Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
myky791 spune:
buna ziua si de la noi! ult cap il am de recuperat
baiatul mare e bine. a fost o indigestie, dar am auzit mai multi copii de el din clasa cu acealeasi simptome: temp, voma, diaree si sotul imi zicea si de un coleg deal lui ca la fel afacut. cred ca eceva in aer vreun virus ceva. de acum sunt cu amandoi acasa asa ca o sa intru mai rar.
mai nou piciul meu se foieste toata noaptea. ieri mia fost rau eram terminata nu dormisem aproape deloc toata noaptea din cauza lui. imi pare rau ca nu sunt din buc ca as fi mers si eu la guru stanciu. sami zica ce il poate durea de se foeiste in halul asta. va pup si mai vb
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita apropo, PE CE DATA VIN INDEMNIZATIILE -ALOCATIILE? daca exista vreo astfel de data, alocatiile copiilor mai mari (42 de lei) veneau intotdeauna intre 12 si 14 ale fiecarei luni cu posibilitatea de a-i ridica de la posta pana in data de 27 ale lunii... se aplica aceeasi regula si la indemnizatiile de crestere a copilului? cu ce ne laudam pe ziua de astazi? Ela ne-a venit cu mediile incheiate pe semestrul asta (9,3) si m-am ofticat pentru ca mi-am dat seama ca am o fata foarte capabila, dar n-am shutuit-o pana acum niciodata (am zis sa nu stresez copilul), dar daca o obligam sa invete, nu-i asa ca invata pe foarte bine si excelent? este? Ne-a venit acasa cu un cadou de la proful ei de desen o carte editata in 1922 "Povesti Basarabene" cu dedicatia "Elei cu dragoste parinteasca" foarte emotionant, chiar m-a placut gestul - carte veche cu ortografia specifica vremurilor de atunci si "basarabene" se vede ca are omul o feblete pentru Basarabia si de asta i-a daruit neprtuita carte Elei... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
e valabil si la indemnizatii
felicitari Elei ptr medie este super ok ....frumos gest
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza eu cred ca ma decid sa incep sa il diversific din weekendul asta cu suc de mar. MOTIVE?: - are deja 4,5 luni, baleste la farfuriile noastre si de 3 zile incoace nu prea mai are pofta de mancare, nu mai mananca asa mult ca inainte - vreau sa fie si tati de fatza la prima linguritza de suc de mar a lui bebe si daca nu se petrece weekendul asta, peste inca 2 sapt mai e tati acasa dar la 3 zile de la acel weekend plecam in Grecia si nu m-as risca sa ii dau ceva nou cand va trebui apoi sa plecam in tari straine... Primul motiv nu prea tine, mai mult ptr al doilea as incepe....ma mai gandesc...parca nu-mi vine sa incep... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
succes!...nici eu nu mai rezist prea mult,desi dr a zis pana la urmatoarea vizita,5 luni,sa nu-i dau nmk,atunci sa vedem cum e.....dar vb ta baleste in farfuriile noastre
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
MP, am sters informatiile de care ziceai. Daca-mi permiti o sugestie, cred ca poti sa stergi si orasul de la profilul tau (sa nu-ti mai apara sub user), ca eu cred ca ne stim care de unde suntem. |
daaa...asta fac si eu akm
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Felicitariiiii. Eu nu reusesc sa scap de scutecul de noapte. Ziua nu a mai avut accidente de la 2.4 ani dar noaptea...mai ma trezesc in cate o balta...Ultima oara cand am lasat-o fara scutec noaptea am crezut ca mi s-a rupt apa ca eram gravida aproape de termen. Cum ai reusit? Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
felicitari nikole si succes MS
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex M-am intors de la film Am intrat doar sa va spun atat: E SUPER TARE! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
...ma oftic k nu am fost si eu
glumesc...ma bucur ptr tine
o printesa grabita...
mariucasara spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Va rog mult spuneti-mi si mie in mare cum va petreceti voi ziua cu bebe.. Am o frica constanta ca nu-s o mama buna. Ca poate ar trebui sa fac ceva pentru a o stimula mai bine in dezvoltare si eu nu fac. De aia si intrebarea. de Lorena 03.03.2010 www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa Mello motanelul iubit |
Neatza!
Stai linistita ca bebe iti arata exact de cata stimulare are nevoie. Daca se plictiseste plange, daca e obosit plange. La noi o zi obisnuita e cam asa: Se trezeste si gandaceste pe langa mine pana ma trezeste si pe mine si pe Sara. Apoi cat le fac eu laptele, Sara se joaca cu el, ii da jucariile ei, ii canta, ii povesteste una alta. Apoi papa amandoi si Sebi mai doarme putin, de obicei cand se trezeste el suntem afara, ne plimbam, apoi venim acasa si pregatesc pranzul, cu el in carut langa mine, ii mai arat una-alta, mai fac pauza sa il mai tin in brate, papa si somn...La trezire facem putina gimnastica, papa, ii mai povestesc, il mai gugulesc si ne jucam toti 3, cu.....papusi....Apoi vine tati si mai iesim pe afara, cand ne intoarcem facem baita, bibe de seara si nani cu noi in pat.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
cris.dogarel spune:
buna dimineata si de la noi.
MP, saru de cafia
eu si ema suntem la o cireasa si cafea pe terasa. v-am luat si pe voi afara, ca e placut: pasarelele canta in padure, e umbra si adie vanticel pe terasa. plimbarea am facut-o deja, cam 1 ora, ca ieri cand am incercat ne topea soarele...acum la 7.30 erau 19 grade la umbra, deci...ne place dimineata pe racoare (vorba cantecului)
noi cam maraice noaptea. nu se scoala, nu plange, dar maraie si se agita, din maini si picioare. nu pare burtica, banuiesc niste dintzishori, ca tot zicea pediatra acum 3 sapt ca are gingia umflata. maine merg si eu la dr., control de rutina plus schema de diversificat dupa ce ne intoarcem din conced. cica sa rezerv o ora ptr programare. cred ca mi se face si "sampling" de baby food, ca altfel nu stiu ce imi zice o ora.
DECENUELA, ziceai ca tu nu ai nora pe aici. noi suntem la a doua casatorie (Yannis am vazut ca a facut deja "cuplu in devenire" cu Mara la intalneala, dupa cum zice mama lui), dar daca nu ai prejudecati, io zic sa treci pe la noi cand mai vii la pescuit, poate isi spun unul altuia motivele pentru care se tzatzaie all night long
ma duc sa vad ce ati mai "produs" de aseara
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti da' unde sunteti?!? asa copii cuminti aveti? toata lumea doarme,doar je nu? ma lasati singurica pe aici?...poate ma fura bau-bau...... numa' daca o fi prost,ca nu stie ce si-ar lua pe cap mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
o printesa grabita...
decenuela spune:
neatza si de la noi...sarumana de cofe MP
am vrut s-o dau io pe la 6....dar n-am av net..de fapt nik...mai pica UPC-ul din cand in cand.
jiji e la ora lui de meditatie aprofundata...motiv pt care am mai colectat ceva lapte pt diseara...facut curat, ba chiar am citit ceva si pregatit pt je micul dejun capsuni+ iaut+ cereale....
am citit acele liste de diversificare...momentan...sunt doar la faza citit...nu ma gandesc sa-i dau papa asa minutios luna asta.
aseara a fc figuri la cereale asa ca am sa-i dau cate 1 lingura sa fie mai subtire. s-a mai trezit...dar parca , parca..e mai bine. nu zic ca la 2 juma a supt apoi am completat cu bibe(LM) si am adormit cu bibe in gura lui...dragul de el..noroc ca-si tine biberonul.
azi..sa speram ca va fi o zi buuuuuna...si toata lumea sa fie multumita si fericita...
ma duc la el...
elefantica..mi s-a fc pielea de gaina cand am citit semnatura ta
a....jiji reactioneaza ( de foarte mic) la....somnoroase pasarele..zisa haios...si mai nou la.....in poina din padure/aveau casa 2 pitici....ii place ...
iar io...am doar mustrari de constiinta..cand ma gandesc la CRIS.D....si io si era eram in top la cap kg...in sarcina...si acu..am ramas de carutza....ce ti-e si cu vointza asta...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...