Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mariucasara am luat si eu filmele. Daca mai au rabdare fetele le trimit eu maine ca acum sunt insolata (cred).

_
Povestea unei .
Cresc

Super super... Ca eu nu reusesc sa le comprim mai mult de 4.3 Gb. Se pare ca sunt deja comprimate pe dvd, ca in calculator, necomprimate au peste 8 Gb....

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am uitat sa ma laud ca fii-mea cea mare este oficial potty trained (adica nu mai are scutece). Tranzitia a fost surprinzator de usoara, ma uimeste ca reuseste sa se tina toata noaptea fara accidente. Stiu, ar fi trebuit sa postez asta pe la alt topic, dar... voi imi sunteti mai apropiate. Ma duc sa pun pe mailul comun poza de care v-am zis.

Felicitari !!! Asta da realizare

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am uitat sa ma laud ca fii-mea cea mare este oficial potty trained (adica nu mai are scutece). Tranzitia a fost surprinzator de usoara, ma uimeste ca reuseste sa se tina toata noaptea fara accidente. Stiu, ar fi trebuit sa postez asta pe la alt topic, dar... voi imi sunteti mai apropiate. Ma duc sa pun pe mailul comun poza de care v-am zis.

Felicitari!!!!
Mi se pare asa departe momentul in care o sa ajungem si cu piticaniile noastre acolo, dar parca vad ca nici nu stiu cand o sa treaca timpul...

Ma duc pe mail sa vad pozica

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... hy... fetele,
eu in dupa amiaza cu pricina am ingerat o cantitate si o combinatie fatala de alimente - cirese, salata rosii si castraveti si omleta... nimic deosebit, totul fresh (mai putin ouale, dar nu poti sti niciodata)... si a fost foarte si foarte nashpa pana sa vomit...(nu puteam vomita, trebuia sa-mi induc cumva voma, dar m-a ajutat fiumiu, tocmai facuse kaka si am apucat sa-l verific...) si acum tremur toata, nu stiu ce sa manc, beau... o Sana ar fi buna? am baut niste ceaiuri, mi-a facut sotul un ceai de menta... medicul mi-a prescris 10 pastile de carbune activ odata, dar sotul a zis ca nu e cazul... cu toate astea, mi-am grijit puiul, i-am facut baitza, l-am alaptat, l-am adormit, o mamica nu poate fi inlocuita asa usor, si nici nu vreau sa fiu inlocuita, am insistat sa fac totul singura, asa poate imi revin mai repede.
Ce se manca si ce se bea in astfel de cazuri?

P.S. Sorry de postari cu voma...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Imi pare rau, sanatate multa!
Paine prajita si ceva branzica as zice eu. Si ceaiuri cat mai multe. Felicitari de performanta Elei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... hy... fetele,
eu in dupa amiaza cu pricina am ingerat o cantitate si o combinatie fatala de alimente - cirese, salata rosii si castraveti si omleta... nimic deosebit, totul fresh (mai putin ouale, dar nu poti sti niciodata)... si a fost foarte si foarte nashpa pana sa vomit...(nu puteam vomita, trebuia sa-mi induc cumva voma, dar m-a ajutat fiumiu, tocmai facuse kaka si am apucat sa-l verific...) si acum tremur toata, nu stiu ce sa manc, beau... o Sana ar fi buna? am baut niste ceaiuri, mi-a facut sotul un ceai de menta... medicul mi-a prescris 10 pastile de carbune activ odata, dar sotul a zis ca nu e cazul... cu toate astea, mi-am grijit puiul, i-am facut baitza, l-am alaptat, l-am adormit, o mamica nu poate fi inlocuita asa usor, si nici nu vreau sa fiu inlocuita, am insistat sa fac totul singura, asa poate imi revin mai repede.
Ce se manca si ce se bea in astfel de cazuri?

P.S. Sorry de postari cu voma...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Ceai de menta si paine prajita Cam atat ai voie Metocloprmidul ar fi recomandat injectabil ca daca il vomiti la ce te mai ajuta?Sanatate multa !

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

M-am intors de la film
Am intrat doar sa va spun atat:

E SUPER TARE!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Azi am dat comanda de marsupiu, maine va fi la posta. Oare in cat timp ajunge din Tm?De-abia-l asteptAzi av carat-o pe fie-mea in brate juma de drum de la parc pana acasa... Vrea sa vada tot in jur

Azi l-am revazut pe cavalerul Andrei insotit de finuta lui mamica, RatuscaEra in verva, zambaret si vorbaretsi bronzat frumos...

Tati cred ca a adormit pitica, ma retrag si eu. O noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

....si abia astept filmul EAT, PRAY, LOVE cu julia roberts ca am citit cartea si mi-a placut f mult...si ce actori joaca in film....

Gata...noapte buna!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Nic0le foarte, foarte tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Buna seara !
Din nou(iar)fug dupa voi Va citesc dar nu reusesc sa raspund Avem un program tare incarcat cu 2 iesiri afara (dintre care una cat mai devreme dimineata Adica 9-10),cu gatit,si alte treburi ale casei+ca atunci cand e treaz nu pot misca nimic in front de el Vrea toata atentia mea
Lorex,distractie placuta !Multumesc de intrebare,da !mai am amortelile alea Sunt tot asa
Cris.d,o mamica foarte sexy si o familie minunata
Nora,Cris ,te pupam si iti daruim multe floricele Si cuscrei
Tu fetelor,eu de 2 zile iar simt ca imi scade laptele Fetele care alaptati exclusiv,nu simtiti la fel ? eu m-am gandit ca e de vina caldura asta mare ca sunt foarte transpiracioasa si laptele scade E drept ca la noi doar de cateva zile e asa caldAsa ca puiul suge din ambii sani si tot nu se satura Si am inceput iar cu ceaiul pt lactatie ca mi-e teama sa nu pierd lapticul

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput