Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 9
cleo78 spune:
apropos de crize: mara a plans sambata 30min langa cuptorul cu microunde. ca voia cartofii pe care i-am bagat . Nu, nu altzii, pe aia.... am lasat-o acolo si ignorat. Am incercat sa ne facem ca ne jucam in sufragerie, a venit si pandit ca ce sei ntampla, si s-a intors la cuptorul ei ...
despre burta si musculatura, e normal sa se evidentieze a 2a sarcina mai repede - organismul deja are alta reactie. Desi e deprimant pt manechinele din oglinda . Eu acuz mintea mea care se ashteapta sa vada in oglinda aceeasi cleo de acu 5 ani.
Voiam sa o laud pe mara. Am fo aseara la un gratar si un la multi ani de copii. S-a comportat exemplar: a vorbit cu Ham Ham Coada, a mutat pietrishul, s-a apucat cu un baietzel sa arunce pietricelele in sus, dar la rugaminti si explicatii s-a linistit si mutat intr-o groapa cu pamant, la sapat, a stat de vorba cu un bebe de 1 an, caruia nu i-a furat suzeta desi se uita lung... a alergat si jucat pe langa ceilalti copii, a stat langa laptop si dansat si aplaudat... ce mai, minunat! Ba mai mult, a venit la o dentista sa ii arate dintii si sa ii numere (asta ca sa convingem de cooperare o alta fetitza un pic mai mare....). Am putut si io manca si vorbi cu ceilalti...
Lorich spune:
Adriana da, sta mama cu noi cat are ea concediu. Mai, desi suntem in 2 camre e super, ma ajuta cu tot, calcat, gatiti, curateenie, imi aduce la pat si apa, un rasfat total... iar Robert e lesinat dupa ea, din "mamaia" aratata cu degetul nu o mai scoate. Sa vedem cu Buni cum va fi...
Doloress si eu am o burta de macar 4 luni! Dar de aia tare si bombata! La Robert pe la 4 luni se intarise abdomenul si la 6 luni a inceput sa se vada prin haine, deh...muschi terminati
Ce ma bucur ca nu fac prea multe eco la voi... mie deja mi-a facut vreo 3 vaginale. E adevarat ca la noi nu se merge pe lasat natura sa faca ce-o vrea, uite la mine chiar a fost o problema cu dezlipirea/nelipirea si poate a ajutat faptul ca a stiut dr. Sau poate nu, nu stiu, in principiu e f bine asa, mai putine eco, daca se poate, ca cine stie ce se afla peste cativa ani... stiu ca acum multi ani se facea radiografie la finalul sarcinii sa se vada pozitia lui bebe, daca e intors etc.
M-am lungit, ma intorc la trebi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 9+
gabitzam spune:
'neatza buna!
Aici a fost furtuna azinoapte, cu tunete si fulgere si rupere de nori. Raducu alearga prin toate baltile din curte si face lipa-lipa prin apa El e fericit in orice situatie.
Ieri dupamiaza am fost pe faleza in Constanta. Jalnic arata, se degradeaza cu fiecare an ce trece si nu face nimeni nimic.
Acum 2 saptamani ma laudam cu caruciorul nou. Mare teapa ne-am luat. Putin dai, putin face. I-am cumparat carucior nou lui Raducu de aici, celalalt deja ne scotea din minti, asa de nou. Are rotile groaznice, se invart si se pun de-a curmezisul in mers, nu se fixeaza pe directie. Cred ca m-a injurat bona. Acum sper ca i-am luat unul mai bun, de la Mothercare, unul marca lor proprie.
Azi nu stiu ce facem, e frig si bate vantul. Oricum, am inceput prin a dormi pina la 8:30. Lux de-a dreptul
Reallaura spune:
Neata
Am reusit sa o culc pe Ilinca, am facut curat si pun o supita de rosii cu galusti. Papa Mirci cand vine de parca n-a mancat nimic toata ziua. Ieri mi l-a laudat si educatoarea cica e cel mai mancacios, papa tot tot si mai ales fructe, ceea ce alti copii nu prea papa.
Sunt f bucuroasa. In plus, cica nu plange deloc, nu face nazuri, doarme...
Mi-bebelina wow, super cu olita. Mirci nu vrea. E destept, vorbeste toate alea, a invatat si 2 cantecele, le canta cu melodie cu tot, are ureche!-, dar cu olita nicicum. NU vrea. Cu alish inca nu m-am vazut, sper peste vreo sapt asa, sa ne dea de veste ca ne vedem.
Lorich, Doloress cand ma vaitam eu de ditamai burta....nu ma intelegeati! Cu Mirci s-a vazut burta bine pe la 4-5 luni. La Ilinca de la bun inceput am avut burta de 5 luni! Bine ca nu am ramas cu vergeturi! Cred ca sunt si sarcinile apropiate...
Lorich nu te stresa mai cu gradi, asa eram si eu cu Mirci, dar ei sunt pregatiti pt colectivitate acum
Piggy scumpa, eu am venit cu portofelul ieri cand l-am luat pe Mirci, dar nu aveam decat de 1 milion, nimic schimbat. dar sigur ca las azi banii la educatoare, poti lasa si tu tot la educatoare, e ok. SI la socramiu era ok, dar se pare ca nu v-ati intalnit azi :). Merci mult
Aaaali ce tot faci?? sa stii ca o sa te sun te pup
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Neata Am reusit sa o culc pe Ilinca, am facut curat si pun o supita de rosii cu galusti. Papa Mirci cand vine de parca n-a mancat nimic toata ziua. Ieri mi l-a laudat si educatoarea cica e cel mai mancacios, papa tot tot si mai ales fructe, ceea ce alti copii nu prea papa. Sunt f bucuroasa. In plus, cica nu plange deloc, nu face nazuri, doarme... |
Bravo Mircea, bravo! Sa-i inveti tu pe ei cum se papa!
Gabi imi pare rau de carut! Iar cu programul de azi, ce poti face?? le-ne-vesti cat cuprinde, te plimbi...mmmm..mi-e dor!
si, ca ma innebuneste Cleo cu editurile ei Bravo Mara, fata mare si cuminte!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+
socrate spune:
Buna fetelor, ma bucur ca Victoria reactioneaza bine la tratament. Sa speram ca va fi asa si mai departe.
Pupici Nadiei si bineinteles si voua.
chinabulina spune:
buna dimineata. treaba multa de dimineata, dar trebuia sa intru si eu putin, ca asa mi-am propus, sa nu mai scap forumul
ma bucur pentru copiii care fac la olita si de mamele care au scapat de pampers. printre ei sunt si vecinele mele Andra si MsBB. mi-e drag de mor cand o vad ca cere in parc pipi . si daca mami MsBB nu intra s-o laude, o fac eu
a mea nu, dom'le, nu si gata. o tot bat la cap, ii explic ca numai bebe face in pampers, fetitele fac la olita sau la wc, etc... nimic. aseara a facut kk si m-a strigat "mami, am facut kk! am facut in pampers, dar nu sunt bebe, sunt fetita". a fost o dulce! asa ca eu mai astept si mai sper, vorba cantecului.
gabitza, imi pare rau de carucior, dar ma asteptam . eu am un bertoni piccadilly, o varianta mai solida decat sun, dar tot o porcarie. fata de chicco ala mare al meu e rahat in ploaie, scuzati expresia
hai, ca fug, i'll be back.
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Cu Victoria in gand si-n suflet
Alysh spune:
Buna fetelor,
Si eu ma gandesc zilnic laNadia si Victoria si ma rog sa treaca usor peste tratament. Vad ca vestile sunt promitatoare, ma bucur din tot sufletul!
Noi trecem printr-o perioada mai complicata cu Vlady si sunt tare necajita, acum iar are diaree urata si in plus face crizutze de personalitate.....ooffff, imi face impresia ca e nefericit si asta ma bulverseaza total, nu mai e cu zambetul pe buze mereu cum era el, parca nu mai e asa sociabil....ieri cand ne-am intors de la gradi si a gasit-o pe soacra-mea acasa la noi (o lasasem cu Luca) a facut o criza de urlete cum n-am mai vazut la el....se temea sa nu cumva sa-l las cu ea.... si pe 1 iulie pleaca la munte cu socrii 2 saptamani nu stiu cum va fi....
Luca e un bebe f bun, doarme bine, suge tatzi exclusiv, nu plange decat cu motiv, nu avem colici deocamdata si sper sa trecem peste ei, sa nu ne viziteze deloc.
Scuze ca nu fac conspect, imi revin eu, promit!
Multumesc mult pt supozitoareSimonix, Cleo, Piggy
Laurita, imediat ce pleaca Vlady la munte ne vedem.....sa nu te sperii, am ramas cu 10 kg in plus, am 70 kg si burta mare
cu dor
Lorich spune:
Alysh te pup cu drag, cred ca a fost si ghinion cu Vlad, ca ati fost nevoiti sa-l lasati cu bunicii cand a venit Luca, pe motiv de boala, e o faza normala, cred, dar te inteleg si pe tine, si eu as suferi mult, deja ma gandesc cu groaza cum va fi. Sper sa treaca cat mai repede si sa-l recapeti pe Vlady al tau. Sunt f. bucuroasa ca nici Luca nu are colici, stiu ca nici Vlad nu a avut, ce mai... copii model!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Alysh te pup cu drag, cred ca a fost si ghinion cu Vlad, ca ati fost nevoiti sa-l lasati cu bunicii cand a venit Luca, pe motiv de boala, e o faza normala, cred, dar te inteleg si pe tine, si eu as suferi mult, deja ma gandesc cu groaza cum va fi. Sper sa treaca cat mai repede si sa-l recapeti pe Vlady al tau. Sunt f. bucuroasa ca nici Luca nu are colici, stiu ca nici Vlad nu a avut, ce mai... copii model! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+ |
Merci, draga mea! Sper sa revenim la normal cat de curand. Off.
Ai deja 10 sapt? Sa fiti sanatosi pana la termen si dupa...parca mi te imaginez cu o printesa cu ochi albastri in brate....