Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex M-am intors de la film Am intrat doar sa va spun atat: E SUPER TARE! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Felicitari!!!
Mi-ai facut pofta...
de Maia Ilinca (29.01.10)
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Azi am dat comanda de marsupiu, maine va fi la posta. Oare in cat timp ajunge din Tm?De-abia-l asteptAzi av carat-o pe fie-mea in brate juma de drum de la parc pana acasa... Vrea sa vada tot in jur Azi l-am revazut pe cavalerul Andrei insotit de finuta lui mamica, RatuscaEra in verva, zambaret si vorbaretsi bronzat frumos... Tati cred ca a adormit pitica, ma retrag si eu. O noapte linistita sa aveti! de Maia Ilinca (29.01.10) |
Da, asa e, confirmam, si noi am vazut-o pe Maia scumpica foc
Andrei s-a delectat si cu o biata in cada in seara asta, o programasem de ieri, insa apa calda era... maro si a renuntat dupa cativa metri cubi dusi pe garla!
Poate ne vedem maine, dau sms cand plec spre parc. Maine merg mai intai la doctor sa ne explice ce si cum cu diversificarea
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Buna seara!
M-ati innebunit cu protectia informatiilor! Nikole, ai lucrat cumva in serviciile secrete? Bine, ai foarte mare dreptate, stiu... asa ca mi-am sters albumul cu poze chiar si de pe mailul comun, sa nu va suparati
Si ma duc sa ma triez pe la profilul personal, pana ma trezesc ca imi zice unu' pe strada ca AMR-ul meu este understated!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
ratusca_mica spune:
Azi am papat 6 lingurite de mar fiert amestecat cu LM. Ne-a placut si am inceput sa caraim cand mami nu ne-a mai dat Maine incercam 9 lingurite... mai greu cu pasatul, blenderul nu ma ajuta sau nu stiu eu cum...
O noapte faina va doresc!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
carmita_baby spune:
Cris.d arati belea de belea, m-ai dat pe spate. Nu ma compar nici la unghia mica cu tine si ai o familie atat de frumoasa sa traiti si sa fiti fericiti impreuna mereu!
Dulcineea acum vreo 3 saptamani am trecut si eu prin asta, m-am tot gandit ce ar fi putut cauza faptul ca sanii imi erau atat de goi. Stiu doar ca in perioada respectiva am fost foarte stresata. Insa s-ar putea la fel de bine sa fi fost un puseu de crestere, ca pur si simplu inceput sa aiba nevoie de mai mult laptic si pentru moment nu i-a ajuns, dar sugand in continuare (cu crizele de plans de rigoare, mai lasa, mai lua, pana la urma se satura), am trecut si peste hopul asta. Eu i-am dat un singur biberon cu LP, din cauz aca urla prea tare, as fi putut sa-i fi dat lapticul me de la congelator, insa cum eram in criza de timp, am comis-o, insa dupa mi-am zis ca daca voi continua asa, voi pierde cu siguranta lapticul, pentru ca nu ar mai fi fost stimulat sanul asa cum trebuie, pentru alaptare exclusiva. Slava domnului ca acum m laptic din nou, chiar am reusit sa mai pun si la congelator cate putin.
de Lorena 03.03.2010
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Cris.d am uitat sa-ti spun ca cele mai proaspete 3 albume le pot vedea.
de Lorena 03.03.2010
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Va rog mult spuneti-mi si mie in mare cum va petreceti voi ziua cu bebe.. Am o frica constanta ca nu-s o mama buna. Ca poate ar trebui sa fac ceva pentru a o stimula mai bine in dezvoltare si eu nu fac. De aia si intrebarea.
de Lorena 03.03.2010
Mello motanelul iubit
mamidepuiuti spune:
neata fetele,e calda cafeluta
nikole,felicitari ca ati scapat de scutec
multumesc frumos de ajutor
lorex,zici ca-i fain filmul?ma bucur ca te-ai distrat
o zi minunatata pt toata lumea!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
da' unde sunteti?!?
asa copii cuminti aveti?
toata lumea doarme,doar je nu?
ma lasati singurica pe aici?...poate ma fura bau-bau......
numa' daca o fi prost,ca nu stie ce si-ar lua pe cap
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
la multe lunitze:
radu stefan
sara maria
sebastian mihai
daniel alexandru
evyme,onitza,ce dati bun de papa?
asa creste Alex