Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Mai fetelor Marc al meu are deja planuri de viitor. I-a zis maica-mii aseara la telefon ca el cand o sa fie mare o sa se indragosteasca de Teo (colega lui de gradi), si vrea sa fie sotul ei .
Na poftim ce-i in capul lui!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI

Bravo lui! Ai scapat, multumita colegei Teo. Alexia se marita cu tata-so, daca o intreb si vrea un "inei asa fiumosh si maie"
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Tu ai puta maie, da?A mea ii mica, da?A ta ii maieee!:)))))Am crezut ca ma prapadesc de ras.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nemary, vacanta frumoasa, vreme buna si multa relaxare!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare!
doua vorbe inainte sa cad lata pe sub vreun pat:)

ne-am intors azi. 1500 de km in doua zile, record al rabdarii si pt mine si pt copii.

elle, ceska, roli, sper ca cei mici sa fie ok si sa va fi stabilizat intre timp. daca va pregatiti de concediu (elle) sau d eintoarcere in urbe (iti inteleg sentimentul perfect ceska) sa va bucurati din plin d emomentele.

ramo, felicitari lui razvi si alexiei - am retinut bine, nu?- pt evolutia la olita.

NU avem nici o poza pt ca ... aparatul s-a pierdut intre pampersi, facut plinul, tipete pt devd, fugit la toaleta cu bruno, undeva, pe undeva intre salzburg si munchen; sunt neagra de necaz. macar ce a fost frumos in drumul asta sa fi ramas, adica imaginile din elvetia, lichtenstein, slovenia...maine incepe batalia: facem reclamatie si o sa-i ia naiba pt bataia lor de batjocura. ciresica d epe tort e ca nu au avut niciodata de la deschiderea hotelulmui babyclub!!!!!!!! iar in cataloagele nek si thcook figureaza de 3 ani cu asa ceva...

nemary, curaj... daca t eincalzeste, cu trei e nebunie:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Roli, merci frumos ce dragut e Marc, pe Andrei l-ai intrebat ce vrea sa se faca?

Miri, bine ati revenit. te-ai relaxat sau a fost si mai mare nebunia?

am reusit sa incarc pozele cu zuzicile mele

http://family.webshots.com/photo/2755721920101440186EBNyzb

noapte buna!

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Roli, merci frumos ce dragut e Marc, pe Andrei l-ai intrebat ce vrea sa se faca?

Miri, bine ati revenit. te-ai relaxat sau a fost si mai mare nebunia?

am reusit sa incarc pozele cu zuzicile mele

http://family.webshots.com/photo/2755721920101440186EBNyzb

noapte buna!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Povestea Iepurasului somnorici

Daria

Iulia

ce tare-i poza asta:http://family.webshots.com/photo/2119434290101440186YNjwvc privirea ei si mai ales cum tine ea pumnisorul cu un deget scos intre celelalte degete.:)))
Sunt frumoase de pica amandoua

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

multumim pentru grija. imi cer scuze ca nu apuc sa raspund insa .. nu am apucat sa citesc prea bine.

nici nu stiu sa spun cum suntem .. eva binisor, cu kk e ok, nu a facut de 2 zile. anna a facut de vreo 3 ori azi, un pic mai legat .. a inceput sa manance un pic, vad ca inca mai ia ce ii dau - hidrasec, ercefuryl -, papa laptic ... insa are o tuse .. in seara asta, in timp ce papa i-a venit sa tuseasca si mai avea nitel si voma, am fugit cu ea la baie, dar nu a dat afara. apoi, am mai tinut-o in brate si inghitea asa in sec ... am inima cat un purece de frica .. d-aia nici nu stau mult in zona ca ma duc s-o pazesc ...

am retinut faze haioase cu razvi si adeluta, ca dariuca face numai la olita .. bravo si sanatate multa ca am inteles ca e un pic bolnavioara, imi pare tare rau mirikule de vacanta ratata .. , razvi fara cheti e un dulce ....

last but not least ..

lala draga mea, sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii. e un destept si un frumos!

BOGDAN

La multi multi ani! Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!

pupixi

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am admirat si surioare frumoase dariuca si iuliuta .. cat seamana .. sunt frumoase si finute!!

stancutza voi ce mai faceti?? cum merge sofiuca cu logopedul .. hai mai zi-ne despre voi ..

roli tin pumnii sa fie bine piticul sa nu fie otita!

ceska bine ca benji ia tratamentul si nu ati ajuns la spital ... pupam gazuta!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,

of Miri, te inteleg ca fara poze e ca si cum nu ati fi fost deloc plecati, ramaneti doar cu nervii si oboseala. Sper sa ii scuturati bine pe nesimtitii de la agentii!!!!

Elle,
eu cred ca sunteti pe drumul cel bun, nu forta fetele sa manance nici pe Anna caci isi vor reveni ele singure la pofta de mancare dinainte. Noi ne-am normalizat un pic si de la frigul de ieri am racit iar. Era ieri incotosmanat bine dar vantul i-a venit de hac.

Apropos facut la olita/wc: ai vostri baieti fac din picioare? Dl sot al meu are bunul obicei sa ser aseze pentru orice afacere deci as vrea sa o faca si B... Invata mai usor din picioare????

Trage de mine sa ies cu el afara, nu sta mai mult de 20 min fara mine....

PS eu inca nu am raspuns de la faza finala din 31 mai si ma perpelesc zilnic

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Eu am un car de draci , ca am fost la pasapoarte sa depun actele pt Sara si n-am rezolvat nimic , am pierdut o gramada de timp degeaba.Vreau sa-i fac pasaport temporar ca n-am timp sa astept dupa ala definitiv si trebuia sa duc 2 poze de pasaport. Acolo nu mi-a primit actele , pe motiv ca pozele nu sunt bune , ca sunt pe un fond prea inchis ( un bleo ciel ), asa ca trebuie sa facem altele cand merg sambata la Campulung si sapt viitoare sa ma duc din nou la pasapoarte.Asta este ...

Mary , esti o fericita cu asa doua minunatii de fetite . Iulia s-a implinit bine , e o dragalasa si...waaw ce de par are . Amandoua seamana cu tine , Iulia mai mult ...Daria aduce insa mai mult cu mama ta. Pupa-le pe amandoua , ca tare-s frumoase. Va urez vacanta placuta , timp bun si nicio problema de sanatate la pitice !

Elle , recuperarea dupa enteroviroza dureaza ceva , cam o saptamana , dar , dupa cum scri , fetele sunt pe drumul cel bun , ce-a fost greu a trecut. Sper ca plecati in formatie completa la mare ! O vacanta de vis va doresc !

Miri , cred ca as fi innebunit de nervi sa mi se intample ce vi s-a intamplat voua in Croatia ...chiar merita sa dai de pamant cu aia care v-au vandut sejurul. Sper sa se rezolve in favoarea voastra si sa va recuperati banii .

Ramo , Razvan este frumos si cu "cheti " si fara...tuns scurt pare mai grasut .

Referitor la toilet training ...si noi am scapat de pampersul din cursul zilei , doar noaptea ii mai pune mama , dar in cele mai multe cazuri il gaseste uscat dimineata. Primul lucru care il face Sara dimineata este sa ceara olita. Neasteptat de repede s-a produs procesul ...am inceput sa nu-i mai punem pampers acum 3 saptamani cand am dus- o la tara si de-atunci doar de vreo 3-4 ori s-a scapat pe ea in primele zile. In rest spune ca face pipi , mai nou se duce singura si isi ia olita , isi da chiloteii jos si se aseaza...ne striga doar cand termina , sa venim sa o stergem. Mi s-a luat o piatra de pe inima , chiar nu credeam ca reusesc pana in toamna cand merge la gradi.

Noi inca avem problema mancarii pasate. Mananca f. putin daca ii dau bucatele , in schimb rade tot daca e pasat. A inceput sa manance mancarica de legume nepasata , dar fara carne ...cum ii dau bucatele de carne , cum scuipa. Incercam acum s-o facem sa manance si fructele nepasate...mananca ceva , dar incomparabil mai putin decat pasat. Ne-a innebunit cu mezelurile ...maica-mea ii serveste bunicului meu mezeluri destul de des si a ajuns sa se fereasca de Sara pt ca , daca vede o felie de salam , kaiser , sunca , etc nu poate sa scape de ea pana nu-i da .Ma bucur in schimb ca nu e fan dulciuri ...poti sa-i pui in fata cele mai apetisante prajituri , ciocolata , bomboane, fursecuri...nimic n-o tenteaza . Gusta de curiozitate , dar atat.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput