Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *265*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Vera, urechile erau curate. I-am picurat doar azi noapte otocalm. Dimineata parea bine, a zis ca nu-l mai doare decat putin o ureche, oricum, la palpare a zis asta...ma gandesc ca daca e otita urla de durere la palpare.
Of, stau cu sufletul la gat pana deseara....daca doamne fereste curge, cat de grav o fi ca i-am picurat azi noapte?
Febra nu a facut.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Roli, nu te panica. daca nu a curs nimic pana acum sigur nu e perforat...imp e sa nu ii pui dupa aia...chiar daca curge ceva din ureche, e posibil sa fie numai ceara si sa nu fie vb de timpan perforat. Te asigur ca e ok, si am cateva otite la activ, de 2 ori cu perforare de timpan. Daca se perforeaza timpanul, durerea scade, pt ca nu mai e presiune. Fa-i scurt un test de auz...fa un zgomot interesant si vezi daca se intoarce...daca e timpan perforat e posibil sa nu raspunda...si asta e cu cantec caci s-ar putea sa nu fie pur si simplu interesat...asa ca repeta-l pt a avea cat de cat o certitudine...nici de intrebat nu merge ca nu prea poti pune bazele in ce iti relateaza la varsta asta.

Edit: da-i in continuare antiinflamatorul...cel putin 3 zile ca sa nu se umfle mai rau. Odata ce a spus ca il doare sigur e ceva in neregula, dar otitele pot fi si usoare si sa se vindece singure daca nu se agraveaza infectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!De acum am mai mult timp liber asa ca sper sa pot intra mai des.Cei mari sunt in Romania la parintii mei si abia reusesc sa vorbim la tel cateva minute pe zi ptr ca ei sunt foarte ocupati si nu au timp de noi.Darius e tot timpul dupa mine si de cand au plecat cei mari nu prea vrea sa mai mearga singur ci ma prinde mereu de mana.Sa-i fie frica sa nu plec si eu?Voi ce credeti?Multa sanatate puiutilor bolnaviori.ELLE cred ca esti rupta!Va pup si sper sa intru si maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

va multumesc pentru gandurile bune. am venit si noi acasa azi, adica eu si anna. s-a mai legat nitel scaunul, sper ca de maine cand incepem mancarica de regim sa fie ok .. eva nu prea vrea sa manance .. ce sa-i fac fetelor de mancare .. refuza supa de zarzavat (alea permise la kklire), pilaful, mar copt, cereale de orez .. accepta doar br vaci si sticksuri ..

va dati seama ca sunt praf .. imi vine sa plang .. ma dor mainile de mor de cat am carat-o pe anna in brate ...

am rezerve cu bulgaria .... ce le dau eu astora regim acolo???? mai ales annei?? cum ma descurc cu mancarea lor???? eu ma bazam pe borcanele cu legume si fructele i le faceam eu cu blenderul. mi-e sa nu faca vreo cadere si sa ajung cu ele legume acasa ...

sunt terminata psihic .. nu stiu cum sa mai fac fata lucrurilor ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna fetele

va multumesc pentru gandurile bune. am venit si noi acasa azi, adica eu si anna. s-a mai legat nitel scaunul, sper ca de maine cand incepem mancarica de regim sa fie ok .. eva nu prea vrea sa manance .. ce sa-i fac fetelor de mancare .. refuza supa de zarzavat (alea permise la kklire), pilaful, mar copt, cereale de orez .. accepta doar br vaci si sticksuri ..

va dati seama ca sunt praf .. imi vine sa plang .. ma dor mainile de mor de cat am carat-o pe anna in brate ...

am rezerve cu bulgaria .... ce le dau eu astora regim acolo???? mai ales annei?? cum ma descurc cu mancarea lor???? eu ma bazam pe borcanele cu legume si fructele i le faceam eu cu blenderul. mi-e sa nu faca vreo cadere si sa ajung cu ele legume acasa ...

sunt terminata psihic .. nu stiu cum sa mai fac fata lucrurilor ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Imi pare extrem de rau.
E foarte greu cand e unul bolnav dar amandoi in acelasi timp.
Cand trebuie sa plecati in concediu ?
Daca mai ai o saptamana ar trebui sa fiti ok.
Daca plecati sambata trebuie sa le mai menti regimul macar 2 zile si acolo.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Elena, nu stiu ce sa spun sa te incurajez... Am fost si eu cu amandoi la perfuzie (in acelasi timp) si stiu prea bine cum e... Eram cu Victor pt pneumonie, a dat-o in enterocolita si apoi am internat-o si pe Daria tot pt entero...
O sa treaca, trebuie sa fii puternica pt ele.
Cand ar trebui sa plecati in BG? Ati platit deja biletele sau cum?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Ellenuta bine ca ati venit acasa. Sunteti pe drumul cel bun daca s-a legat scaunul. Nu o forta pe Eva. Se hraneste f. bine doar cu branza de vaci si sticksuri. Si din supa aia daca ia o lingurita e buna si aia. Daca nu, nu. Nu te stresa. E normal sa refuze mancarea multa vreme dupa asa o chestie nasoala.
Hai ca o sa ajungeti in BG si va fi bine. Si eu am plecat la tara cu Marc la cateva zile de la entero si acolo s-a pus pe picioare foarte rapid.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Lui Marc nu i-au curs urechile slava Domnului. Zice ca la gradi nu l-au durut da ca acu seara il dureau putin. Nici nu stiu daca sa-l cred...oricum i-am pus cate o pic. de otocalm la culcare.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna dimineata, dragi zuzici!
Vad ca multi clopotei se confrunta cu probleme de sanatate.
Ellenuta, va trimit si eu un gand bun. Imi pare tare rau de tine si de printesele tale, dar spre ca va veti pune pe picioare cat mai curand. Va trimit o imbratisare. Doamne Doamne sa fie cu voi!

Roli, sper ca piciul sa nu sufere cu urechiusa, sa fi fost ceva trecator. Pupam urechisa!

Ceska, of, ce concediu cu Benji bolnavior. Va doresc sa fie cea mai usoara forma posibila, sa treaca repede, repede!

Am vazut-o pe clopotica Sara cu recolta de fragi. Gatta, e minunat ca nu sufera dupa voi. Nu te mai necaji, vare trece repede si important e ca ei ii e tare bine, asa se vede!

Miri, imi pare rau de concediul esuat, nu renuntati la ideea concediului, nu?

Cu siguranta am avut mai multe de scris, dar ma tot intrerup si mi-am uitat ideile.

Despre noi....mai tineti minte cum ma framantam ca nu scapam de pampers? ei bine, de o saptamana mai punem pampers doar la somn, si ala de multe ori il gasim uscat la trezire. Si avem un secret, care la noi a functionat miraculos. Recompensa! Stiu ca suna a dresaj canin, dar Alexia a ne-a dat tot concursul la folosirea olitei in schimbul a trei, patru bombolnele M&M sau Haribo. I le dau de fiecare data cand gasesc ceva in olita si intr-o saptamana a reusit sa se ceara singura, sa prefere chiloteii. Voiam sa va impartasesc neaparat secretul nostru, poate va ajuta si pe voi. Nu a fost ideea mea, a fost o idee data de o verisoara, psiholog.

Sper sa mai revin, acum s-a mai relaxat putin situatia si la mine la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,

Ramo,
B e mai bine inca de ieri de la pranz. Acum ma ingrijorez sa nu dam in cealalta extrema:constipatie. Am vazut cretulinul fara creti. Daca e genetic sa ii aiba mereu si sa nu fie doar carlionti de bebelus o sa se refaca de cum ii creste iar parul.

Elle,
imi multiplic cu doi stresul meu din noiembrie cu B in spital pentru entrocolita si simt ce trebuie sa simti tu acum plus umbra de indoiala sa nu puteti pleca in concediu. Vine si soacra cu voi sau doar voi patru? Depinde cand plecati, poate va refaceti complet si va puteti bucura de putina relaxare. Exista borcanele numai cu morcov pe care le poti adauga in legumele fierte ce le gasesti la hotel. Concentrezi tu cat poti in functie de cum sunt fetele. Apoi ajunge daca pe perioada concediului consuma mere, banane si poate afine? Sticksuri si paine prajita la mic dejun, un mar, niste branza....
Apa indoita cu afine sau smecta. Si trec zilele in zbor....
Iti iei medicatia de urgenta sa o ai la tine si pentru diaree si pentru constipatie daca dau in extrema cealalta de la regim. Cat stati in BG?
Putin curaj, incredere ca a trecut greul si o sa fie bine!
Meriti un concediu, numai sa fie si vreme frumoasa! Va tin pumnii!

Roli,
of, Marc e maricel ar trebui sa te poti baza un pic pe ce spune el. Poate il vede un dr sa vedeti ce are?

Eu am inceput numaratoarea inversa mai sunt 10 zile si zburam spre casa. E un sentiment ciudat de dor deja de-aici desi inca nu am plecat si de dor si de acolo unde vreau sa ma intorc. Ati priceput ceva?
Gaza e peste zi in culmea fericirii. Toata ziua afara chiar si pe vremea asta nasoala: in hanorac, cu ciorapi lungi pe sub pantaloni cu sapca si cizme de guma el e langa bunic la treaba. Ieri au fost tamplari azi sunt zidari, tata decoperteaza un zid de caramida rosie, si bat amandoi mortarul jos sa il faca frumos, doar caramida rosie cu rosturi de ciment alb. Ieri cara cu roaba lui de jucarie mortarul cazut, azi da cu peria abraziva sa curete din rosturi urme de ciment. E periculos un pic dar nu se lasa dus de langa bunic....

Il iubeste enorm si primul gand la trezire a fost: "e si bunicul treaz deja?" Doar la culcare ma intreaba cand plecam acasa la tata si ii spun ca atunci cand ne suna pilotul ca vine sa ne ia cu avionul facem bagajele si plecam. ieri ma innebunea ca vrea ciocolata si de trei zile il ametesc ca nu putem cumpara numai daca vine nasa cu Opelul Frontera. Ieri seara s-a infiintat nasa caci se topea de dor, nu il vazuse de duminica si nu am scapat sa fugim sa luam un bax de apa plata Dorna si ciocolata kinder, cea mai mica forma de ambalaj. Nu a contenit sa zica in masina: Danke, nasa, danke, danke, danke! Eu ma bucur ca am reusit sa nu mint prea mult si asa poate intelege incet incet ca ma tin de promisiuni si invata rabdarea.

Danuta,
stiu ca tu ai exercitiu cu lasatul la bunici al copiilor mari dar pe mine ma ingrozeste gandul sa plec acasa singura sa il las aici. Poate fiindca ai tai cei mari sunt obisnuiti si il ai acasa pe Darius. Trebuie sa merg sa vad daca ai pus poze noi sunt curioasa cat au crescut....Mi s-a parut foarte trist ce ai povestit cu bona lui Darius....In Formula As de saptamana asta era o doamna de 59 ani care isi oferea serviciile pentru a duce aduce de la scoala din toamna un copilas de clasa l. Poate e bine sa aduci o persoana straina sa o formezi tu in casa, relatiile si cunostiintele sunt uneori dezamagitoare. Mai exista si varianta au pair si poate iti recomanda mama ta o tanara cumsecade sa o aduci la Paris sa iti fie de ajutor cu copiii cand incep scoala....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput