Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am mai citit din urma:
ALEXUTZZA, si la noi petele aspre sunt de ...vreo luna si am crezut la fel. acum nu se vad deloc, doar se simt. altele noi nu are: cot stg, glezna stg. nu cred ca e DA. o sa ii dau cu galbenele si vad.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Ms, nici io nu cred ca e DA, dau si io cu galbenele, merci

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

printesa doarme...ma apuc de treaba

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Alexutzzza, zoggs-ul de mi-l arata mie google-ul pare de baie. Pentru baie il iei sau pentru masa? Ca pentru masa cred ca e foarte complicat de folosit, ca are spatiu de joaca cat cuprinde, n-ai unde sa pui mancarea... Pentru piscina insa... super. Si tiramisu... offfffffffffff....

_
Povestea unei .
Cresc

LOOOL! ptr vacantza si baie il iau dar aseara ma gandeam ca e solutia perfecta ptr petele de fructe pe haine. Umfli prostia o pui in cada plina cu apa pui bebele acolo si dai mancarea apoi pui direct dusu pe el si gata, masa gata, copilu curat, nici o haine murdara

de Yannis

Si eu tot la pete ma gandeam. Si ma gandeam ce dobitoci au fost aia de l-au creat, ca eu am un fotoliu gonflabil pe balcon la garsoniera care are o adancitura pentru pahar. Si ma gandeam ca ar fi bun un d-asta cu loc de bagat un pahar, ca n-ai mai murdari. Eu sunt cu vaca...

_
Povestea unei .
Cresc

Nu esti cu vaca deloc!

Deci ..tocmai a papat suc de mar la 11:30....dezastru l-am pus in scoica...aaa ca sa nu mai spun, profit de caldura si la ora mesei se prezinta la bustu gol numa in pampers si cu un scutecel sub cap in caz ca i se prelinge pe sub gusa pe la gat in spate si...da-i bataie...tot sucu dat cu linguritza ..afara, prelins pun io din nou cele 3 Table Spoon de suc (suntem in ziua a 3a) si ii dau din bibe. halit tot cu o pofta nebuna...pun copilu..unde sa il pun safe?..in pat...i-am dat si 2 guri de apa dupa suc in cazu in care daca da ceva pe afaa sa nu fie mar ci apa si ma duc sa bag repede in clor scutecelu sa iasa petele...ma intorc in pat, bagase mana in gura se innecase (ca de aia m-am intors, l-am auzit innecat) si ...mar peste tot! pe cearseafuri, pe salopetzica de vara , am bagat totul in Ace for colors...plus ariel...le las ceva timp acolo si apoi le clatesc cu apa si le bag la masina cu detergentii de bebe da la 60 de grade...sper sa iasa....oricum nu mai vreau sa fac asta zilnic nu e usoar sa schimb cearseafurile ca treb sa ii demontez toate aparatorile si jucariile legate pe marginea patului...offff

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Alexutzzza, zoggs-ul de mi-l arata mie google-ul pare de baie. Pentru baie il iei sau pentru masa? Ca pentru masa cred ca e foarte complicat de folosit, ca are spatiu de joaca cat cuprinde, n-ai unde sa pui mancarea... Pentru piscina insa... super. Si tiramisu... offfffffffffff....

_
Povestea unei .
Cresc

LOOOL! ptr vacantza si baie il iau dar aseara ma gandeam ca e solutia perfecta ptr petele de fructe pe haine. Umfli prostia o pui in cada plina cu apa pui bebele acolo si dai mancarea apoi pui direct dusu pe el si gata, masa gata, copilu curat, nici o haine murdara

de Yannis

Si eu tot la pete ma gandeam. Si ma gandeam ce dobitoci au fost aia de l-au creat, ca eu am un fotoliu gonflabil pe balcon la garsoniera care are o adancitura pentru pahar. Si ma gandeam ca ar fi bun un d-asta cu loc de bagat un pahar, ca n-ai mai murdari. Eu sunt cu vaca...

_
Povestea unei .
Cresc

Nu esti cu vaca deloc!

Deci ..tocmai a papat suc de mar la 11:30....dezastru l-am pus in scoica...aaa ca sa nu mai spun, profit de caldura si la ora mesei se prezinta la bustu gol numa in pampers si cu un scutecel sub cap in caz ca i se prelinge pe sub gusa pe la gat in spate si...da-i bataie...tot sucu dat cu linguritza ..afara, prelins pun io din nou cele 3 Table Spoon de suc (suntem in ziua a 3a) si ii dau din bibe. halit tot cu o pofta nebuna...pun copilu..unde sa il pun safe?..in pat...i-am dat si 2 guri de apa dupa suc in cazu in care daca da ceva pe afaa sa nu fie mar ci apa si ma duc sa bag repede in clor scutecelu sa iasa petele...ma intorc in pat, bagase mana in gura se innecase (ca de aia m-am intors, l-am auzit innecat) si ...mar peste tot! pe cearseafuri, pe salopetzica de vara , am bagat totul in Ace for colors...plus ariel...le las ceva timp acolo si apoi le clatesc cu apa si le bag la masina cu detergentii de bebe da la 60 de grade...sper sa iasa....oricum nu mai vreau sa fac asta zilnic nu e usoar sa schimb cearseafurile ca treb sa ii demontez toate aparatorile si jucariile legate pe marginea patului...offff

de Yannis

incearca si cu Vanish

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

_
Povestea unei .
Cresc

de Yannis

_
Povestea unei .
Cresc

Nu esti cu vaca deloc!

de Yannis

incearca si cu Vanish

Mercik , nu am acum in casa, dar am sa cumpar

de Yannis

Mergi la inceput

Eu cu Vanish am scos petele de kk din haine Vezi ca e de 2 feluri pt hainele albe si pt colorate Si acum nici nu-l mai folosesc Folosesc Tide absolut si e foarte bine Imi scoate petele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buan ziua fetele si de la noi.Gata sambata seara a plecat tati si eiri a fost destul de maraita cred ca se obisnuise cu el prin preajma.La mine e o caldura de crapi am 31-32 grade stau la 4.Voi cum procedati cu aerul conditionat?Si eu din pacate nu mai am LM ma chinui sa-i dau sanu papa ea acolo cate ecva dar urla mititica ca nu se satura si am incercat sa ma mulg si nu ies deecat 20-30 ml pe care ma chinui si ii dau cu lingurita.La 2 luni jumate sa-i dau niste apa sau ceai pt caldurile astea?In rest e sanatoasa suntem bine .Sper sa scapam cu bine de caldurile astea.O sa incerc sa recuperez din urma ca nu am citit nimic.Am pus niste poze in album.Va pe toate.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Ar trebui sa ma plateasca ca le-am facut reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Pe sarite din capitolul trecut:

Alexutzzza l-a diversificat pe Yannis ... (in aceiasi zi in care am diversificat-o si eu pe Isabela) ...sa va fie de bine merisorul!

Decenuela a comandat jucarii frumoase pentru jiji...sa va jucati cu placere cu ele ! multumim pentru stirile despre andrelina..si revin sa spun ca oglinda am luat-o de la DM-ul de la Delfinului

Ruxita sper ca i-a trecut constipatia lui caius. Daca nu si nu, veszi ca poti incerca cu Lass Baby, la noi a dat rezultate . Si multa bafta Elei, sa intre acolo unde isi dorestea ea cel mai mult!

Cris.d iar a avut un we frumos in familie ...si sa-ti traiasca ema ca a facut 5 lunite ieri !

Am vazut ca MP avea nedumeriri legate de piscina...desi presupun ca ati lamurit-o pana acum, mai spun ca nici eu nu ma incumet sa ma introduc in costumul de baie

Al3csa sa-ti traiasca micul crestin!!! Ma bucur ca totul a iesit bine. Vazut poze ...superrrrrr

Plateea bafta la examene! si nush daca am zis, dar felicitari Miremia ca a scapat de dizertatie!

Cristies, m-ai bagat in boala cu merele coapte cu scortisoara si on top inghetata ...cred ca numai rezist si ma duc sa iau inghetata si sacrific un mar de la fi-mea si (bine fie, doua) si bag si eu

Carmita buna ideea cu numarul de poze pentru fiecare...s-a stabilit deja...trebuie sa ma pun pe sters????

Alexutzzza ...ma faci sa salivez pe final de capitol ...tiramisu ...cu voi, fetele mele dragi, nu poate slabi omul

Si gata am terminat capitolul 81...in vre-o 3 ore asa ...am inceput cand din capitolul asta aveati scrise doar 2 pag...ia sa vad acum cate pagini am de recuperat din asta ...daca nu l-ati terminat, bineinteles

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Doar 5 ...slabut

Asa ca imi permit sa va povestesc mai intai cum ne-am petrecut noi WE...so ...dupa cum am zis in mesajul precedent, am inceput marea DIVERSIFICARE ..nu pentru ca mi-as fi dorit eu foarte mult, dar al meu cupil era sa ma bata vineri seara pentru un mar...adik in timp ce o alaptam pe ea m-am gandit si eu sa imi iau un mar sa pap ...gresit ...ca pupaza s-a oprit din macat si a inceput sa ma traga de mana si sa planga ...asa ca am lasat-o si pe ea sa il molfaie si apoi am zis ca gata suficient ...ea la tzitzi eu la mar ...gresit ...a inceput sa urle si nu s-a potolit pana nu a molfait la mar o juma de ora ...concluzia mea a fost ca sambata am inceput sa ii dau suc de mar, care btw ii place la nebunie ...e o dulce cum se stramba dar in acelasi timp trage de lingurita si mai vrea...si ca sa va mai dau detalii, si eu am inceput tot cu 4 lingurite , kk a facut ok, k de obicei, zic eu ca e un start bun ...

Trimit polologhia cu diversificarea si ma pun pe citit ce ati mai scris in cap acesta

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput