Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
dandanaG spune:
neataaa!
sa aveti o zi superba!
MP multumesc de cafea
lorex ma bucur ca ti-a placut ieseala
ratusca daca e prea putina cantitatea blenderul nu o ia, eu i-am pus intr-un pahar de whisky ca e mai adunat si destul de inalt si a mers
nu am mai apucat ca vroiam sa zic ce face Dragos, in mare parte cam ce ati zis si voi, si el ne apuca de fata si ne trage sa ne iubeasca( si noi ne topim ), daca ii intind mainile sa mi le dea, isi pune palmutele la mine si stie ca il ridic, se trage in fundulet si pe urma hop in picioare si vb cu toaaata lumea pe unde ma duc (ieri in farmacie cu o doamna )
in schimb nu se intoarce decat f rar pe o parte, a inceput sa se apuce de picioare dar nu poate sa le duca la gura
pt voinicul Ivan
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
dandanaG spune:
MP Dagos doarme dar tr sa ma pregatesc sa-l scot afara pe la 9
puiutii ce fac?
radu stefan,sara maria,sebastian mihai,daniel alexandru
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
cris_mario spune:
neataaa
multam de cofe MP
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
ce bine ca nu vb singura!...
multumesc de intrebare,e bine,vorbeste...si se joaca pe saltelutza...si noi vrem sa mergem afara pe la 9
radu azi e ultima zi de scoala ... ieri am fost la premiere,chef/party de sf de cls a treia...o sa pun poze azi,sper sa apuc...
pupam puiul de la mare si pe mamica lui
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica In timp ce "gogaleam" despre diversificare, ia uitati peste ce am dat: Schema de diversificare Dr. Culcer Se incepe dupa 6 luni, iar la cei foarte grasi dupa 4-5 luni. Se inlocuieste la inceput masa a 2 a din zi adica masa de la ora 10. Se incepe cu suc de morcov, suc de mar, separat sau impreuna...o lingurita in prima zi , apoi 2 apoi 4, aproximativ 20 ml , apoi 40 ml , apoi 60, 100 ml, se adauga si pulpa de fruct, mar banana cite putin. Se sta 2-3 zile pe loc, pentru a vedea cum reactioneaza copilul, apoi se introduce banana mixata, cite o lingurita, doua pina la jumatate de banana. Pireul de fructe , trebuie sa fie semifluid , sa curga. In amestecul de mar sau banana, se pot introduce alte sucuri sau fructe in cantitati progresive. Apoi trebuiesc adaugate la masa aceasta si proteine sub forma de brinza de vaci cite 1-2 pina la 4-6 lingurite sau pulbere de biscuiti pina la aceeasi cantitate. Biscuitii trebuiesc rumeniti in cuptor si umflati cu ceai fierbinte dupa care se amesteca in pireul de fructe. Amestecurile de fructe se alterneaza, nu se da mai mult de 2 zile acelasi fel de pireut. MASA a 3 a . Supa de legume. Pireul de legume. Supa se face din morcov, telina pastirnac, cartof, ardei gras...se fierb cu putina sare si ulei. La inceput se da doar zeama cu 1-2 masuri de orez instant, 30 ml , 60 ml , ...pina la 200. Dupa ce s-a obisnuit cu supa se incepe cu pireul de legume.La fel se administreaza si el progresiv, cu putin unt...apoi se introduc in pireul de legume, pe rind galbenus de ou, carne de piept de pui (galbenusul fiert tare , la inceput cite un sfert...iar carnita cite o lingurita...si crestem progresiv) ficat de pasare , peste. MASA a 4 a - la ora 18, dupa 7-8 luni se inlocuieste....cu iaurt cu sau fara fructe, mamaliguta cu brinza si smintina, papanasi fierti.Pina la 2 ani jumate si peste, copilul trebuie sa primeasca 2 mese de lapte pe zi . Poate va inspira PS: ce nu inteleg eu este de ce se incepe mai devreme la copii mai "grasi", nu ar trebui sa fie invers??? Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
multumim,am salvat si eu
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Nik0le cris.d, mi-e teama ca la momentul asta singura solutie e sa-ti faci un alt cont in alta parte pentru prieteni si rudele din strainatate si musai sa stergi toate pozele de unde le ai postate acum. Ideea e ca oricine are un cont de gmail le poate vedea daca este logat si stie linkul... O solutie ar mai fi sa pui linkul catre noul cont pe mailul comun, nu neaparat sa incarci pozele in albumul nostru secret. Nu stiu daca v-am mai spus, dar am citit la un alt topic ca o mamica a incetat sa mai posteze dupa ce un nene strain a oprit-o pe strada si i-a spus ca stie totul despre ea, cum o cheama, unde sta, unde isi duce copilul la gradi, tot... Poate ma intelegeti si pe mine de ce m-am ferit pe cat posibil sa dau date reale in ceea ce priveste identitatea mea. |
o printesa grabita...
satulica spune:
neataaa! multumesc de cafea MP! mi-a mers de minune
am citit la elefantica, mandruta... (si nu mai stiu ) ca pufuletii lor se intorc de pe burtica pe spate si invers - mady inca nu! sa fie din pricina ca e putin mai dolofanica (cam 8 kg si un pic - nu stiu exact cat)? asta e ritmul ei? ... e drept ca nici nu prea am tinut-o pe burtica prea mult...
mandruta spune:
Neata si noi, MP multumim de cafeluta!
Noi am fost la dr ieri, 6 kg si 63 cm, a zis ca e bine ce i-am dat pana acum si mi-a dat sa-i dau fier (la inceput 3 pic/zi, apoi o sa-i dau 5). Preventiv, ca cica la varsta asta scade fierul la toti copiii. Si mi-a zis sa-i dau cereale de 2 ori pe zi (dimineata si seara) pentru ca e foarte energica si are nevoie de rezerve (la noi nu e pericol ca ne ingrasam prea tare, facem sport!). Mai ales ca eu nu-i dadeam cereale cat se indica pe cutie, ci doar ii ingrosam putin laptele cu 2 masuri, deci pot sa-i dau linistita.
Acuma, daca as merge la 10 doctori, fiecare m-ar invata altceva, eu si-asa am devenit zuzu dupa cat am citit cu diversificarea, deci merg pe mana ei si doar daca cred ca ceva nu e bine nu fac. A! Si a zis ca pot incepe sa-i dau mar cu biscuite (fara gluten).
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui miremia Buna dupa-amiaza fetelro! Multumesc fetelor ca ati intrebat si de moi. Lucrare terminata, l-am trimis pe tati de Mara sa o depuna pt ca se misca mai usor cu motorul. Inca putin si scap si de sustinut si dupa dau Lorex ma bucur ca ti-au ajuns si ca iti si plac. Bobitzei ii plac? Mie tetina imi place la maxim, sticluta ma asteptam sa arate altfel. Primit si $, . Alexutza Ma bucur ca ai rezolvat intre timp.....ce bine ca ai posibilitate sigura de emigrat. Vazut poze minunate de cris.d si cris_m. Elefantica imi pare rau ca nu ai primit un colacel galben asa cum iti doreai. M-a anuntat chinezu dupa ce a trimis comanda ca nu e galben + ca cel galben al Alexandrei trebuia sa fie in forma de inima. Una peste alta iar ma lupt cu DHL-ul, dar macar acum am experienta. Ma duc sa mai fac una alta prin casa si sa imi iubesc copila, ca saraca n-a fost bagata in seama asa cum si-a dorit zilele astea. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
felicitari ptr lucrare!
eu sunt multumita de colac,imi place mai mult rotund ...e un motiv de distractie la baie ptr toata familia,iti multumesc inca o data...aaa si se intoarce de pe burta pe spate,rade...e super fericita
o printesa grabita...
mandruta spune:
citat din mesajul lui satulica neataaa! multumesc de cafea MP! mi-a mers de minune am citit la elefantica, mandruta... (si nu mai stiu ) ca pufuletii lor se intorc de pe burtica pe spate si invers - mady inca nu! sa fie din pricina ca e putin mai dolofanica (cam 8 kg si un pic - nu stiu exact cat)? asta e ritmul ei? ... e drept ca nici nu prea am tinut-o pe burtica prea mult... mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010) |
Cred ca e o explicatie logica treaba cu dolofaneala. Imi povestea o prietena ca baietelul ei a inceput sa mearga in picioare foarte tarziu tocmai pt. ca era dolofan, iti dai seama ca mobilitatea lor e limitata de colacei!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)