Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 10
Doloress spune:
Alysh ma bucur ca Luca e cumintel, cu Vlady multa rabdare, eu zic ca o sa-si revina el incet incet, probabil ca s-a speriat, s-a gandit ca o sa-l dati de tot pe el si ramane alt bebe in locul lui, cu rabdare si dragoste zic eu ca trece totul.
Fetelor, ieri n-a mai venit copilul problema, cred ca nu mai vine deloc, eu una sunt bucuroasa, am alt copil. Cumintel cum n-am mai pomenit, ascultator, linistit, vesel. Imi pare insa rau de copilul respectiv, mama lui a sunat sa faca scandal educatoarei, a zis ca o si reclama, eu nu inteleg cum unii parinti pot avea asa niste ochelari de cal. Copilul ala, l-am vazut si eu, pur si simplu uraste tot ce misca, pe toti ii batea, ii scuipa, ii musca. Vorbea urat, toate cantecelele pe care incerca educatoarea sa-i invete, el lua cuvintele si le transforma in prostii, comportamenul lui fata de educatoare - sub orice critica, incerca sa-i spuna sa-si stranga salteluta si cearsaful si el ii rapsundea ca nu face nimic, ca ea pentru ce e platita, sa strnaga dupa el, ca el nu e servitorul ei
Mai este unul mai obraznicut, insa nici chiar asa. Thanks God ca pleaca si asta din toamna la scoala, raman mai mititei si mai cumintei.
Lorich lasa ca e bine asa, si al meu a stat 6 luni cu soacra-mea, eu zic ca i-a prins bine, a facut trecerea asta de acasa catre gradi, la gradinita nu a plans deloc, era deja invatat ca mama e la servici si ca el trebuie sa stea cu altcineva. Daca ai incredere in bunici, si se poate, eu zic ca e bine.
N-am reusit sa vorbesc cu Nadia, o sun azi sigur, mai astept putin ca e abia 8 ceasul.
Adriana_78 spune:
Si eu cred ca Lorich va avea o printesa, insa brunetica, cu ochii caprui, ca mami.
Alysh, putere multa iti doresc. E dificila perioada asta, stiu, insa timpul le rezolva pe toate
Andrada79 spune:
Am venit si noi din concediu si abia azi am intrat pe forum. Doamne ce rau m-am speriat cand am vazut titlul. Mi-a incremenit inima. M-am bucurat pe urma sa citesc ca sunt vesti bune. Victoria, printesa mica si frumoasa, te pupam cu mult mult drag si iti dorim multa sanatate iar lui mami si tati multa putere si credinta, va fii bine!
La multi ani tuturor puiutilor carora nu am apucat sa le mai urez!!!! Va [pup pe toti!!!!
AMELIA GABRIELA
ANA
BIANCA MARIA
DRAGOS ANDREI
ANDREI CATALIN
VLADIMIR ANDREI
CODRIN OCTAVIAN
ILINCA
SARA ELENA
DAVID ADRIAN
ALEXANDRA
ALESSIA CLARA
BOGDAN
SHINTARO DANIEL -
In rest noi suntem bine, putin raciti dar ne trece. A fost fff frumos la mare, am sa pun poze mai incolo, deocamdata sunt inca asa data peste cap cu printesa noastra mica.
Am vazut poze cu Eva. Ce frumoasa e si ce cuminitica a stat ea acolo!!! Ce a crescut!
Cleo chiar vroiam sa te intreb de supozitoare. Au ajuns la tine? Nu am citit din urma ca nu am avut cand. Spune-mi cu as putea sa intram in legatura? Imi poti da un PM cu nr. tau?
Reallaura ma bucur sa aud asa vesti frumoase de Mirci!!!!
Adriana sunt convinsa ca a iesit ff gustos tortul! Ceva poze???
belleane spune:
Salutare si de la noi,
Ma bucur sa aud ca Victoria e o fetita asa cum ma asteptam cumintica si cooperanta. De fapt copiii sunt pe masura iubirii parintilor. Sper sa dea DD sa plece de la ea definitiv boala si nu in 2 ani ci cat mai repede.
Nici nu stiu de cand n-am mai scris ca de citit v-am citit (va dati seama de ce) dar parca a trecut un secol. Parca s-au intamplat toate in astea 3-4 zile.... Sa incep cu ziua de joi cand n-a venit bona a trebuit sa raman acasa asa ca am ramas cu amandoua acasa. Ce sa zic a fost super ...n-am avut nici o problema de adaptare am 2 copii minunati. Apoi vineri am ramas din nou acasa ca bona nu a venit dar nici nu m-a mai anuntat. Asa ca m-am apucat de cautat gradinite. Am facut o lista cu gradinitele din zona si am inceput sa sun si sa stabilesc intalniri. Am fost la cateva gradinite zilele astea. Concluzia mea este ca ce se prezinta pe site-uri fata de realitate este diferenta de la cer la pamant. Am fost asa la Bell-au vacanta toata luna august, Little Angels Nursery- mi se pare tare darapanata si unsafe, gradina cu care se laudau nu e asa mare si nici jucariile nu sunt prea noi. Am mai fost la First Kids si am vazut gandaci la bucatarie. Pe langa asta ei intentionau sa zugraveasca de fata cu copiii. La ambele gradinite mi se pare ca se iese prea usor , nu se inchide cu cheie/zavor si poarta era deschisa la First Kids. Deci un copil dornic de aventura poate pleca in voie si nu mai zic de un eventual dezaxat/criminal ca poate lua ostatici ca nu a intrebatpe nicaieri nimeni cine suntem.
Apoi am observat ca toti copiii stau in aceeasi camera indiferent de varsta si apoi era neaerisit si foarte cald la ambele gradinite. Nu mai zic ca foloseau aceleasi olite la Little Angels aveau ei vreo 3-4 dar oare le spalau???? La First Kids aveau tacamuri de un fel de inox ca la puscarie de fapt si gradinita era ca o puscarie.
Am mai fost la BusyBees si acolo am gasit ceva exact pe gustul meu. Nu am decat cuvinte de lauda va spun e super.
Mai am de vizitat Clara Kindergarden si Arc en ciel.
dar daca voi trimite piticul la gradi sigur la Busybees in trimit. De ce spun asta pentru ca luni a venit bona cu scuzele ca a fost imobilizata la pat ,.... Acum nici nu stiu ce sa fac... Nu am facut rau nimanui vreodata sau sa ma razbun pe cineva. Ma simt vinovata sa renunt la bona acum pentru ca i-am spus acum 2 saptamani ca o voi plati si daca vom merge in concediu sau voi duce fetele la bunici. Desi din toamna vreau sa trecem la o etapa superioara adica la gradinita. Oricum daca o voi duce in vara va fi doar pana in septembrie pentru ca deja am inscris-o la o gradi de stat. Bine daca nu se va adapta cu copiii mai mari decat ea atunci vom renunta si vom reveni dupa 3 ani dar incercam...Ne-am pus toate sperantele...
Ce sa mai zic ca s-a comportat exemplar Elena a fost o dulceata. De obicei face o gramada de figuri, e nervoasa cand venim acasa , nu vrea seara sa doarma. Acum a fost alt copil. Sincer imi venea sa renunt la munca sa stau acasa cu ele. Ca situatia nu e roz nici cu cea mare. Desi gradi mai e deschisa pana la 1 iulie nu mai vrea sa mearga pentru ca nu mai vin fetitele ei. Deci sunt si cu ea in pom in vara asta. Ce am observat la toate gradinitele la care am vorbit sau am fost este ca duc o lipsa mare de copii si ar accepta oricat sa le dai numai sa aduci copilul acolo. E jale.... sunt 5 copii in toata gradinita cum rezista oare si nu dau faliment????
In plus taxa e mai mica decat ii dadeam eu bonei ....si cu 3 mese pe zi...
Cam atat despre gradinite...
Sa va spun ca astazi am dus-o pe Ana la Cinema City si am vazut Toys Story 3d? Super Apoi ne-am plimbat prin Afi pe la magazine, etc, etc
Maine vom merge la bazin sau la Muzeul Antipa. Ii dedic ei diminetile pana pe 1 iulie cand ori va merge la bunici ori vom cauta o scoala de vara-ceva cu program sportiv.
E tare lung mesajul ca voiam sa va mai povestesc multe....
belleane spune:
Le-am facut din nou analize fetelor daca merg la gradi sa fie gata desi la toate accepta copiii asa si eventual sa duci mai tarziu rezulatatele. Oare cum e posibil?
Ma gandesc totusi sa ii fac si prevenarul Elenei doar 1 doza.
Sa va povestesc despre un homeopat: ca nesimtiti am mai vazut dar asa ceva nu.
M-am gandit eu la un moment dat sa caut si un homeopat pentru fete poate le-o fi mai bine asa. Caut bineinteles pe net si dau peste un site scrie acolo ca fac si consultatii on-line. Scriu despre ce este vorba imi scrie cineva ca trebuie sa ma programez la o consultatie. Deci ma programez acum vreo luna. Trebuia sa merg joi seara. Ajungem acolo facand toate cele posibile: alergat pe strazi, mancat pe fuga, al meu a plecat mai devreme de la munca; Am ajuns la timp si ne spune o receptionera ca s-a decalat un pic programul si sa mai astepatam putin. Am asteptat si apoi ne-am dat seama ca erau zece persoane inaintea noastra
Nici nu ne-au spus. S-a dus al meu sa vorbeasca cu cele 3 de la receptie sa rezolve ceva ca eram doar noi cu copii. Am stat acolo mai mult de o ora degeaba. Elena se plictisise groaznic si facea numai prostii: punea apa la flori de la dozator, se urca pe scaune, alerga de colo colo. etc. Doctorul respectiv striga dupa o lista proprie. L-am trimis pe sot sa vorbeasca cu doctorul sa intram noi ca deja era aproape 8,30 si fetele nu mancasera si se apropia si ora de somn. Se duce si cretinul ala de doctor ii spune sa asteptam la rand. Care rand???? Ca trecusera aproape 2 ore de cand stateam cu 2 copii pe un culoar..... Am plecat atunci cu toti nervii dupa lume. Si ca sa vezi ca despre asta este vorba: http://www.homeopatie.ro/urasc-nesimtirea-despre-respect-192.htm
Va spun omul asta este un nesimtit si arogant. Nici macar nu avea ochelarii la el. Asta e ca si cum mi-as lasa creierul acasa cand ma duc la munca. Cum consulta oare???? Am aflat ca n-are ochelari la el dupa ce nu a recunoscut o fosta sau actuala prietena/iubita cu care a iesit sa vorbeasca in timp ce asteptau o gramada de oameni la usa lui. Si se si lauda ca nu are ochelarii la el. Ce mai a fost horror...
Imi vine sa mor ce alegeri mai fac si eu...
Doloress spune:
Am vorbit cu Desiree, au inceput citostaticile sambata si reactioneaza tare bine, sunt tare bucuroasa pentru ele. Sunt copii care se simt foarte rau dupa, insa ea e cuminte tare, a inceput sa pape tare bine, dar asta cica si de la steroizi, care incep sa-si faca efectul. Tot de la steroizi are schimbari de umor foarte dese din pacate, s-a trezit azi noapte plangand si cu greu a reusit Nadia sa o linisteasca, probabil ca visa si urat, experienta din spital e traumatizanta pentru oricine, mai ales pentru un pui asa mic.
Sistemul imunitar normal ca e la pamant, valoarea ar trebui sa fie intre 1.5 si 3 si la ea e 0.1, deci trebuie sa fie foarte atenti cu virusii ci bacteriile, Daddy cica a dezinfectat toata casa si o sa o mai dezinfecteze odata, pentru ca va dati seama ca nu mai are saracuta nici un anticorp.
Deci daca totul decurge bine, ca pana acum, doctorii au zis ca nu vad nici un motiv pentru care n-ar lasa-o acasa sambata. Normal, trebuie sa fie foarte atenti la orice alta bacterie/virus, sa se intoarca imediat la spital cum apare febra sau daca nu mai ia pastilele si nu mai mananca. O sa ramana sa ia steroizii pe cale orala si apoi sa vina la spital numai in vizita, o ora, doua pe zi pentru perfuziile cu citostatice.
cam astea sunt vestile, eu zic ca bune, daca a reactionat bine la tratament e super...
Doloress spune:
Bellanne si eu cu parere de rau imi dau seama ca in week-end, cand sunt permanent cu el, am cel mai cuminte si cooperant copil. In timpul saptamanii, cand vine de la gradi e altfel, imi dau seama ca tare bine ar fi sa stau numai eu cu el... insa nu se poate. Si la gradi stiu ca-i place, se joaca tare fain, insa aduna probabil multe frustrari pe care le revarsa mai apoi acasa.
Magdone spune:
Doamne, nu-mi vine sa cred ce am citit, nu se poate asa ceva, cum e posibil? Nadia, nici nu stiu ce sa zic, multa sanatate, sa dea Dumnezeu sa scapati cat mai repede, ma bucur f mult ca reactioneaza bine la tratament. Pupam mica printesa, sa treaca cu bine peste toata incercarea asta si voua parintilor multa putere! Sunt fara cuvinte...
Lorich, n-am stiut ca esti insarcinata, multe felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Alysh, felicitari pentru bebe Luca, sa creasca mare si sanatos. Aveti grija cu Vlady ca din ce ai scris, tare mi-e ca e o criza de gelozie, dati-i multa multa atentie.
Eu v-as mai scrie multe, dar nu am timp efectiv, nu stau o clipa jos, doar cand doarme Olivia, acum cand scriu de ex, dar in 2 ore astea nu stiu ce sa fac mai intai si asa as vrea sa ma odihnesc si eu putin. Ne luptam in continuare cu gelozia...are zile mai bune, zile cand efectiv i-ar scoate ochii:(
va pup
simonacip spune:
DOloress, multumim de vesti. SI eu zic ca sunt bune, in sensul ca nu se putea totusi ca Victoria sa aiba un comportament care sa nu fie influentat de sederea la spital..Deci tot ce ai scris in comportamentul ei mi se pare justificat in conditiile date. Ma rog din suflet sa fie totul bine si sa vina acasuca fetele. Chiar ma gindeam (ca mereu am un gind la fete, acolo) cum a aparut boala asta tocmai dupa ce a terminat Nadia d ealaptat, deci isi mai lua fata anticorpi din laptele de san...Nu stiu dc asa o fi cu adevarat, dar fac fel si fel de scenarii si caut raspunsuri...de parca as putea face ceva in micimea mea Of, DOamne AJuta!!
Chinabulina, asa lauda tu vecina dc ea nu spune nimic. Bravo coopilasilor care au scapat de pampers...inclusiv al meu. Sa le dea DUmnezeu sanatate educatoarelor ca ele l-au dezvatat (nu mai stiu cine ma intreba Lilly parca cum l-am dezvatat).AL meu nu mai vrea nici seara sa-i pun pampers, dar parca mi-e nu stiu cum sa nu-i pun...poate tb sa pun inceput si chestiei asteia... Si totusi ieri eram in farmacie si el cu david afara si probabil o fi zis pipi saracutul si david nu a fost pe faza. A facut in carut. CInd am iesit era balta sub el
Gabitzam, sa va fie de bine plimbarile acolo. SI noul carut desigur. Mi-e dor de mare...asa darapanata cum e ea...
Andrada bine ati venit din concediu. Sa pui pozici!!
Lorich...eu cred ca bb2 va avea tot okii albastri...asa vad eu..chiar sunt curioasa dc asa va fi. Iar la Doloress parca vad tot un baietel frumos ca Patrick
Belleane...pai acuma si bona...te lasa asa cind ti-e lumea mai draga?? Daca deja ti-a facut una doua chestii de genul asta eu zic ca mai credibila e gradinita. Si dc si pretul e mai bun, ce mai stai pe ginduri??? Succes, sa iei decizia buna pt voi!
Magdone, cine dintre ei este gelos? Banuiesc ca Olivia, nu?? Asa am citit ca e de regula bb2 e gelos pe bb3...OOf, sper sa ii treaca faza asta. Si Matei ar fi foarte foarte gelos, deocamdata nu are prea multe motiva ca mai mult cu el sau si pe el il ajut cu orice, cu el dorm, etc, dar dc il iau cumva pe david linga mine se umfla tot de gelozie...Dar dc as avea unul mic de care ar tb sa stau mereu lipita??? Hhmmm
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Ah si scuze...ALysh, eu cred ca era inevitabila gelozia asta...Dar sper sa treaca asa cum a venit. In orice caz o mica concurenta si gelozie va exista tot timpul de acum inainte. Depinde doar de noi sa nu le dam motive suplimentare...Ooof, greu.. Cit despre kilograme, stai linistita...abia incepi sa le pierzi
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"