Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

CRISTIES, de care inghetzata?adik, facuta de tine?(nu m-ar mira) sau de-a gata? unde gasesc inghetzata cu indulcitor/nu zahar?Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Noi luam din Mega Image ...dar e cu indulcitor nu cu fructoza

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari!!!

Am de recuperat mult, sper sa si reusesc....

In we am fost acasa, azi e ziua tatalui meu, asa ca ii spun si eu la multi ani si sa ne traiasca multi ani fericit si sanatos

Maia a fost o cumintica, i-a vrajit pe toti. Ieri nu s-a putut odihni, aseara am ajuns la 10,30, pe la 12 fara s-a culcat, a fost rupta toata noaptea, nu i-a trebuit mancare...

Fug la recuperat

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

eu sunt si saptamana asta cu am2 si pe caldurile astea nici ca pot sa imi mai doresc ceva. am dat drumul la aer si merge non stop de 3 zile. la noi e in sufragerie si copii stau prin dormitoare. e f ok asa.
m-au inebunit in schimb tantarii, oare pe unde intra daca geamurile le-am deschis doar dimineata si am oricum plase la toate geamurile ?

fetele care ati mers cu avionul cu bebe sau/si copii mai maricei, plecam si noi pe 26 si nu stiu ce am voie ptr ei la bagajul de mana. am voie sa am ceva papa pentru Andreea? apa pentru ea, sau tb sa cumpar din duty free? ce alte recomandari mai aveti?

ma gandesc doar la concediu, tb sa ma apuc sa fac o lista cu ce tb sa luam la noi, o sa fie f palpitant sa pun acolo doar strictul necesar si sa nu plec cu toata casa dupa mine.

Andreea are o perioada ca nu-i mai convine nimic si face numai pe dos. stiu ca e trecatoare faza dar ma dispera si sotzul ca cica nu se poate sa nu ne asculte asa de mica . stai sa-i explici si sa-l impaci si pe el ca n-are rost sa facem ambitii cu ea. ma rog, eu sa fiu sanatoasa ...
Nikole - la voi mai e Isa dificila? Ceva recomandari ?

vreau sa plec si la munte cateva zile probabil candva in iulie, aveti ceva recomandari? din ce am cautat mi se pare f ok la vila bran, a fost careva?

din urma nu am apucat sa recuperez si nici nu sunt prea optimista in sensul asta ...

Plateea - Succes la invatat si multa bafta la examane. multe pentru mamica ambitioasa

Miremia - Felicitari pentru dizertatie! Bine ca ai scapat cu bine, acum de ce te mai apuci (la invatat ma refer, ofcourse).

Larisel - Esti o adevarata eroina ca te descurci cu am2 asa de bine.

Cris.d - nu am apucat sa citesc din urma, recunosc tot , sa inteleg ca nu mai plange Ema ziua?

Cris.mario - fotat printesa, ce simpatica e ea in rochita aia .

Carmita - nu am vazut exact detalii din urma, dar imi pare sincer rau ca nu e prea roz situatia la voi. Mie din toate pozele tale taticul mi se parea inebunit efectiv dupa cea mica.
Sper sa luati decizia cea mai inteleapta, dar sa te asiguri inainte ca ati pus totul pe tava inainte si stii cum e uneori e mai rau fara rau ...

trimt si revin

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Eu nu stiu ce fructe sa ii dau lui Sebica. Ma bazam pe mere dar de unde sa cumpar mere cat de cat sanatoase acum? Mai sap si poate incepem cu ceva fructe de sezon. Caise, piersica.....voi ce stiti, in afara de mar care mai sunt ok ptr inceput? si ma duc sa ma fierb in continuare...

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Apropo de fructe de sezon ...eu in WE am avut o dilema ... in Africa cu ce or incepe diversificarea ?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Decenuela, ai dreptate ca din 10 oameni 10 pareri in domeniul asta... Oricum eu am ajuns la concluzia ca viciile nu mai sunt de mult ce au fost. Ultima duda pe care am auzit-o - doi tipi s-au despartit din cauza calculatorului.
Noi in week-end ne-am certat pana la amenintari de aruncat tv-ul pe geam din cauza vuvuzelei. Deci... pitici pe creier... cat cuprinde. Faza tare a fost a doua zi, cand a vazut pe hotnews ca aia se gandesc sa interzica vuvuzelele ca au pierdut contracte de publicitate si au primit nspe mii de plangeri. Deci aveam dreptate!

_
Povestea unei .
Cresc

si eu si eu ...desi habar n-aveam care era motivul de stres din casa ...vuvuzela aia ma dispera ...nu zic ca vineri seara am stat si am cautat prin casa "musca"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Alexutzzza, zoggs-ul de mi-l arata mie google-ul pare de baie. Pentru baie il iei sau pentru masa? Ca pentru masa cred ca e foarte complicat de folosit, ca are spatiu de joaca cat cuprinde, n-ai unde sa pui mancarea... Pentru piscina insa... super. Si tiramisu... offfffffffffff....

_
Povestea unei .
Cresc

LOOOL! ptr vacantza si baie il iau dar aseara ma gandeam ca e solutia perfecta ptr petele de fructe pe haine. Umfli prostia o pui in cada plina cu apa pui bebele acolo si dai mancarea apoi pui direct dusu pe el si gata, masa gata, copilu curat, nici o haine murdara

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

fetele care ati mers cu avionul cu bebe sau/si copii mai maricei, plecam si noi pe 26 si nu stiu ce am voie ptr ei la bagajul de mana. am voie sa am ceva papa pentru Andreea? apa pentru ea, sau tb sa cumpar din duty free? ce alte recomandari mai aveti?

ma gandesc doar la concediu, tb sa ma apuc sa fac o lista cu ce tb sa luam la noi, o sa fie f palpitant sa pun acolo doar strictul necesar si sa nu plec cu toata casa dupa mine.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Eu am luat in geanta lui Yanis (geant aaia de carucior) apa cat cuprinde (un termos de 1L aproape plin), , Biberoane, Formula, servetele umede, suzete, pampersi, scutecel, gel antibacterian ptr maini...di tati

Nu mi-au zis nimic, numa inspecteaza geanta..unii m-au pus sa le desfac termosul, altii m-au pus sa folosesc gelu antibacterian pe mainile mele in fatza lor, altii au inspectat biberoanele (erau sterilizate in prealabil si inchise cu capac de biberon ca deh prima oara Yannis avea o luna si trebuia totul mega steril) dar nu le-au deschis. NU cred ca iti zic nimic, atata timp cat e ptr bebe, daca iei , mai bine ia la tine in geanta un borcanas nou sa se vada ce e, sa scrie pe el...nu stiu , zic si io...apa ai voie mi se pare ca sub 1L ai voie sa iei apa oricum nu numa ptr bebe.

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

rox y si noi dormin doar in bady maneca scurta sau maieut. ii mai pun sosete cand are piciorusele reci.
alexutzza am sa sun la euroclinic, multumesc
ruxita poti incerca cu supozitor cu glicerina pt copii merge bine la a mea
evyme mai facut sa rad acum am vazut ce e cu AMR. eu ar trebui sa trec amr 10 kg deci intrec pe oricine dar nu as reusi sa ajung la final nici intr-un an de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Multumesc fetelor pt felicitari!

Alexutza noi pe la bancpost am stat dar cred ca mai devreme.

Vad pe antena3 stire cum ca au amanat plata indemnizatiei pana la sfarsitul lunii. Eu oricum n-am primit nimic luna asta.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mamidepuiuti... au venit la mine instalatorii... curgea apa la subsol si au venit doi "inteligenti" care dupa ce au scos din masca vrute si nevrute au inceput sa vorbeasca intre ei: "Pai daca e de aici tre' sa darame tot..." Mi-a picat cerul in cap, ca noi anul trecut in noiembrie am pus faianta si ce prafaraie...
Era de la vecina de sus... ii curgea de langa apometru (inainte de ceas) si facuse o improvizatie sa curga apa pe langa tevi direct in ghena...nu s-a gandit ca se infiltreaza, ca la mine a tras si s-a umflat masca de chiuveta... nu s-a gandit decat ca e inainte de ceas si nu plateste. Si iata cum mi-am facut eu de cumparat o noua masca de chiuveta, cum stau cu toate intinse in baie cand imi vin musafiri....

Mergi la inceput