Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, Moni, o s-o lasa in ritmul ei, cu pampersul dar nu ma mai 'intorc' sa-l pun si ziua; dak tot am luat-o pe drumul asta ud, asa mergem.

Cat despre recompensa, eu as vrea sa constientizeze ca asa trebuie, nu sa faca ca sa obtina ceva. Nu te supara, Codruta

Am vorbit cumama si tocmai mi-a zis ca s-a dus la baie - inainte sa urce la somn - a luat o ceasca (de jucarie0 de apa si le-a dat la papusi sa bea - papusile erau pe parchet!
Si apoi i-a zis mamei "Ade e tupaata pe maie'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Jmoni, asa se trezeste si a meu dimineata cu pampesu plin de da pe afara.De aia zic ca nu stiu cand o sa scape de el.El noaptea mai cere apa si daca nu uit il mai pun si pe olita.Dar daca nu se trezeste deloc nici eu nu ma trezesc.Si pe dimineata ii uda pijamaua la mijloc.

Roxi, usor usor o sa se obisnuiasca cu patu.Razvi cand l-am pus in patu de baiat mare, vreo 2-3 nopti mi-a cazut din pat si numa il auzeam ca ma striga plangand "am picat" sau "iaaa(iara) am picat".Ii-am pus plapuma jos langa pat si de atunci nu a mai cazut.

Ca pampi las-o ca va vrea ea.Vezi cum zice JMoni, cand vrea ea tot o sa renunte.Sau incearca cu recompensa ca si Codrutaa.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

mie mi s-o parut foarte ciudat ca de pe o zi pe alta,n=-o mai scapat nici noaptea pe el...oare el intelegea dar nu=l interesa sa zica?prima noapte m-o trezit de 2 ori sa faca la olita,urmatoarele 2-3 nopti odata,si azinoapte deloc,sper sa ramana :)
acum ce ma intreb eu,ce fac cand plec cu el?ca sapt asta o stat numa in casa cum o fost bolnav...il dezbrac pe srada cand ii vine?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Eu il dezbrac clar afara.Cand ii vine fugim dupa un copacel, tufis ceva si jos chilotii
Si cand mergem cu masina undeva, drum mai lung, daca ii vine pisu oprim si face.Mai ales pe roata ii place lui, ca sa meaga macina.

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ramo, Moni, o s-o lasa in ritmul ei, cu pampersul dar nu ma mai 'intorc' sa-l pun si ziua; dak tot am luat-o pe drumul asta ud, asa mergem.

Cat despre recompensa, eu as vrea sa constientizeze ca asa trebuie, nu sa faca ca sa obtina ceva. Nu te supara, Codruta

Am vorbit cumama si tocmai mi-a zis ca s-a dus la baie - inainte sa urce la somn - a luat o ceasca (de jucarie0 de apa si le-a dat la papusi sa bea - papusile erau pe parchet!

Buburuza de 2 ani
Albume

ce scumpa-i!
Cat despre recompensa nu cred ca va invata sa faca doar daca primeste ceva.Da la inceput asa va fi, dar pe parcurs va vedea ce bine e sa nu faca pe ea si isi va deprinde obiceiul de a merge la toaleta fara a mai astepta ceva pt asta.
Razvan acuma face pisu la wc.Sa-l vedeti cum se urca pe scaunel, isi da jos hainele si isi mai tine si puta :)))Mai rateaza wc da ma bucur ca stie ce are de facut.
L-am pus pe tatasau sa ii arate intr-o zi cum face el si il aud din baie:Tu ai puta maie, da?A mea ii mica, da?A ta ii maieee!:)))))Am crezut ca ma prapadesc de ras.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:

Razvan acuma face pisu la wc.Sa-l vedeti cum se urca pe scaunel, isi da jos hainele si isi mai tine si puta :)))Mai rateaza wc da ma bucur ca stie ce are de facut.
L-am pus pe tatasau sa ii arate intr-o zi cum face el si il aud din baie:Tu ai puta maie, da?A mea ii mica, da?A ta ii maieee!:)))))Am crezut ca ma prapadesc de ras.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Sunt ceva de speriat ce conexiuni fac!

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:

Jmoni, asa se trezeste si a meu dimineata cu pampesu plin de da pe afara.De aia zic ca nu stiu cand o sa scape de el.El noaptea mai cere apa si daca nu uit il mai pun si pe olita.Dar daca nu se trezeste deloc nici eu nu ma trezesc.Si pe dimineata ii uda pijamaua la mijloc.

Roxi, usor usor o sa se obisnuiasca cu patu.Razvi cand l-am pus in patu de baiat mare, vreo 2-3 nopti mi-a cazut din pat si numa il auzeam ca ma striga plangand "am picat" sau "iaaa(iara) am picat".Ii-am pus plapuma jos langa pat si de atunci nu a mai cazut.

Ca pampi las-o ca va vrea ea.Vezi cum zice JMoni, cand vrea ea tot o sa renunte.Sau incearca cu recompensa ca si Codrutaa.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

mie mi s-o parut foarte ciudat ca de pe o zi pe alta,n=-o mai scapat nici noaptea pe el...oare el intelegea dar nu=l interesa sa zica?prima noapte m-o trezit de 2 ori sa faca la olita,urmatoarele 2-3 nopti odata,si azinoapte deloc,sper sa ramana :)
acum ce ma intreb eu,ce fac cand plec cu el?ca sapt asta o stat numa in casa cum o fost bolnav...il dezbrac pe srada cand ii vine?

Eu il dezbrac clar afara.Cand ii vine fugim dupa un copacel, tufis ceva si jos chilotii
Si cand mergem cu masina undeva, drum mai lung, daca ii vine pisu oprim si face.Mai ales pe roata ii place lui, ca sa meaga macina.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

hihi e mortal!!daca ramaneti fara benzina rezola Razvi problema

Mergi la inceput

Citat:

Buburuza de 2 ani
Albume

cred ca e cea mai faina perioada acum,cate mai scot ei pe gura :)))))

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Buburuza de 2 ani
Albume

ce scumpa-i!
Cat despre recompensa nu cred ca va invata sa faca doar daca primeste ceva.Da la inceput asa va fi, dar pe parcurs va vedea ce bine e sa nu faca pe ea si isi va deprinde obiceiul de a merge la toaleta fara a mai astepta ceva pt asta.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

acum ma prapadesc eu de ras :))))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Citat:

Buburuza de 2 ani
Albume

Ginette, nici o suparare. Doar ca eu am perceput si am facut-o si pe Alexia sa inteleaga faptul ca recompensa e o apreciere a comportamentului pozitiv. Oricum as fi apreciat cu bravo si laude reusita. In loc de astea eu folosesc bombonele. Si odata cu folosirea sistematica a olitei am inceput sa folosesc mai rar recompensa, pana voi ajunge la a o inlatura. Bineinteles, doar cu acordul ei. (In sensul ca acum , odata ce procedura se repeta de cateva ori pe zi, Alexia cere mai rar recompensa, nu de fiecare data si trag nadejde ca va ajunge la momentul in care, cu exemplul celor din jur va vedea procesul ca pe ceva firesc.) Si nu mi-as fi permis sa ramanem cu pampers pentru ca de asta depinde reunirea familiei (scapat de pampers= mers la gradi= adus copilul langa noi). Si eu cred ca sa lasi copilul in ritmul lui e foarte bine daca nu esti stresat de problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mai fetelor Marc al meu are deja planuri de viitor. I-a zis maica-mii aseara la telefon ca el cand o sa fie mare o sa se indragosteasca de Teo (colega lui de gradi), si vrea sa fie sotul ei .
Na poftim ce-i in capul lui!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

salut!nu stiu cu ce sa incep..

sa o laid pe Daria? ca am reusit sa citesc ultima pagina. noi avem 2 sapt de cand nu mai punem pampers deloc. uneori o intreb eu daca vrea sa-i pun si ma refuza categoric.

azi Iulia a implinit 3 luni, nu-mi vine sa cred cum trece timpul, parca mai ieri asteptam sa nasc. este un copil tare cuminte, mananca si doarme si uneori se supara daca nu ii acord atentie. s-a reglat si cu kk. nu face zilnic, cam la 3 zile, dar singura, fara nici un alt stimulent. si rade toata ziua. este o comoara de copil, o iubesc tare mult.

azi si-a scos mama gipsul, este inca in recuperare, sper sa fie bine sapt viitoare cand ne intoarcem de la mare....unde o sa plecam vineri, dar la ce vreme se anunta...sper sa se indrepte, sa nu stam numai in camera.

fetelor, e tare greu sa nu ai ajutor cand ai 2 copii asa de mici. in ultimele 10 zile am fost cam zombie, casa este dezastru dar am reusit macar sa scot copii in parc, sa ii culc si sa le dau sa manance.
peste toate astea, eu sunt arza cu urechile, le am infundate de 10 zile, de ieri am inceput un tratament.
azi am fost la doctor si cu Daria, are gatul rosu, muci si tuseste. adica exact ce ne trebuia inainte de concediu.

o sa incarc cateva poze cu fetele si va dau linkul,

Daria

Iulia

Mergi la inceput