Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!!!!

Ms de cafea Mamidepuiuti! Ai fost la serbare ieri si nu ne-ai zis sa-i tinem pumnii lui Raducu...ntzzz. Pupa-l din partea noastra si pentru medie (ca stiu eu sigur ca e mare).

Felicitari si Elei. Ruxita, te simti mai bine?

Alexutzzza... eu am zis ca am facut afacere cu el. Dar eticheta si panglicile alea le-am rupt din start si au ajuns intr-un cos de gunoi iar eu ureche muzicala... nema. Bafta la pasaport! (Ieri daca ai auzit un zbierat sa stii ca ai aflat unde stau, ca de la 3 pana la 4 a tipat intr-una. Si apoi a adormit. De ce... numai el stie. De diversificare. Poti sa-i dai sambata/duminica si apoi la urmatoarele mancaruri tot la fel de putin. Sau chiar sa opresti daca consideri ca nu e pregatit Yannis. (Si eu o sa incep tot intr-o zi din week-end sau in concediul sotului, tot asa, sa imortalizam momentul.)

Beatrice ce mare s-a facut Ivan. Papa deja cu lingurita. Si rade in hohote...

Cris.dogarel, ce inseamna formatia omului domle... ai dedus tu ca ala era hapciu... eu credeam ca se prostea omul (cum facem si noi daca schiteaza gaza un zambet). Bine ca ai rezolvat cu contul.

Lorex, felicitari pentru girls night out. (noi ii ziceam feteasca si era mai mult o seara de barfit si de jucat canasta, dar tot frumu era). Sa-mi iau si eu filmul (ca cinema-ul mie nu-mi place)

DandanaG, ce frumu plite...

Mandruta, Ratusca spor la diversificare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimineata si de la noi.
MP, saru de cafia

eu si ema suntem la o cireasa si cafea pe terasa. v-am luat si pe voi afara, ca e placut: pasarelele canta in padure, e umbra si adie vanticel pe terasa. plimbarea am facut-o deja, cam 1 ora, ca ieri cand am incercat ne topea soarele...acum la 7.30 erau 19 grade la umbra, deci...ne place dimineata pe racoare (vorba cantecului)

noi cam maraice noaptea. nu se scoala, nu plange, dar maraie si se agita, din maini si picioare. nu pare burtica, banuiesc niste dintzishori, ca tot zicea pediatra acum 3 sapt ca are gingia umflata. maine merg si eu la dr., control de rutina plus schema de diversificat dupa ce ne intoarcem din conced. cica sa rezerv o ora ptr programare. cred ca mi se face si "sampling" de baby food, ca altfel nu stiu ce imi zice o ora.

DECENUELA, ziceai ca tu nu ai nora pe aici. noi suntem la a doua casatorie (Yannis am vazut ca a facut deja "cuplu in devenire" cu Mara la intalneala, dupa cum zice mama lui), dar daca nu ai prejudecati, io zic sa treci pe la noi cand mai vii la pescuit, poate isi spun unul altuia motivele pentru care se tzatzaie all night long

ma duc sa vad ce ati mai "produs" de aseara

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

sarumana de invitatie....pe jiji mare il manaca ca pe zambilica cu pescuitul asta...cica sa vada cum le rezolva ca iar vrea sa mearga in WE...nu se satura....la cat cheltuie pe pescuit am manca somon un an intreg de 3 ori pe sapt...dar de..pasiune ....

in ce priveste..incuscrirea....hm...nu prea am baiat de dat...dar...daca se plac copiii....as zice...ca in reclama..sa-i lasam sa se mai cunoasca asa..vreo 30 de ani:)).....

ai vz ca ma roade rau...ma chemi la tine..sa te vad si in carne si oase....sa ajung la urgente de inima rea....la naiba..cred ca mor pe drum si ramane jiji fara mama..

vedem...daca ajungem...si esti pe acasik...venim si te luam la un gratar...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Buna dimineata si de la noi!

eu sunt suparata.Daca ieri dimineata Vlad avea doar mucisori, aseara, la 18,30 avea temperatura 38,3.I-am dat antitermic si la 1 noaptea avea 38,1.a dormit destul de bine, iar acum,dimineata avea 36,7.I-am curatat nasucul, are mucisori verzi.Of, of
vroiam sa va intreb de datele de contact ale dr.Stanciu.eu am gasit pe net ceva, dar nu stiu daca sunt de actualitate.
decenuela stiu ca tu abia ai fost la el, imi poti da si mie pm, te rog, cu adresa,tel pt programare si cat e o consultatie.
sa vedem cum se comporta azi si daca nu e bine, fugim la medic.
n-am apucat sa citesc din urma, nici nu pot acum.incerc sa ies putin cu el afara cat e mai racoare.
va pup

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Radu Stefan, Sara Maria, Sebi "pushtiu'" si Daniel

RATUSCA.. "understated", da' ii zici sa te felicite ca ai avut curaj sa il pui, k altfel nu te recunostea. felicitari pt mar acceptat. am mai auzit ca cel copt/gatit e mai bine acceptat

CARMITA,. nu e bine sa facem comparatii nici intre noi, nici intre bbi. fiecare cu "plusurile si minusurile" lui. important e sa ne iasa suma totala cu...plus

MP, in dimi asta te sustin in campania de exterminare a pasarii dero

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

CARIMITA, o mama buna e cea care se gandeste ce sa mai faca pentru a fi o mama buna pentru copilul ei, care "tzine" cat poate de alaptatul la san, cu eforturi numai de ea stiute, care isi pupa copilul, ii vorbeste, ii arata..lumea din jur, il spala, ii ofera conditii de viata decente, il tine in brate, il alinta, ii spune ce mult il iubeste, il fereste de...rele si de "binevoitori", alege ce simte ca e mai bun din cate "oferte" sunt pe net/la doctor, etc, etc. adica asa cum esti si tu

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

sarumana de invitatie....pe jiji mare il manaca ca pe zambilica cu pescuitul asta...cica sa vada cum le rezolva ca iar vrea sa mearga in WE...nu se satura....la cat cheltuie pe pescuit am manca somon un an intreg de 3 ori pe sapt...dar de..pasiune ....

in ce priveste..incuscrirea....hm...nu prea am baiat de dat...dar...daca se plac copiii....as zice...ca in reclama..sa-i lasam sa se mai cunoasca asa..vreo 30 de ani:)).....

ai vz ca ma roade rau...ma chemi la tine..sa te vad si in carne si oase....sa ajung la urgente de inima rea....la naiba..cred ca mor pe drum si ramane jiji fara mama..

vedem...daca ajungem...si esti pe acasik...venim si te luam la un gratar...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Noua ne place si reclama la jacobs:
Buna, eu sunt Alex, prietenul Corinei!
Tati e disperat ca intr-o zi o sa-i sfaraie calcaiele fetii dupa vreun golanas (cum a fost el).
Ruxita, ziceai ca ti se pare ca prietenul Elei e de etnie. Vroiam sa zic ca si eu am avut impresia asta despre sotul meu cand l-am cunoscut. Am zis ca eu nu ma combin cu omu' asta NEVER. Am aflat ulterior ca nu are vreo legatura cu vietuitoarele respective. Dar eu inca faca sapaturi, poate e vreo gena mai indepartata... Mi se pare ca prea seamana la ten cu Sorinel copilu' de aur!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Felicitari Decenuela si Miremia pentru terminarea (si depunerea) lucrarilor! Bafta la sustinere!

Cu datele... Nik0le are perfecta dreptate. Nu stii niciodata cine intra si vede (intamplator) si apoi isi face un hobby din urmarirea postarilor tale. Mai ales cum zice si Elefantica, multe zicem vrute si nevrute pe forum, unele nespuse prietenilor/familiei.

Mie ieri mi-a fost rau. Dar rau... nu stiam ce sa fac... brr. Noroc ca a venit sotul sa stea cu gaza cat am stat eu putin in pat. De iesit am iesit pe la 5 afara, era soare dar nu sa lesini...

Vedeti ca am trimis (si trimit in continuare linkurile cu filmele pe contul comun). Merge greu (n-am pus decat doua din 6) dar incet incet... Oricum sunt superbe (eu doar le-am frunzarit). Merci Mariucasara de pont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

CARIMITA, o mama buna e cea care se gandeste ce sa mai faca pentru a fi o mama buna pentru copilul ei, care "tzine" cat poate de alaptatul la san, cu eforturi numai de ea stiute, care isi pupa copilul, ii vorbeste, ii arata..lumea din jur, il spala, ii ofera conditii de viata decente, il tine in brate, il alinta, ii spune ce mult il iubeste, il fereste de...rele si de "binevoitori", alege ce simte ca e mai bun din cate "oferte" sunt pe net/la doctor, etc, etc. adica asa cum esti si tu

poze

povestea noastra

ti-am mai spus k esti o comoara nu?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Felicitari sarbatoritilor: Radu, Sara, Daniel si Sebastian .

Parca si ieri a plans masa... :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:

Radu Stefan, Sara Maria, Sebi "pushtiu'" si Daniel

MP, in dimi asta te sustin in campania de exterminare a pasarii dero

poze

povestea noastra

Noi nu avem pasari de-astea in apartament!

si de la noi Radu Stefan, Sara Maria, Sebi si Daniel!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput