Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
Buna seara fetelor!
Doloress multumim ptr vesti, ma bucur tare mult ca Victoria reactioneaza bine la citostatice! Tin mainile impreunate si ma rog ptr tine scumpa mica si pentru mami si tati ai tai sa ii dea Dumnezeu putere multa!
Belleane, asa a fost si cand am dat-o pe Eva la gradi,mi-a zis ca o pot aduce si apoi sa vin si cu analizele, dar eu le-am avut, ptr ca m-am organizat dinainte. Pe de alta parte, hmmm, stiu de cand am cautat si eu ca nu e nicio gradi perfecta sau cum am vrea noi sa fie. Important e sa se ocupe de ei, sa nu sufere, etc... Eu cred din suflet ca am facut o alegere buna. Sunt impacata sufleteste, mai ales dupa serbare!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
mi_bebelina spune:
DARIA-MARIA, GABRIELA si VLAD-ANDREI sa fiti sanatosi pui mici si sa aveti o copilarie fericita!
Dolloress, ma bucur tare mult de vestile pe care ni le-ai dat despre Victoria. Si ma bucur tare si ca Patrick a fost cumintel.
Cat despre bb2, eu cred ca Patrick va avea o surioara. Si Robertel de Lorich va avea tot o surioara.
Belleane, sfatul meu ar fi sa te indrepti de pe-acum spre gradi....bona s-o lase balta, cum adica n-a putut sa se ridice din pat sa dea un telefon vineri sa te anunte ca nu vine? Dar la toaleta a fost? Urasc oamenii pe care nu te poti baza.In fine, tu stii mai bine daca merita sa o mai tii sau nu.
Felicitari copilasilor scapati de pampers....aici ma umflu si eu in pene. Dar voiam sa va intreb pe toate...voi ati vazut mamici cu olitele dupa ele prin parc? Hmm.....inseamna ca nu v-ati intalnit cu mine. Delia nu vrea si pace sa faca in alta parte decat pe olita. Daca suntem pe-afara si ii vine sa faca se abtine si imi striga in continuu ca face pipi de o luam la fuga pe strazi sa venim repede acasica. Asa ca de multe ori car olita dupa mine in sacosa. Eu n-am mai vazut pe nimeni ca mine, dar n-am alta solutie.
Alish, stai linistita, e normal comportamentul lui Vlad. Va trece si o sa vezi ca va fi bine si la munte.
Reallaura, ce mamica harnicuta esti!
Fug la somnic! Va pup!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Belleane, bona s-o lase balta, cum adica n-a putut sa se ridice din pat sa dea un telefon vineri sa te anunte ca nu vine? Dar la toaleta a fost? |
mi_bebelina bine punctat!
Cat despre faza cu olita... rasu-plansu
Doloress ms de vestile bune
Desireedraga de tine, multa putere sa faci fata! pupam printesa pe okisori!
Belleanenu intotdeauna alegerile pe care le facem sunt cele mai bune...slava Domnului ca nu aveati o problema reala si era doar un consul de luare in evidenta...
piggyam luat supo si lasat banutii la gradi. ms mult!
Alysh iubita, si eu am vnt din spital cu 66,6, nu te mai stresa...tu ai vointa, vei da jos imediat... Eu am ajuns la 62, dar burta tot mai am...probabil la 5-6 luni se va retrage...sau numai cu abdomene Astept unda verde la intalneala...
Lorich spune:
Doloress iti multumim ca ne tii la curent cu vesti despre fetele noastre, mi se cutremura sufletul, dar vestile sunt totusi bune, asta conteaza. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Magdone si multa bafta cu acomodarea Oliviei, cand va mai creste bebe o sa vada ea ce bine e sa ai pe cineva asa aproape de varsta ta, sa e poti juca! Pana atunci...rabdare si tutun mami!
Belleane eu zic ca e prea slaba scuza bonei, hai lasa-ma doar in coma sa fii sa nu poti suna sa anunti, e minimul de respect pt angajatorul tau, esti un om prea bun, spre sa ti se intoarca toata karma asta a ta! Intre timp bafta la luat decizia cea mai buna!
Mi bebelina super faza cu olita in parc, dar e foarte bine ca cere, ca ati scapat de pampersi.
Bravo copilasilor care au scapat de pampers! Pe Robert o sa-l dezvete gagicile!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+
MsBB spune:
Neatza!
In primul rand vreau sa le urez sarbatoritilor de astazi : DARIA-MARIA, GABRIELA, VLAD-ANDREI un mare si calduros LA MULTI ANI! Le urez multa sanatate, istetime, voiosie si iubire! Mamicilor le ofer cate o si FELICITARI pt comorile voastre!
Scriu din amintiri ca sunt prea pe fuga si n-am timp sa-mi refreshuiesc memoria
Ma bucur ca avem vesti de la Desiree, ma sa auzim curand cea mai mare veste, ca Victoria este acasa,perfect sanatoasa.
Multumim Doloress ca ne tii la curent.
Vad ca vecina ne-a dat de gol ca facem pishu in parc . Aud ca mi-bebelina e duamna cu olitza la purtator Si, da, mi_bebelina , am mai vazut mamici ce cara olitza pesteeeeeee tot , la restuarant, la padure, la nunta ... oriunde , noroc cu moda asta, ca se poarta gentile mari si incapatoare
Vreau neaparat sa-i dau un Juliei . Mititica, cat e de frumoasa si plina de bubitze . Chiar si asa e dulce de-ti vine sa o papi. Vad ca are bubitze peste tot, pana si-n cap? Cum mai e, Lilly ? mai bine?
Magdone ma bucur ca ai trecut un pic pe aici!
Bine ai venit Andrada! Sa va fie de bine . Tiberiutzu si astept cu interes
Uf Belleane - ce viata agitata ai si tu. Bafta cu noua gradi, sa dea D-zeu sa fie cea mai buna alegere.
Simo - felicitari si lui Matei ca a scapat de pampers La cat mai putine incidente.
Gabi - distractie placuta la sora ta !
Alysh te inteleg ca e greu si-ti doresc rabdare si putere sa gasesti exact ce are nevoie Vlady.
Fecian imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta . Va doresc mult fun la , sa fie cu spor si sa vezi cat de curand cele II
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic . Mai revin daca-mi amintesc. Am o gramada pe cap.
Vroiam sa va mai povestesc una alta despre Andra zilele astea dar ma simteam cam aiurea sa vin io sa insir prostiile mele cu asa vesti pe aici. Cum zicea si Simonixu parca nu-ti mai arde de glume si prostii .
Va si fug, am o gramada de rezolvat pana plecam. Nush unde naiba mergem noi pe vremea asta . Sper sa-si revina vremea cand ajungem acolo.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Alysh spune:
'neata,
Multumesc tuturor pt incurajari! Sper sa fie doar o faza trecatoare si sa-i revina lui Vlady zambetul pe buze. A coincis perioada de venire a lui bebe si cu enerocolitele lui....si atatea schimbari l-au dat nitel peste cap.
Ma bucur enorm ca Victoria, reactioneaza bine la tratament, multumim mult pt vesti, Doloress
pupici tuturor!
Lilly79 spune:
Ma bucur de vestile bune despre Victoria Sper sa aflam doar vesti bune de-acuma
msbb multumim de aprecieri si intrebare.E bine Julia, a trecut de faza critica si urata.Acum asteptam sa cada scoartele, dar si le mai rupe si ea ; sper sa nu ramana cu semne.
alysh imi pare rau de Vlad ca e inca bolnavior si ca are crize, dar sufera saracutul pt ca toata lumea lui s-a schimbat, dar se va acomoda si va redeveni baietelul tau voios
Felicitari tuturor copilasilor care fac doar la olita si au scapat de scutec.Cred ca la noi va mai dura o perioada luuunga.De-aseara mi-a cerut Julia chiloti, dar numai de dragul lor, pt ca nu face la olita, face in chiloti.Si face pipi din 2 in 2 minute dupa ce se ridica de pe olita unde face doar din intamplare cate 2 picaturi.De-aseara pana acum(pauza de-azi noapte normal) si-a udat toti chilotii, toti pantalonasii, acum e iar in scutec ca nu mai am haine uscate.Si cu vremea asta mohorata nu stiu in cat timp se vor usca.
Nu mai pot scrie acum ca-mi solicita Julia ajutorul.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Adriana_78 spune:
buna!
La multi ani Daria!
La multi ani Vlad!
Andarada bine ati venit din concediu! Unde ati fost?
Mi_bebelina, eu n-am mai vazut mamici cu olite, da uite ca MsBb a mai intalnit cazuri.
Poate trebuie sa ii dai incredere ca nu pateste nimic daca face in parc.
Ii e rusine ca o vede cineva? Sau ca se murdareste? sau ca o ciupeste ceva de fund? de ce crezi ca nu face in natura? Eu as incerca sa-i explic ca nu i se va intampla nimic daca face la copac si poate cu timpul se va schimba.
Fetele mele sunt chiar f. incantate sa faca pe afara, pe unde apuca, e ca o aventura
Belleane, vorba lui Lorich, esti tu prea buna si ingaduitoare ... si cu fost bona la fel ne povesteai ... nu stiu cum poti accepta atatea de la persoanele astea ... eu zic sa alegeti varianta gradinita
MsBb, plecati deja de azi la mare?
Si eu sper sa-si mai revina vremea in weekend. Desi mereu la mare e vreme mai buna decat prin tara
Doloress spune:
La multi ani !
Daria
Vlad-Andrei
Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!