Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

OF, Ellenuta,
iar! Cred ca sunt uneori lipsita de tact, asa-i? Eu vorbeam despre capitolul trecut si vad ca sunt probleme cu Eva. Sper ca trec in week end-ul asta si nu ia nici Anna. Sper sa aveti in Bulgaria un concediu fara probleme de sanatate ale copiilor, sa fie vreme buna, servicii ok sa te poti relaxa..

Ereena,
cu intarziere: LA MULTI ANI! multi si fericiti cu Matei, in familia voastra. Eu cat eram la zi cu blogaritul mai aflam de voi de pe blogul Evei. Inca n-au fugit in lume micii Romeo si Julieta? Stiu ca e aberant sa ii vezi de pe acum un cuplu dar se potrivesc atat de bine, sunt asa frumosi si impreuna sunt de vis..... Si mai intra aici sau pe blog si scrie despre voi daca poti......
Felicitari si pentru scapatul de pampers!
Mor de "ciuda" cand aud ca tot mai multi clopotei si mamici reusesc asta si noi suntem repetenti la capitolul asta. Suntem in training la bunica dar face in chilot.Cea mai buna reactie a avut-o cand mi-a spus ca face chiar cu cateva secunde inainte sa ii dea drumul dar pana am ajus cu olita la el facuse. Si la intrebarea daca nu vrea sa lase si doi stropi in olita, el: Nein,danke,Mama! Ist alles in der Hose! Am crezut ca fac si eu pe mine de ras penstru dublul inteles in limba germana al expresiei "ist alles in der hose!" Adica ad literam "nu, multumesc, mami! e totul in chiloti! si la figurat: "e nasol de tot" aproximativ. (adica ceva ce a dat gres cu totul, esec total).

Vera, Ereena,
nu pot spune ca ne dau banii afara din casa sau ca nu ma costa nimic pampersii.... Doar ca e deja momentul sa incepem sa ne comportam conform varstei. Poate unde a fost mai precoce in limbaj sa avem o intaziere in dezvoltarea fiziologica din punctul asta de vedere...

Gattasalvaje,
cred ca tu iti dai seama cate te invidiem! Sigur nu pentru sentimentul de gol fara Sara in Bucuresti ci pentru posibiltatea sa o ai la tara, in aer curat, sub ingrijire buna, cu prietene bune atente si cuminti. Iti dai seama ca ai dus-o in Raiul pe Pamant comparativ cu capitala? E asa frumoasa....cu cirese la urechi si cand sta pe burta la tina si ..mereu!
Eu am fost invitata joi seara intr-un club la un concert Directia 5. Pana la urma a picat fiindca nu mai erau de rezervat locuri la mese sau in separeuri numai in picioare si ar fi fost inghesuiala si nebunie si oricum am fi auzit dar n-am fi vazut nimic de pe scena.
Si am deturnat moemntul club intr-o iesire cu prietena mea pe o terasa in centru... Am avut dubii mari daca ar sta copilul cu bunicii, treaz. Asa ca i-am dat peste cap programul, adio somn de pranz -exceptie la noi-l-am obosit bine in piscina, papa si dupa lapte mi-a adormit in brate nici nu a simtit cand l-am depus in pat pe la 19:45. Am facut un dus, imbracat mama langa el si am plecat. Ajung in centru cu taxi si fiindca uitasem sa ii las mamei nr meu de mobil, ma suna sora mea ca o sunase mama ca imediat ce am plecat copilul s-a trezit urland si nu e de calmat cu nimic. Si mama si tata au intrat in panica, plangea cu sughit si se inneca. Numai ce coborasem din taxi care plecase am suit in altul care lasase pe cineva si am cerut sa mearga cat poate de repede la adresa. Cand am ajuns mama cu copilul iesisera in strada sa ma astepte. Era cu ochii umflati de plans si inca ofta. Cand m-a vazut dai urlete. Abia s-a potoli, cam o ora nu m-a scapat din ochi si prietena a venit la noi ea. Dupa ce a inteles desi il asiguram ca nu mai plec in seara asta ne-a lasat sa bem un suc de lime cu menta si mai povestim.... S-aculcat la ora 23!!!!!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Sa reiau si eu subiectul "patut fara gratii, patut de copil mare"?
Gaza inca doarme la noi in pat, inainte de plecare am mutat patutul in camera lui si facusem incercari cu gratiile jos sau doua zabrele scoase. Le-a cerut inapoi..... Cred ca va mai dura la noi, prioritar mi se pare sa scapam de pampers si nu cred ca le putem face concomitent: si fara pampers si fara gratii.
O sa ii scot de tot gratiile si ii iau in sfarsit aparatoare si vom incerca usor usor pana in septembrie....
Aici nu am mai pus patutul de voiaj ci doarme cu mine in dormitorul mare.

Laura_D,
e precis in Grecia deja, acolo mergea la mare, nu? Am zambit si eu la ideea lui Dimi si se pare ca exemplul negativ e exemplul cel mai tentant pt astia mici.
De asta imi e si mie frica la Benji boy: sa nu se leneveasca ca taica_su, sa nu devina indolent. Momentan e de mare ajutor si aici:pune masa cu noi la micul dejun, matura in curte, uda florile. Daca l-ati vedea dimineata: i-ai luat matusile roaba, grebla si lopata (un morman de jucarii a primit in vacanta de pana acum si inca nu ne-am vazut cu toata lumea) si parca e de la Horticultura si ingrijeste vreun parc sau o gradina publica. Grebleaza cu mama buruienile smulse, le aduca cu lopata si le cara cu roaba. Mori de dragul lui! Ai mei vor boci rauri d elacrimi cand plecam si mi se face dor deja de vacanta noastra aici caci suntem la jumate si trece prea repede timpul.

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Merg sa vad pozele din capitolul trecut!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Tomai imi spune ca B e treaz de mai bine de juma de ora.......si nu urla dupa mine!!!!! Pentru ca.........are cea mai iubita bona de pe pamant (care nici macar nu vorbeste bine germana) .......sora mea mai mica.
S-a certat cu mine ca nu e matusa lui e sora lui cat e si a mea. Si ii saruta picioarele de la genunchi in jos, de cate ori apuca. Si o vede pe strada in orice tanara care aduce cu ea....

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

sunt stoarsa efectiv .. de la 1 noaptea pana la 7 dimineata, anna a vomitat aproape in continuu .. si o gura de apa daca o lua, o dadea afara .. cred ca am facut 20 de drumuri la baie .. saraca ii venea sa vomite si nu avea ce .. icnea asa si se ineca .. am vrut chiar sa chem salvarea .. la 7 am sunat dr si mi-a spus sa-i dau 2 picaturi de metroclopramid si 4 ml de debridat la jumatate de ora una de alta .. prima incercare mi=a vomat si putinul lapte pe care il avea in stomacel .. i-am mai dat odata si a inghitit .. apoi a luat si debridat .. a facut si febra 38 .. nu mi-a mai vomitat pana acum 30' cand i-am dat iara metroclopramid ... acum o mai las nitel si o incerc cu niste orez cu morcov ..

eva s-a foit si ea toata noaptea, nu isi gasea locul .. bine ca nu a vomitat si nici kk nu a facut .. dimineata, mi-a luat hidrasecul si ercefurylul, a baut ceai de frunze afin cu glucoza, a mancat un pic de branza de vaci cu cereale de orez, sticksuri si aproape un mar .. stiu ca nu e ok, insa, mi-a cerut insistent si banana nu a vrut ..

mai grav e ca sunt ametita si parca imi vine sa vars .. chiar nu am timp sa cad si eu lata .. sunt tare obosita si down ... am bocit azi-noapte la greu .. Doamne .. sa se faca bine amandoua ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna

sunt stoarsa efectiv .. de la 1 noaptea pana la 7 dimineata, anna a vomitat aproape in continuu .. si o gura de apa daca o lua, o dadea afara .. cred ca am facut 20 de drumuri la baie .. saraca ii venea sa vomite si nu avea ce .. icnea asa si se ineca .. am vrut chiar sa chem salvarea .. la 7 am sunat dr si mi-a spus sa-i dau 2 picaturi de metroclopramid si 4 ml de debridat la jumatate de ora una de alta .. prima incercare mi=a vomat si putinul lapte pe care il avea in stomacel .. i-am mai dat odata si a inghitit .. apoi a luat si debridat .. a facut si febra 38 .. nu mi-a mai vomitat pana acum 30' cand i-am dat iara metroclopramid ... acum o mai las nitel si o incerc cu niste orez cu morcov ..

eva s-a foit si ea toata noaptea, nu isi gasea locul .. bine ca nu a vomitat si nici kk nu a facut .. dimineata, mi-a luat hidrasecul si ercefurylul, a baut ceai de frunze afin cu glucoza, a mancat un pic de branza de vaci cu cereale de orez, sticksuri si aproape un mar .. stiu ca nu e ok, insa, mi-a cerut insistent si banana nu a vrut ..

mai grav e ca sunt ametita si parca imi vine sa vars .. chiar nu am timp sa cad si eu lata .. sunt tare obosita si down ... am bocit azi-noapte la greu .. Doamne .. sa se faca bine amandoua ..

Eva
Anna
papa bui]
bio bebe

off elle imi pare rau ca a luat si Ana! n-o ai pe soacra sa te ajute azi?sper sa scapati repede!!
si noi o tragem urat, azi noapte avea 39,8 febra luata la subrat!am inebunit,n-am mai vazut pe nimeni sa arda in halul ala! noroc ca o scazut e cu 38,5 acum.are faringita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

vestea buna e ca de ieri cere la olita,n-a scapat deloc pe el toata ziua,azi la fel, chiar si azinoapte cu febra mare mi-a zis mami vine pisu si a facut la olita :)
nici in somn n-a facut ,cred ca nu-i mai pun de maine noapte pampers merge asa treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, of fir-ar sa fie de treaba...a luat-o si Anna .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ellenuta, of fir-ar sa fie de treaba...a luat-o si Anna .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

ce sa mai zic ... e moale ca o carpa .. sper sa nu cobesc, insa, cred ca ratez bulgaria ...

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Of, Doamne Elle!
Cand e plecarea in concediu? POate se refac incat sa puteti pleca. Sper sa nu urmezi tu... Doamne fereste!

JElimoni,
faringita? Saracul Robski! Mananca ceva? Sper ca nu te superi ca ii spun asa blondinului dar si pe gaza o alint uneori Benski.

Nu stiu ce e cu vara asta: eu am facut bronsita, socrul si B pneumonie, unchiul meu-fratele mamei e si el cu pneumonie, sora mea mai mica are o tuse care e foarte pacatoasa.

Am vb azi cu Miri pe mess in Croatia unde e dezamagita ca nu are club pt pitici desi asta a rezervat. Cica si Bruno ar fi prea mic, probabil nu e nimic pt prescolari. Nasol! Reclama sufletul comertului, aveam impresie mai buna despre Croatia decat despre turci de exemplu.....

La noi se pregateste de o furtuna dar mama si B au cules flori de tei....

Elle, inca o data curaj poate nu e totul pierdut pt concediu....

Blogu` nostru

Mergi la inceput