Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*
Raspunsuri - Pagina 4
alina023 spune:
La multi ani Irinucilor dragi! Irinuk si Ereena! Sa ne traiti si va mai asteptam sa mai scrieti!
Elle, sper sa fie bine Evita!
Pupaceli...fug la treaba!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
ginnette spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, IRINOUKA SI EREENA!
Roli, zici ca 1 luna s-ar putea sa ma distrez; aseara dupa ce-am citit povestea si a repovestit-o, s-a dat jos (cu mine langa ea) caea se duce 'tut (sus) a cati(carti)'.
Dupa explicatii si parlamentari a adormit pe la 10:30 si la 6:00am aud 'mami, veau catea cu pinoco'; acum, am vorbit cu mama si-mi spunea ca se-ntinde prin sufragerie, pe jos.
Vorba lui Helen fac cu capu'!
Si, a propos, ce mai face Eva?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
roli25 spune:
La multi ani Ereena! Sa fii sanatoasa si fericita! Nu mai treci sa ne povestesti despre Matei cate ceva?
Ginette, la Marc era si mai rau...ne apuca si 1 noaptea si nu vroia sa doarma. Dar eu sunt convinsa ca era de vina si gelozia pe Andrei in perioada aia. Eu zic ca picii astia o sa prceapa mai repede despre ce e vorba. Sau, macar sper .
Marc si acum ma solicita sa stau cu el "cate minute stai mami?". "Doua minute". "Nu e bine, trei minute". Andrei zice "pa mami", "peci mami".
Ellenuta, cum e Eva?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
godzila spune:
La multi ani Ereena!
Mda, cred ca voi incepe sa ma gandesc la scosul zabrelelor de la patutul lui Vlad. Azi dimineata pe la 5, cine credeti ca striga din toti ranunchii "mamii, vreau sa fac pipi la olita!!!" M-am facut ca nu il aud dar nu a incetat nici dupa o juate de ora. L-am pus pe olita si apoi ioc somn. Pe de alta parte tare mi-e ca va bantui noaptea prin casa, ca nu e asa de ascultator ca Iulia. Iuliei i-am dat jos zabrelele pe la 1 an jumate. Mi-a bantuit vre-o 3 zile apoi s-a cumintit. Hm, ma mai gandesc.
roli25 spune:
Vera, te inteleg perfect. Si eu m-am luptat mult cu ideea, pana i le-am dat jos. Ma gandeam cu mare groaza la noptile albe pe care mi le-a facut Marc si nu ma simteam pregatita s-o iau de la capat. Iar pe de alta parte aveam mustrari ca Marc a scapat de zabrele la 1.8 ani si Andrei e tot la stadiul asta si acum.
Ce m-a determinat? Nu am mai suportat urletele constante de cateva saptamani incoace, pe la 5-6 dimineata, "mami bateeee" (in brate). Cum il luam si il puneam la noi in pat adormea pana la 8.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
Eu am dat zabrelele jos pt ca 2 nopti a 'sarit gardu' si m-amtrezit cu ea pe fatza mea.
Si, decat sa-si rupa mainile/picioarele am preferat sa alerg dupa ea.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
La multi ani Irinouka , La multi ani Ereena ...poate mai bagati si voi cate un oki pe-aici si ne mai dati de veste despre voi !
Eu n-am mai scris demult , de citit am citit , ca oricum nu s-a scris foarte mult .
De 2 saptamani , vuvuzela mea este la Campulung ...i-am mutat resedinta pe timpul verii acolo . Mergem s-o vedem vineri si ne intoarcem luni dimineata in Buc. Ii merge foarte bine acolo , mananca bine , doarme bine , toata ziua se joaca afara cu copiii de prin vecini ...are genunchii praf de la cate cazaturi ia , dar e fericita. Aproape ca m-a bufnit plansul vinerea trecuta cand am ajuns acolo ...ea era in curte cu alte vreo 4-5 fetite , se jucau. Cand m-a vazut , a inceput sa alerge spre mine "mamiiii, mamiii !" , m-a pupat si gata "pa , la levedere , eu am tiaba , ma zoc cu pietenele mele !"...si nici ca a mai fost chip s-o iau de la joaca pana n-au plecat fetitele alea. Nu prea mai are treaba cu mine...inainte s-o duc acolo statea numai in picioarele mele , ma imbratisa , ma pupa , imi zicea "mamicuta mea !" , acum nimic ...foarte greu sta s-o pup sau s-o imbratisez. Daca n-as sti ca acolo ii e cel mai bine , cred ca as boci continuu. Ii simt lipsa si acasa , parca este gol fara ea...de-aia nici nu prea stau pe-acasa , imi fac drumuri in fiecare seara cand ies de la serviciu.
Pe de alta parte , parca e ciudat sa am atata timp liber . M-am apucat de slabit , tin dieta daneza si e groaznic de grea...vad numai stelute in oki , dar nu ma las...vreau sa slabesc macar 6 kg pana plec in concediu . Am slabit deja 3 kg in 5 zile . Am inceput sa ma duc la un club fitness -spa , trag de fiare , fac bazine , sauna , jacuzzi ...sper sa se vada ceva.
Am pus cateva poze cu vuvuzela la tzara :
http://picasaweb.google.com/110390415932231414902/SaraIunieIulie2010#5484038733089559474
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
buna
ca numa buna nu e la mine ..
mi-a vomitat ceaiul, apoi a mancat ok la masa si am vrut sa-i dau niste debridat dupa .. cum a pus gura pe seringa, poc afara tot ce mancase ... e clar ceva .. sper sa ajungem la dr diseara. sa vedem cum urc eu 10 etaje cu eva in carca .. caci e stricat liftul si nu au bani de reparatii ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta buna ca numa buna nu e la mine .. mi-a vomitat ceaiul, apoi a mancat ok la masa si am vrut sa-i dau niste debridat dupa .. cum a pus gura pe seringa, poc afara tot ce mancase ... e clar ceva .. sper sa ajungem la dr diseara. sa vedem cum urc eu 10 etaje cu eva in carca .. caci e stricat liftul si nu au bani de reparatii ... Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
Saracuta, da-i sa bea cantitati mici si dese, neaparat saruri electrolitice, sunt o groaza de firme in farmacii. sa treaca repede. Stiu ca e nasol sa ai bolnavi copii, mai ales ca sunt 2 si te solicita rau.