Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
rox_y spune:
Neatza!
Home sweet home!
Am ajuns si noi acasa, tare cald a fost ieri aveam vreo 30 de grade in casa..uf.Am tinut-o ieri pe Diana doar in pampers, si saraca de ea tot transpira.De o saptamana am tot renuntat la haine pe timp de noapte.Acum dormim cu body cu maneca scurta si acoperita doar la picioare
Voi cum ii tineti peste zi cand e asa de cald.Dar noaptea?
Tre sa citesc ultimele 2capitole sa vad ce ati mai facut, am inteles din astea 3 pagini citite ca unele din voi ati inceput diversificarea, uf ca ma iau caldurile....
Deci lamuriti-ma pls si pe mine cat tre sa fiarba supica?Ca azi maine incepem si noi.
Ce storcator sa cumpar? ca sunt foarte confuza. Si mai tb sa cumparam scaun de masa. Dar toate astea cand ne intoacem din concediu.
Btw....mergem la mare..vreo 4 zile. la o vila din Eforie Nord. Abia astept.
Voi ce stiti cat am putea(minute) sa-l tinem pe bebe dimineatza la soare?
Eu am zis ca cumpar(de fapt vara-mea se ocupa cu cumparatul) pampersi de apa de la huggies si iau si o piscina mititica sa o scald dar as vrea sa o bag un pic si cu piciorusele in mare.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
cris_mario spune:
miremia...votat
ayanna...votata....deja ai 445????
Mp... .... ce bancuri tari
larisel...frumos program
plateea...11-12 exam......offf
cris.d ...ce program fain...party cu tobe,piscinaaa..ce tareee
larisel eu am scaun bertoni....e cadou...si e ok
nikole...ma bucur ca ati trecut de 5 kg
la multe lunite sarbatoritilor de 11-12-13-14
diversificare...sunt inca in ceata....orikm nimic inca...vreau ca in concediu sa fie doar pe LM...sa nu am chinui k nu vreau sa-i dau borcanase DELOC ...so.... ...am storcator.....si oale multe ptr fierbere...nu cumpar aparat cu aburi....blender...nimic ..nici la Mario nu am avut si m-am descurcat
gata 81
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lorex spune:
Salut fetele,
Am venit si noi acasa insa...caldura mare mon cher...28 gr in casa, bobitza agitata...refuza bibe, refuza sa, refuza suzi, NU refuza APA!
Si mi-e frica sa-i dau prea multa nu stiu daca e bine, cat e bine...o sa sun pediatra!
Alexutzza, sa inteleg ca faci Bibe in deplasari cu apa la temperatura mediului ambiant?
Ruxita m-a amuzat cu bancul cu vaca..:)))
Dastefa, felicitrai Mirunei ...I told U so! (n-am putut sa ma abtin)
Decenuelea, multumim pentru vestile despre patriot ca si eu ma gandeam la ei oare cum se descurca pe caldura asta..
Miremia felicitari
Am votat toti pufuletii nostri din concurs...am vazut ca Daria e pe primul loc...are sanse mari de castig...v-am zis eu ca frumoasa foc moldoveanca..
Acu o sa inchid calculatorul pt ca e sersa de caldura in apartament si o sa-l mai deschid deseara cand se mai racoreste afara si pot deschide geamurile..
Va pup
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Vroiam sa mai spun ceva..
Praz nu am gasit in piata, cica inca nu a iesit...deci Cristies cred ca l-ai luat din supermarket
Ridichi nu mai sunt
MEre ici colo...in rest doar golden din alea uriase...deci trebuie sa mai asteptam pt productia taranilor
MA gandeam ca e cel mai bine sa nasti in arpilie..poti scoate bebele afara repede..si la 6 luni numai bine apar fructele si legumele de toamna locale..
ROXY...bobitza tot in pielea goala sta in casa iar noaptea doar maieu, nu o invelesc ca oricum se dezveleste imediat...simte cand ii pun pe ea cearceaful....
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Vroiam sa mai spun ceva.. Praz nu am gasit in piata, cica inca nu a iesit...deci Cristies cred ca l-ai luat din supermarket _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Scumpica eu am o piata foarte cosmopolita. Si praz si kiwi cumpar de la aceeasi taraba.
Nu-i de ras (ca sa nu zic ca rad ca proasta), la mine in piata si sibienii sunt cam oachesi. Ar fi o varianta pentru mine, o piata mai mica aproape de locul in care am stat si unde aveam o tantice cu legume proaspete si mai erau si alti oameni care vindeau mere, pere etc only, nu amestecate cu lamai, pepene rosu in aprilie si alte asemenea. Dar e departe si lenea e mare...
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
LOOOL! ptr vacantza si baie il iau dar aseara ma gandeam ca e solutia perfecta ptr petele de fructe pe haine. Umfli prostia o pui in cada plina cu apa pui bebele acolo si dai mancarea apoi pui direct dusu pe el si gata, masa gata, copilu curat, nici o haine murdara de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Si eu tot la pete ma gandeam. Si ma gandeam ce dobitoci au fost aia de l-au creat, ca eu am un fotoliu gonflabil pe balcon la garsoniera care are o adancitura pentru pahar. Si ma gandeam ca ar fi bun un d-asta cu loc de bagat un pahar, ca n-ai mai murdari. Eu sunt cu vaca...
ana_g spune:
buna tuturor!!!! sunt in urma cu un capitol, dar ma grabesc sa dau un semn de viata, sa nu ne uitati! sunt f pe fuga, sambata avem botez, vin musafiri, casa e cu fundu in sus, acum vad si eu cat de mizerie poate fi...sunt...
pe scurt, cu liniute:
- daca tot v-ati batut in grade celsius, eu-s a mai tare din parcare: 30 la umbra, sudori curgand pe asta mic, geamul deschis frectie la picior de lemn...pus sambata AC-ul in functiune.....alta viata!!! desi nu-s de acord cu AC, a fost situatie de forta majora!
- cris.d! 600 g/luna?! noi tot 6 kile am avut la 4 luni, iar acum, dupa 3 saptamani si un pic avem...tineti-va binee....6.260! sa pun la socoteala transpiratul abundent? ei, puiul e bine, e vioi, doarme de rupe si noaptea si peste zi, asa, cat sa-mi intind si eu oasele...
- diversificare.....eu incep dupa botez, ca-l vreau in bune conditii, si o sa incep cu o lingurita de suc de morcov...progresiv...cate o lingurita pe zi...apoi suc de mar....amestec....pana ajung la 100 ml, apoi se transforma in piure pana inlocuieste complet masa de la 9-10; dupa acelasi principiu o sa fac si la masa de la 3-4, cu legume....apoi...Doamne ajuta!
- ar mai fi, dar dupa cum spuneam ...multe de facut!
va pup!!! voi reveni cu forte proaspete!
mama unui pui...Stefan
cris.dogarel spune:
am mai citit din urma:
ALEXUTZZA, si la noi petele aspre sunt de ...vreo luna si am crezut la fel. acum nu se vad deloc, doar se simt. altele noi nu are: cot stg, glezna stg. nu cred ca e DA. o sa ii dau cu galbenele si vad.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/81#
un vot va rugam
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Salut fetele, Am venit si noi acasa insa...caldura mare mon cher...28 gr in casa, bobitza agitata...refuza bibe, refuza sa, refuza suzi, NU refuza APA! Si mi-e frica sa-i dau prea multa nu stiu daca e bine, cat e bine...o sa sun pediatra! Alexutzza, sa inteleg ca faci Bibe in deplasari cu apa la temperatura mediului ambiant? Ruxita m-a amuzat cu bancul cu vaca..:))) Dastefa, felicitrai Mirunei ...I told U so! (n-am putut sa ma abtin) Decenuelea, multumim pentru vestile despre patriot ca si eu ma gandeam la ei oare cum se descurca pe caldura asta.. Miremia felicitari Am votat toti pufuletii nostri din concurs...am vazut ca Daria e pe primul loc...are sanse mari de castig...v-am zis eu ca frumoasa foc moldoveanca.. Acu o sa inchid calculatorul pt ca e sersa de caldura in apartament si o sa-l mai deschid deseara cand se mai racoreste afara si pot deschide geamurile.. Va pup _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
nu-i da multa, da-i des apa, dar asa cate 20-30 ml, nu multa odata sa nu confunde cu o masa, dar e bine sa ii dai, stie micutza ce are nevoie
Si , da , eu in deplasare fac cu bibe cu apa la temp mediului ambiant. La inceput luam in termos ca era f frig afara, dar in termos trebuia sa am asa: apa fierbinte in termos, apa la temp ambianta in alt bibe ca sa combin in caz ca urla de foame si apa din termos e inca f fierbinte si inca un bibe gol in care seproducea combinatia. Yannis oricum nu prea bea f fierbinte/cald
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure