna cu mari regrete sa va zis ca imi e imposibil sa aflu date despre micutza Victoria din cauza legii privind confidentialitatea informatiei referitoare la pacienti. Am incercat, am vorbit cu lume care normal are usi deschise, nu se poate. din pacate.
II sugerez luiDolorez sa caute nr lor de acasa si ma ofer sa ii sun, sa ii intreb daca sunt la SickKids si sa ii vizitez zilnic, daca are permise vizitele.
inca odata, imi pare rau!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Maru, multumesc mult! Eram in Hamilton, la McMaster Childrens Hospital. Si nu, nu dau informatii, nici soacra-mii nu i-au zis nimic, mi-au zis mie ca a sunat si am sunat-o eu.

_

Mergi la inceput

Inca un mesaj si ma duc la culcare... dar imi fac atat de bine mesajele voastre ca-s tot aici, citesc... Victoria PAPA de rupe! M-a trezit azi-noapte la 3am sa-i dau sa manance! Asta tot de la steroizi se trage. Atata ma bucur ca o vad ca papa, azi cand am ajuns acasa radea in bucatarie cu daddy, mi-a crescut inima cand am auzit-o, apoi a ras in pat cu mine, imi creste inima si sufletul cand o aud razand.
Termin de citit maine, ma duc la culcare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree ce ma bucur ca sunteti acasa!!!! Sa dea Dumnezeu sa fie asa bine in continuare! Nu incetez sa ma minunez cat este de cuminte si cooperanta mica printesa, bravo de o mie de ori si sa-i dai o mie de pupici din partea noastra!
Adevarul e ca de multe ori luam "for granted" (nu-mi vine in romaneste) sanatatea copiilor nostri si ne plangem de toate nimicurile cand sunt atatea boli pe lumea astea care lovesc nici nu stii cand si cum.
Imi pare bine ca ati incaput pe maini asa bune, stiu din proprie experienta ca daca sistemul de sanatate canadian scartaie acolo unde nu e chiar grav, apoi acolo unde e grav nu ai ce sa-i reprosezi, am remarcat ca se pun in functiune toate rotitele sa mearga totul bine.
Va pupam cu drag!!! Bine ati revenit acasa!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Desiree, Victoria, bine ati venit acasa!!!! Succes cu tratamentul si astept cu mare interes analizele de pe 17 iulie. VOR FI BUNE

Ma bucur enorm ca lucrurile merg atat de bine . Doamne, ce bucurie mare a fost sa vad mesajul de la tine, Desiree. Imi doresc din inima sa aud ca nu veti mai avea niciodata nevoie de spitalizare si nu vor mai fi probleme de sanatate.
Tin pumnii in continuare si ma rog la Bunul D-zeu sa o tina in grija lui pe Victoria, sa o protejeze de durere si sa treaca rpd si sa ramana doar o amintire urata.

Doloress - cum e ? Greturi, ceva?

Mi-bebelina - sper ca vremea se indreapta pana sambata. Am decis sa amanam si noi plecarea pt sambata. Am vazut la TV ca a fost furtuna si la mare. Zbbbr ce nori urati
Va urez concediu placut si distractie placuta

Da, Adriana, acusi plecam. Trebuia sa plecam in seara asta dar cum vremea nu pare prea friendly zic ca e mai bine sa o mai lalaim pe aici. Numai bine termin si eu treaba si plec cu constiinta impacata .
Pe principiul dupa furtuna iese soarele - zic ca trebuie sa vina si vremea frumoasa si sa speram ca noi vom fi acolo, la fileu, gata sa o prindem .

Ma duc sa-mi bag capul intr-o galeata cu cafea , sunt ametita de oboseala . Nush ce am, dorm pe mine toata ziua si ma trezesc cu noaptea-n cap . Azi cred ca m-am trezit pe la vreo 4 , am mai stat eu nemiscata in pat , am zis ca poate mai dar nimic, am ascultat cum ploua si acum m-am dat jos. Ma apuc de treaba pana face Andra ochi.

Va las si voua o mare si strong. Sa aveti o zi frumoasa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Desiree si Victoria, bine ati venit acasa fetelor, ma bucur enorm sa citesc asemenea vesti bune, va imbratisez cu mult drag. Sigur ca Victoria va fi santoasa in 17 iulie 2010, nu incape indoiala. Victoria, te iubim, pui mic si curajos.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput