Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*
Raspunsuri - Pagina 5
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje Ola zuzici ! La multi ani Irinouka , La multi ani Ereena ...poate mai bagati si voi cate un oki pe-aici si ne mai dati de veste despre voi ! Eu n-am mai scris demult , de citit am citit , ca oricum nu s-a scris foarte mult . De 2 saptamani , vuvuzela mea este la Campulung ...i-am mutat resedinta pe timpul verii acolo . Mergem s-o vedem vineri si ne intoarcem luni dimineata in Buc. Ii merge foarte bine acolo , mananca bine , doarme bine , toata ziua se joaca afara cu copiii de prin vecini ...are genunchii praf de la cate cazaturi ia , dar e fericita. Aproape ca m-a bufnit plansul vinerea trecuta cand am ajuns acolo ...ea era in curte cu alte vreo 4-5 fetite , se jucau. Cand m-a vazut , a inceput sa alerge spre mine "mamiiii, mamiii !" , m-a pupat si gata "pa , la levedere , eu am tiaba , ma zoc cu pietenele mele !"...si nici ca a mai fost chip s-o iau de la joaca pana n-au plecat fetitele alea. Nu prea mai are treaba cu mine...inainte s-o duc acolo statea numai in picioarele mele , ma imbratisa , ma pupa , imi zicea "mamicuta mea !" , acum nimic ...foarte greu sta s-o pup sau s-o imbratisez. Daca n-as sti ca acolo ii e cel mai bine , cred ca as boci continuu. Ii simt lipsa si acasa , parca este gol fara ea...de-aia nici nu prea stau pe-acasa , imi fac drumuri in fiecare seara cand ies de la serviciu. Pe de alta parte , parca e ciudat sa am atata timp liber . M-am apucat de slabit , tin dieta daneza si e groaznic de grea...vad numai stelute in oki , dar nu ma las...vreau sa slabesc macar 6 kg pana plec in concediu . Am slabit deja 3 kg in 5 zile . Am inceput sa ma duc la un club fitness -spa , trag de fiare , fac bazine , sauna , jacuzzi ...sper sa se vada ceva. Am pus cateva poze cu vuvuzela la tzara : http://picasaweb.google.com/110390415932231414902/SaraIunieIulie2010#5484038733089559474 Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Ce bine e ca are cu cine se juca. Acum e destul de mare incat sa prefere compania copiilor. Am vazut in poze cat ii de fericita si asta conteaza cel mai mult.
roli25 spune:
Ellenuta, cred ca e un pui de entero, dar nu m-as panica f. tare. Ai trecut-o pe regim? Vezi cum merge cu regimul, hidrateaz-o si daca nu face febra, scaune proaste, poate nu-i asa rau.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Gatta, am vazut o fetita frumusica si infloritoare! E clar ca ii prieste de minune la tara. Sunteti niste fericiti ca aveti unde sa o tineti in conditii asa bune si fara sa ai nici o grija. E normal sa-ti fie greu si dor, dar important e ca ei ii e bine si ca tu poti merge la ea sa-ti alini dorul si sa te deconectezi.
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ereena spune:
Multumesc tare tare mult pentru urari, sunteti dragute ca de obicei. Accept toate urarile, le primesc cu drag ,caci fac 30 azi si ,da stiu, o sa sariti cu gura p emine ca sunt nebuna, dar nu-mi place cum suna
cat despre aruncat un ochi pe aici, asta fac zilnic, citesc, dar pentru ca am avut asa o pauza la scris, parca nu imi mai vine sa scriu,nush de ce , rusine mie.
noi suntem bine,dar eu foarte ocupata, matei e plin de energie, ma termina. prima si cea mai mare noutate ar fi ca d 2 luni nu mai p[unem pampers ziua, chiar si la somn, si de 1 saptamana ,nici noaptea. ma simt tare bogata ca banii aia dati pe pampersi in buzunar. cu vorbitul stam cam prost, dar inca mai am rabdare, o luna doua, dupa care sunt hotarata sa merg la medic cu el.si pentru ca a crescut cam 6 cm in nici 5 luni, il dor oasele noaptea, saptamana viitoare merg la medicover, la doctorita calapod liliana, iuliana, nu mai stiu. stiti ceva de ea?
gata, ma duc sa ma odihnesc putin ca acum se trezeste piciul atomic si imi sfaraie calcaiele alergand dupa el. ah, nu v-am zis ca l-am pierdut de doua ori? uitasem. eh, importante ca l-am gasit tot de atatea ori, dar azi parca fac 40 , nu 30, dupa experienta aia
pupaceli. sa aveti o zi excelenta
Ellenuta spune:
of .. asa e cand se strang toate belelele ... a mancat ok la pranz, supica de pui si un iaurtel .. apoi a facut un kk .... pfua .. imi cadea nasul .. galben la culoare insa la inceput a fost moale apoi a facut tare ..
mi-e frica sa-i mai dau siropuri ceva .. debridatul ala i-ar face bine, insa, mi-e teama. o sa merg sa iau ceva saruri de rehidratare sa-i dau ..
asta imi lipsea acum ... sper sa se faca bine pana plecam si sa nu ia si anna .. desi e aproape imposibil ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
nemary of ce e si pe capul tau .. bine ca ai reusit s-o trimiti pe daria la tara.
vera o trec de acum pe regim .. sper sa si manance ca oricum ea e cam certata cu mancarea ..
roli da, e grea acomodarea in pat de copil mare, mai ales ptr noi cei mari caci tb sa ne trezim si sa-i adunam de prin casa .. o sa-i treaca lui andreius .. cat despre eva .. ptr moment vad ca nu face febra .. vomita si are scaune asa si asa .. sper sa fie ok cu regimul.
roxanici imi vine sa rad cand citesc aventurile nocturne ale adelei .. rabdare caci se va obisnui ..
gatta ce bine ii merge vuvuzelei la tara .. rosie in obrajori si parca s-a mai implinit .. felicitari mami ptr dieta si miscare!!
ereena felicitari pentru scapatul de pampers!!! eu inca ii pun evei la somnul de pranz si noapte .. desi odata am uitat sa-i pun pampers la pranz si nu a facut pe ea .. ci s-a trezit si a venit la olita sa faca.
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Eliza spune:
Elle i-ai mai dat vreodata Debridat? Te intreb pentru ca Emma a vomat tot cand am incercat sa-i dau. Prima data am zis ca e coincidenta si cand am repetat aceeasi poveste. Apoi am aflat ca la unii copii Debridat-ul are efectul asta. Important acum e sa nu se deshidrateze si din ce spui are pofta de mancare deci nu o sa fie cazul. Daca e enterocolita o sa dureze cam 3 zile balciul. Da-i mancaruri cat mai usor de digerat, nu insista daca nu mananca, eventual electroliti si ecoflorina sau biotics sa o ajute la burtica..
La multi ani, Irinuka si Ereena! Sa va dea Dumenzeu ce e mai bun pe lume!
Gatta e o bombonica Sara, se vede ca-i merge bine la tara. Profita de timpul asta sa faci ceva pentru tine.
Vad ca vorbiti de pat. Noi suntem fara zabrele de la 1 an si 3 luni pentru ca ea nu le-a mai suportat si plangea isteric cand o puneam in pat. Apoi am trecut prin faza saltea pe dusumea pentru lung timp(prea lung din pacate ca acum ma gandesc ca racelile repetate veneau si de acolo), apoi in vechiul patut fara gratii pentru 2 saptamani dar se trezea de 3-4 ori pe noapte sau venea in pat la mine sa doarma, de o luna are pat de copil mare cu aparatoare si trezirile noaptea s-au rezolvat ca prin farmec. Are loc sa se invarta, sa-si ia colectia de animalute cu ea, si-a ales singura lenjeria de pat si pernuta. Slava Domnului ca nu mai rezistam cu 3-4 ore de somn pe noapte. Acum dimeneata striga din patul ei " a dolmit toata noaptea! sigula! fala mami, tati!".
Noi suntem bine, din pacate actiunea pampers nu merge asa bine, s-a schimbat educatoarea la gradi si a regresat, acum poate o mai tin doar cu chilotei in we sa realizeze mai bine cand face.
Faza haioasa, ieri eram in masina si ea manca cirese. La un moment dat pune sotul o frana mai brusca pentru ca ne-a taiat unul calea si ea incepe sa planga. Am crezut ca s-a speriat sau ceva si i-am zis ca e ok, ca tati nu a vrut sa o sperie la care ea "Oh boy, oh boy!Solly celese, nu a vlut tati sa spelie pe voi! A glesit!" si mangaia cireasa din mana. Apoi mi-a zis ca de fapt ea era ok, dar cireasa din mana ii cazuse in carseat ca s-a speriat :)
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
eliza ce dulce pitica ta ... i se speriasera ciresele .. e o scumpica!!!
i-am mai dat evei debridat cu alta ocazie si l-a inghitit ... eu nu stiu incotro s-o iau .. vomita tot .. a vomitat si laptele de seara .. tot ce e mai lichid, da afara .. am reusit totusi sa-i dau niste hidrasec mai devreme si jumate de pastila ercefuryl .. ma ia raul cand ma gandesc ca am putea ajunge iara la perfuzii .. i-am luat si saruri, o sa=i fac maine sa-i dau ...
ce sa mai spun ... imi vine sa plang in hohote ... vai de steaua mea .. si e foarte posibil sa ia si anna ...
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
roli25 spune:
Ellenuta, nu te panica. Stiu ca e greu sa nu o faci. Dar, nu e nevoie sa ia si Anna pt ca o alaptezi. Cand a avut Marc, Andrei n-a luat.
Apoi, taie laptele! Da-i regim sever. Branza de vaci, paine prajita,sticksuri, orez, morcov fiert, supa de morcov, ceai. Chiar daca nu vrea nimic, nu o forta decat cu lichide. Supa si ceai. Mie pediatrul mi-a zis ca atat timp cat nu pune gura pe mancare nu are nimic daca ii dau lichide. Nici alea multe...cate o gurita, cat de des.
Da-i saruri si continua Ercefurylul.
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Buna dimineata!
O cafea? Ieri a plouat la noi si e racoare bine azi. N-am mai avut internet de saptamana trecuta, apoi probleme cu laptopul si n-am mai intrat. Acum nu dorm de 45 min si desi vroiam sa calc pe racoare am zis ca intai ma pun la curent cu ce fac zuzele. Am deschis pagini cu poze momentan i-am vazut pe doar pe brotaceii lui Miri si am citit din capitolul trecut tot......dupa ce ajung la zi o sa vizionez toate pozele si revin cu impresii.
OF!
Cand aud de vacante, mai ales de destinatii mai interesante si mai frumoase ca a mea mi se face dor de ultimul concediu de fata in Muntenegru. Mare, distractie.......Ehei, departe sunt toate acum.
Miri,
nu cred ca sunteti nebuni sa plecati cu masina in Croatia. Voi doi sunteti rutinati cu copiii, Croatia e in regula iar drumul tot lung si greu ramanea chiar si numai cu un copil. Noi am facut cu Benji boy la 7 luni drumul Stuttgart Timisoara in masina. Ce emotii aveam....... Si a iesit bine. Retur tot cu masina, si mai bine. Cel mai greu mi s-a parut traseul Timisoara-Sibiu in august 2008 cu tronsoane interminabile in reparatii. Cred ca voi aveti pana in Croatia autostrada daca alegeti un traseu bun.
Adevarul e ca oricat de "nepretentioasa" e vacanta e numai buna sa franga o vara in doua caci altfel ar parea interminabila.
Eu oricum va invidiez pe toate cele care ati ajuns cu clopoteii si fratiori surioare la mare. Gaza nu a vazut marea si eu sper sa reusesc sa il duc undeva, macar la anul de oi avea slujba si strang un ban.
Apropos slujba zilele astea ar fi trebuit sa vina raspunsul de la interviul final din 31 mai si inca nu am primit nimic..... Imi rod unghiile!
Elle,
imi inchipui doar cum ati fost voi doi ca si cuplu fara copii, apoi doar cu Eva si imi inaginez ce dureros e acum sa vezi ca se intampla asa ceva.... Rabdare..rabdare...rabdare! Cred ca iti imaginezi ce sperante am si eu in a primi jobul si scolarizarea sa ies din rutina care ne omoara. Ma "minteam" aproape cand am ramas gravida cu B ca dupa 9 ani de viata profesionala pusa pe prim loc ca nevasta si mama imi voi gasi adevarata implinire. Si nu pot nega e altceva.... mult mai bine cu un sufletel mic si curat in viata mea, nu as schimba cu ce aveam pana la nasterea lui deloc!!!!!
Fetele zic bine, scrie-i, explica-i ce te doare. Trebuie sa realizeze si el prin ce treci. Orice ar veni din partea lui inca trebuie sa ai rabdare.... Fetele cresc. Daca te uiti acum la Eva si te intorci in timp la Eva de varsta Annei o sa realizezi ca trece timpul repede. Eu cred ca dupa ce vor fi amandoua la gradi (stiu ca pare f departe momentul asta) si te intorsi la un serviciu (s-o termina si criza!) o sa se aseze din nou relatia voastra. Stiu ca pare ciudat sa vin tocmai eu cu sfaturi care ma plang de sotul meu de multa vreme dar am speranta ca macar la voi unde poate de la inceput bazele relatiei au fost de granit sa fie din nou bine.... As zice ca m-as multumi macar sa aud ca se poate la altii si sa-mi iau din asta speranta ca putem si noi. Pana ieri ma suna dl sot in fiecare zi ieri au venit in vizita la noi acasa baietii soacrei si a uitat de noi din moment ce s-au pus sa joace jocuri in retea de 2 PC si un laptop. Eu apreciez -iar vorbesc despre mine!- ca pot sta cu ai mei, au picat si week end-ul cu nasa la Felix sau Valiug, ca imi vad din prioeteni si rude si discut cu tatal meau. Nu credeam sa imi lipseasca atat de mult discutiile cu el si zau ca l-as face mic sa il iau in buzubar sa imi fie aproape cand ma intorc acasa. La telefon nu poti vorbi ce vorbim noi dimineata cu noaptea in cap sau seara dupa ce adoarme B.
Mama ne gateste orice imi trece prin cap, se joaca cu B dar daca e sa spun care dintre bunici e preferatul gazei atunci asta e tata!!!!! Si stiam ca asa va fi si anul asta. Are tata lipici la el. Suntem in roas, de exemplu dupa diverse, de la incarcat cartele de net cu credit pana la cumparaturi si cand oboseste gaza ma intreaba cu ce mergem la bunicul acasa? Cu taxi sau tramvaiul? care e mai rapid???
Cand e bunicul aproape sau dis de dimineata cand il cauta si striga si intreaba ce face, unde e? mi se rupe inima ca prin natura lucrurilor ei doi sunt tot anul despartiti. Cred ca voi veni in fiecare an macar o saptamana si cand voi avea putere financiara eu personal o sa il chem pe tata sa isi petreaca iernile la noi....Numai sa fie sanatos si dispus sa zboare.....
Iaca mi-au dat lacrimile.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra