Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si poftiti la o

Off, Helen, prin ce-ati trecut; sunt sigura ca isi va reveni; si eu zic, sa n-o fortezi, dak mananca doar branza de vaci si sticksuri, e bine.

Roli, s-a mai plans Marc de dureri de urechi si inainte? A avut ceva probleme? sa nu fie o recidiva, ceva.

Am admirat-o si pe ciresica Sara - este delicioasa
Si, ca sa te consolez, si Adela imi zice 'peaca mami, ca veau sa tau tingua (singura)' si stau cu ea in casa 24 din 24.

L-am admirat si pe bulinul Razvi - mie imi place tare mult asa tunsulici

Oau, Ceska, ce repede a trecut timpul; in 10zile va si intoarceti; cred si eu c-a fost gaza super incantata.

Noi am 'evoluat': nu mai pleaca prin casa, dar 'cade' din pat pe saltea si acolo doarme - o gasesc de 3-4 ori pe noapte si o mut in patut.
Cat despre pipi/kk mai avem drum lung; nu spune, ii da drumul cand ii vine.

Deci mai avem de munca.

Revin.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata buna!
Va servesc si eu cu o cafea.

Roli, ma bucur ca e mai bine urechiusa lui Marc.

Codruta ce usir ati scapat de pampers.Razvan desi nu mai are pampers de vreo 3 luni, la somn tot nu a renuntat la el.Rar se intampla sa nu faca in somn la amiaz, iar noaptea face chiar foarte mult ca e plin scutecul dimineata.
Nu stiu cum o sa scapam si la somn de el...

Gatta, am uitat sa iti spun ca am vazut si eu pozicile cu Sara fericita la tara.Ma bucur ca te-ai hotarat sa o duci acolo.Din poze am vazut ca e extrem de fericita acolo.
Dar vreau sa spun ca m-a omorat poza cu fragi.Nu am mai mancat fragi de vreo 11 ani si mor de dorul lor.
Mancam in fiecare vara cand mergeam la bunci in Suceava, mor de doru lor.

Multumesc ca v-ati uitat la fostul mei cret.Cretii lui sunt genetici din cate am observat.Eu am fost creata creata cand am fost mica.Acuma e doar ondulat.Razvan cred ca ma mosteneste la creti.Si la multe altele
Chair am observat ca el e eu in miniatura.Inca nu-l vad pe tata-sau in el.Poate la inteligenta, acolo clar pe el il mosteneste.
Sper sa fie la fel de iute la minte ca sotu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Ramo, l-am vazut si eu pe Razvi fara cheti. E la fel de frumos (asta stii si tu)dar pare mai mare. Cat despre pampers, nu am scapat de el la somn, ma gandesc daca sa risc sa-l scot asa repede sau sa mai astept, sa o mai pregatesc. Nu sunt eu cu ea decat in week-end si nu stiu daca mama e dispusa sa se scoale noaptea sa schimbe lenjerii de pat, in cazul unui accident. Mai vedem. Sa revin, pup Razvaniciul fara cheti si felicitari pentru prima serbare (am tras cu ochiu si in urma, pe blog).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

l-am admirat si eu pe Razvanici,tare bine ii sta!o sa-i creasca repede oricum,si o sa-i admiram ia chetii :))

Elle mi groaza cand ma gandesc cum ti-o fost!!sper sa va reveniti repede!si eu zic ca merita sa mergeti in concediu,ai mare neboie!o sa vezi ca o sa fie bine!

Roli cum e cu urechiusa?l-a mai durut?si noi patim tot timpul asa, de la rosu in gat se extide la ureche :( sper ca sunteti mai bine!
ah si apropo de pampers, am ajuns si eu la concluzia ca trebuie lasati sa vina de la ei. Robert inainte daca facea un pishu la olita pe zi era bine, ma bucuram.de obicei il puneam seara, la niste desene, statea vreo 10 min si facea.,..eu il tot intrebam daca nu vrea sa stea pe olita, el zicea nu, si il lasam in pace
pur si simplu s-o trezit intr-o dimineata si mi-o zis ca vine pishu,unde-i 'ita?eu am crezut ca zice numa asa dar chiar a facut,si toata ziua a tinut-o asa,chiar si noaptea s-a trezit si mi=a zis.2 zile l-am tinut cu pampers sa nu faca in pat, dar vazand ca e tot uscat si imni zice cand il scapa, l-am scos de tot.inca nu-mi vine sa cred cat de usor si fara stres am scapat de el.azinoapte nici macar nu s-o mai trezit a facut doar dimineata,el care dimineata era cu body ud de la pisu asa mult facea
sincer nu credeam ca o sa reusesc sa-i scot pampersul pana in toamna dar, vad ca o reusit singur.probabil a contat faptul ca i-am tot zis ca olita e aici daca vrea sa faca :)
pupici, si multa bafta! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

La multi ani, Bogdan de LalaD! Iti urez sanatate si noroc! Sa-ti pastrezi calitatile pe care deja le ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata,

Marc a dormit neintors, nu s-a mai plans de ureche. Sper ca am trecut pe langa necaz.
Dar eu m-am trezit cu o durere de cap cumplita, care cred ca mi se trage de la presiune ca sunt meteosensibila rau de tot.
Am baut cafeaua fara nici un efect, asa ca trec la algocalmin.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Jmoni, asa se trezeste si a meu dimineata cu pampesu plin de da pe afara.De aia zic ca nu stiu cand o sa scape de el.El noaptea mai cere apa si daca nu uit il mai pun si pe olita.Dar daca nu se trezeste deloc nici eu nu ma trezesc.Si pe dimineata ii uda pijamaua la mijloc.

Roxi, usor usor o sa se obisnuiasca cu patu.Razvi cand l-am pus in patu de baiat mare, vreo 2-3 nopti mi-a cazut din pat si numa il auzeam ca ma striga plangand "am picat" sau "iaaa(iara) am picat".Ii-am pus plapuma jos langa pat si de atunci nu a mai cazut.

Ca pampi las-o ca va vrea ea.Vezi cum zice JMoni, cand vrea ea tot o sa renunte.Sau incearca cu recompensa ca si Codrutaa.

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Jmoni, asa se trezeste si a meu dimineata cu pampesu plin de da pe afara.De aia zic ca nu stiu cand o sa scape de el.El noaptea mai cere apa si daca nu uit il mai pun si pe olita.Dar daca nu se trezeste deloc nici eu nu ma trezesc.Si pe dimineata ii uda pijamaua la mijloc.

Roxi, usor usor o sa se obisnuiasca cu patu.Razvi cand l-am pus in patu de baiat mare, vreo 2-3 nopti mi-a cazut din pat si numa il auzeam ca ma striga plangand "am picat" sau "iaaa(iara) am picat".Ii-am pus plapuma jos langa pat si de atunci nu a mai cazut.

Ca pampi las-o ca va vrea ea.Vezi cum zice JMoni, cand vrea ea tot o sa renunte.Sau incearca cu recompensa ca si Codrutaa.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

mie mi s-o parut foarte ciudat ca de pe o zi pe alta,n=-o mai scapat nici noaptea pe el...oare el intelegea dar nu=l interesa sa zica?prima noapte m-o trezit de 2 ori sa faca la olita,urmatoarele 2-3 nopti odata,si azinoapte deloc,sper sa ramana :)
acum ce ma intreb eu,ce fac cand plec cu el?ca sapt asta o stat numa in casa cum o fost bolnav...il dezbrac pe srada cand ii vine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

mie mi s-o parut foarte ciudat ca de pe o zi pe alta,n=-o mai scapat nici noaptea pe el...oare el intelegea dar nu=l interesa sa zica?prima noapte m-o trezit de 2 ori sa faca la olita,urmatoarele 2-3 nopti odata,si azinoapte deloc,sper sa ramana :)
acum ce ma intreb eu,ce fac cand plec cu el?ca sapt asta o stat numa in casa cum o fost bolnav...il dezbrac pe srada cand ii vine?

Mergi la inceput

elle cum mai sunteti?

eu m-am distrat cu povetile voastre cu gratiile de la patut,parca ii si vad cum pleaca ei noaptea la plimbare
eu am scapat de stresul asta ca r.doarme de la 7 luni in patul meubine...am alte dezavantaje din cauza asta...doarme in capu meu,mai imi trage cate-un picior,nu adoarme fara mine...

Mergi la inceput