**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)
Uite asa am inceput:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30, 31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,53,54,55, 56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82
continuam la scutece:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40
suntem un numar de 124 mamici de zmeurici de iulie - august 2009
cu 65 si 60
ZMEURICILE S-AU COPT
24 august:Razvan Alexandru (3000 g, 50 cm, apgar 9, natural fara peridurala la mat. din Medgidia) de Simina1980 (DN **.**.****)
Sarbatoritele lunii IUNIE:
Eumada - 02 iunie
Motana - 03 iunie
M_i_s_s_y - 05 iunie
Matcha-Oana - 06 iunie
Alexutza1181 - 11 iunie
Ziggy - 11 iunie
MC2008 - 14 iunie
monica2008 - 16 iunie
Alessia Clara de Anisiap - 17 iunie
Maria Luiza de Ivanoiuadela - 18 iunie
ElenaAl - 26 iunie
Ne-au fost alaturi, prietene dragi :
ingeras26a, andreiutasq, clauditzadennis, miki-miki, Catalina2307, Ioanatugs, lakrima378,
mcrissa-un baietel mult iubit acum ,alinaalexacum , roco1617acum
Cum se deschide capitol nou:
1. Te loghezi cu userul comun iulie.aug09. Parola o trimit la cerere pe PM.
2. Mergi la �Odiseea sarcinii in 40 saptamani�, intrii pe subiectul nostru, la prima pagina si dai �Editeaza subiect�
3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la �Odiseea sarcinii in 40 saptamani�, unde dai �Subiect nou�
4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari: - scrii la subiect �Mamici de zmeurici de iulie - august 2009� (nr.capitolului) - treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la �Mod format� pui pe �Interactiv�, mergi la butonul �Intrudu Hyperlink�, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok Si gata !!! Capitolul nou este facut ... Aaaa si te duci pe ultima pag. a cap. vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula de mai sus.
Cum sa ascunzi un link [ url="aici scrieti linkul" ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
Raspunsuri
inutsa spune:
prima?
ok, fost la medic. toti erau enervant de amabili si prompti . ma intreaba doctora de ce nu am mers la medic pana acum, ca e a 3-a zi de febra. si ii zic ca am crezut ca o fi febra de la dinti. a facut o mutra la mine care voia sa zica "ce e aia febra de la dinti?". mda, dr din romania zic ca exista febra de la dinti, astia de aici-nu. ma, rog...
i-au facut analize, a iesit ca are un virus. tratamentul? paracetamol pt febra mai mare de 38,5 si muuuulta apa. f bine! ma bucur ca aici nu ni se "baga" antibiotice, cum am intalnit prin iasi. si ca un facut, Bia e din cale afara de jucausa si vesela dupa vizita la dr, e muuuult mai bine decat ieri. ramane sa isi revina cu papica, ca ciuguleste ca o vrabie, si mami o sa fie si mai bucuroasa
urez si eu LA MULTI ANI LUI ROAN SI LUI DINU MAXIMILIAN!!!!
anielas ce fete frumoase ai!!!!!
nusy admirat printesa de 1 an!
mqqm pepitezelul o fi luat microbul cantatului de la fra'su
giova te invidiez pt asa somn. ce faina e tricileta!!! si ce simt artistic are Marco
corina cate ai tras tu cu Maria, cu mancatul si cu bocitul, parca. dar si ce rasplata ai
ayda admirat printesa!!!
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Motana spune:
Roan, LA MULTI ANI cu intarziere, esti frumusel tare, si fotbalist de mititel
Are si Dari 2 dinti, adic inceput de dinti, au asteptam sa iasa de tot primul, cand colo a izbucnit cel de-al doilea, mitiei amandoi inca.
Vad ca au venit caldurile cele mari si in Ro, nasool tare, bebelusii o sa simta diferenta.
Clara ce fain la Disney, crek m-as bucura io mai mult ca daris desi e sigur ca si astia micii recunosc de-acu cand e ceva cool asa pt. ei. Pupicei lui Bryce si tu mai huzureste cat poti! Cat mai sta mama?
Corinna chiar ca e avansata tare Maria, bv. ce semne mai face?
ylla2009 spune:
LA MULTI ANI DINU !! SA CRESTI MARE SI FRUMOS, DESTEPT SI SANATOS!!!
Hello si de la noi
GIOVA frumusici foc sa va bucurati de trici...felicitari pt kg in minus..credeam ca numai la mine e ca la nebuni fara sa mai apuc sa mai fac mare lucru prin casa..dar probabil ca e doar al meu sot care le vrea pe toate facute perfect ca doar ma-sa cum putea cu 4 copii..grrrrrrrrrrr
MQQM felicitari pt micul fotbalist .
La capitolul TALENTE al meu bibic se da singur jos din pat ..l-am invatat sa se intoarca pe burta cu picioarele inainte ..si e asa de haios de wow .
CORINNA ..printesica e foarte smart, felicitari ..al meu inca doandane..doar un mama si a pa de la apa ii iese ..in rest bebeluseala.
AYDA felicitari pt dintzuc..nici ai mei copii nu au stat in ham..fata se punea in fund iar acum baiatul procedeaza la fel ..si felicitari pentru curaj..mami gravidutza
CORNELIA bine ca sunteti bine cu totii
FRUMOASE pozici scumpei zmeurici ..nu mai retin toate numele..pupici la zmeurici..mai revenim
Giova spune:
Dinu Maximilian! sa cresti mare, sanatos si sa fii nororc puiule! sa aduci numai bucurii si fericire parintilor!
Monica! Multa sananate si fericire alaturi de cei dragi tie!
si azi noapte s-a trezit pe la 4, i-am dat sticla de lapte (mi-a adormit la san) si a baut pana a adormit sdin nou. trebuie sa-l invat sa stea la el in patut, ne e cald...si se baga tot in mine. Chiar pediatra m-a certat si mi-a zis ca el trebuie sa doarma in patutul lui.
si Marco mi-a facut tot asa de la 11 luni si uite ca si acum doarme cu noi. 4 pe o "saltea" e mult prea mult pe caldurile astea.
Anielas cum fu in excursie? totul ok?
sa stii ca si Edi nu prea sta cu picioarele pe alea...si le baga tot intre ele si pedale, de se loveste. Imi vine sa scot pedalele...nu stiu daca pot.
Oricum trebuyie sa mai strangem din suruburi...scaunul se misca si daca Edi se lasa intr-o parte, totul merge in directia aia...e super sdtramba tricicleta...dar nu le-a strans sotul cu prietenul nostru prea bine.
Nusy super pozele. ati cam chinuit fata cu motzul ala. presimt ca asa va fi si la noi.
imi pare rau de incidentele neplacute, ma bucur ca ati avut o petrecere reusita, la urma urmei.
Ayda bine ati revenit si felicitari pt. dintele 2.
super pozele, v-a Priit la tzara. poate din cauza dintilor sau a caldurii nu papa Andreea.
trebuia sa aiba reactii la vaccin. asta e homeopat si trebuia sa-i curga rau nasul...dar uitre ca dupa prima fiola nimic. vedem azi dupa A 2-A.
Corinna super tare Maria. m-a uimit si pe mine. sa o mai filmezi ca e mortala.
Motana in sf. am vazut-o pe Daris, o minune. ce mortala e cu cordelutza aia...o tine pe cap?
si edi sta mai nou, tot asa in cos la cumparaturi.
Inutsa ma bucur ca e mai bine Bia. pai nu sar nici la noi toti dr. cu antibiotic...unii s-au mai descretit la minte.
Ylla sdi sotul mai comenteaza...mor si eu cand vad ce e in casa. dar nu mai pot...Edi e tot in curul meu...cand doarme fac si eu ce pot....groaznic, oricum. mai aveam putin si intram in depresie.
noroc ca am fost in Alba si m-am mai relaxat.
fug sa culc zmeurica, apoi sa incerc sa dau cu aspiratorul.
la ora 13 iar la intepat.
o zi faina.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
CriPOD spune:
Giova, uitandu-ma la poze am realizat ce baiet serios e Edi, in poza aia unde rade parca e alt copil, asa mi-am dar seama ca eu n-am mai vazut nici o poza unde rade (spre deosenire de Balazs care rade in toate pozele :)). Tare scumpI.
Inutsa, sa se faca bine Bia repede. Mie nu imi prea iese cu masa de pranz, nu mananca nik decat daca merge cu paine, roman adevarat, hehe. Da' chiar ma irita mental asta.
Clara, ti-o iesit musakaua? :)
Motana, pupam frumoasa!
Al mare nu canta, ca te doare capul, el ori bate la tobe, ori compune la computer. Soru-sa canta, dar nu stiu cu cine seamana, ceva gena recesiva reactivata. :))
Am putea face un cor, ca vad ca mai sunt cantareti. Cand il aud cum incepe cand zic hai canta la mami ma apuca asa o chestie intre ras si plans. De fericire ovcors.
Apropos de coboratul din pat, asa facea si pepitul in prima faza, asa i-am aratat si eu. Chiar in weekend l-am filmat cum coboara in stilul mai nou modificat. Cu fata inspre coborare, face sfoara, si aluneca pic-pic si hop, stil propriu, de dat palpitatii.
Eu azi am fost tare rasfatata, nu m-a scos din "mami" toata ziua. E drept ca nici nu s-a prea lasat de fusta mea decat pt o partida de fotbal si o joaca cu furtunul de udat iarba, pana am gradinarit eu, dar poti sa te superi pe el?
pepit
anielas spune:
LA MULTI ANI DINU!!!
giova- a fost oki in excursie..au ajuns aseara la 20 rupti de oboseala dar fericiti. Au fost la un atelier de olarit unde au modelat la roti de olarit adevarate, apoi i-au dus intr-o poienita cu mese si banci de lemn unde le-au dat sa pape si i-au lasat sa se balaceasca in rau. Acasa am descoperit ca e plina de piscaturi de insecte, dar am linistit-o cu fenistil. AICI poze cu micul meu excursionist.
Bafta azi la vaccin..si sper sa faca reactie dupa el...
inutsa-super ca au fost asa promti..multa sanatate Biei
nusy-frumoasa printesica..ce-mi place cum merge ea
ayda-tare frumusele si voi. Clar o sa aveti nevoie de ajutor cand apare bb2.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
anielas spune:
LA MULTI ANI MONICA2008!
sa fi sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
Corinna1982 spune:
DINU MAXIMILIAN!!! Sa cresti mare, sanatos si voios!
Monica2008!
Motana, semne am mai inventat eu de la mine putere, de ex ca bate vantul ii fac cu mana cam cum tineam noi masura la muzica la scoala. In 2 minute a invatat, apoi ea se speria de zgomote gen masina de tuns iarba, hota, masina de spalat si i-am aratat ca se invarte motorul si invart asa cu mana, iar acum cum aude un zgomot de genul asta, invarte din mana si nu se mai sperie. Semnele alea din carte, mancare, somn, baie, nu le-am mai invatat ca ea le zice si nu mai are rost.
Frumoasa motanita ta. Mereu ma gandesc la ea cand vad cutia de la baby drink, e un bebe care semana cu Dari, doar ca Dari e muult mai frumoasa.
Multumesc fetelor pentru aprecieri!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Corinna1982 spune:
Un filmulet (scuze ca e intors) in care zice "utza" - btza si "ceai"- tai. "Btza" spunea la inceput la leaganul ei, la balansoarul nostru de afara, la sezlong, iar acum zice si la scaune, fotolii. E haiaosa rau ca nu-l zice pe "c" zice "t". Va imaginati cum zice "caca". E ofticat rau ta-su
http://www.flickr.com/photos/47834067@N07/4705221933/?processed=1&cb=1276677578625
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
flosideea spune:
buna ziua fetele!ne mai tineti minte?am cam tras chiulul la scris pe aici,dar sunt la zi cu cititul.nu prea am stat in casa ,ieseam dimineata si veneam seara cand picam si asta pt ca la noi in casa faci sauna in adevaratul sens al cuvantului.a avut si sotul concediu si din pacate n`am reusit sa plecam pe nicaieri.doar asa,plimbari de`o zi.ba la pescuit,unde ne`am ars amandoi (eu si sotul) de n`am dormit cateva nopti bine,iar cand il luam pe Denis in brate imi venea sa plang,dar a meritat,ca a prins mami peste pt flacaul ei.am mai fost si la iarba verde,prin Poiana Bv,la socrii`n curte...ce mai...n`am stat deloc acasa.
de cand n`am mai scris,Denis a devenit fan castraveti si rosii,cirese si piersici.daca merg cu el oriunde sunt la vedere cele de mai sus,mai ca nu`i curg lacrimile sa`i dau.ieri am fost pana`n Real la niste cumparaturi si a trebuit sa fug cu el in masina pt ca a vazut cand am luat banane si plangea`n hohote,iar cei de acolo nu ma lasa sa`i dau ,asa ca am fugit in masina de a papat.nu stiu ce sa ma fac cu el,intr`o zi pana n`a golit farfuria de capsuni(erau vreo 12) nu s`a lasat,iar apoi plangea ca mai vrea....ce mai,e un papacios.
inutsa bine ca ati fost la dr.cu papa lasa ca`si va reveni ea..
Giova cand am vazut buzita lui Edi si am citit ce s`a intamplat mi`au dat lacrimile...dragul de el...bine ca n`a fost mai rau si noroc cu sotul,la mine e exact invers,el se panicheaza din orice.sa stapaniti sanatosi trici,e tare frumoasa si se vede ca Edi e incantat de ea.
vreau sa felicit cu intarziere zmeuricile care au implinit primul anisor din viata,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari mari!
nusy frumoasa petrecere si sarbatorita o scumpa!!!
vreau sa mai zic multe,dar s`a trezit Denis si aud numai mamamamama...sper sa revin!va pup