Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
ce inseamna foc moderat?
am dat la 200 d egrade si deja e maro pe deasupra si in mijloc spuma
am dat foc mai mic, 150 de grade...il mai pot salva????
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Eleysa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
asta doream sa spun si eu cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
pai mai fetelor mie mi se pare ca sunteti nishte fomei realizate la care ma "uit" cu respect ...
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex ce inseamna foc moderat? am dat la 200 d egrade si deja e maro pe deasupra si in mijloc spuma am dat foc mai mic, 150 de grade...il mai pot salva???? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Foc moderat e pe la 150 de grade. Ca sa se coaca fundul trebuie sa pui mai jos tava.
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex ce inseamna foc moderat? am dat la 200 d egrade si deja e maro pe deasupra si in mijloc spuma am dat foc mai mic, 150 de grade...il mai pot salva???? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
nu prea cred...asa am patit eu sambata...dar uite ce inventiva am fost:facusem deja crema de cioco...am lasat blatul sa se raceasca,si cand l-am taiat am salvat ce se putea salva[adik ce era copt],am rupt bucatele si am amestecat cu crema tot la gramada,si am pus in boluri mici de ceramica,bagat la frigider si ...eu am fost reticenta,dar radu a fost entuziasmat...sa-i mai fac reteta noua de praji!
distractie placuta la film!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
elefantica
esti prea amabila...
asa creste Alex
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel la cererea publicului, adik o persoana,am pus poze (si) de la mare. la semnaturica. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
hi hi, ce blonduta e pogonici si ce brunetica era!!!
frumusicaaaa, foc!
si mami...ce silueta!
nici tati nu se lasa mai prejos.. parca-i din reclama de la babybjorn cu ema agatata de el!
_
_
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
ms frumos...am faci sa Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
chiar asa...am cautat pozele tale de nebuna pe contul secret
ce bine iti sade in rochia aia gri si cu parul asa si fardata...
iar printesa ta a crescuuuut....ce de rochite frumoase are! o dulceatza!
sa fiti sanatosi!
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Cris d mai las-o incolo de recuperare, prinde si tu din mers si recuperezi cand poti haide vino mai des pe aici, we miss u! Valabil si pentru Cris M Imi pare rau ca esti iar racita CRIS D, iar Ema maraita va sa treaca si raceala si maraiala. Arthur fu parca prima propunere, noi am dat iama in fete ca nu ne-am putut abtine cand am vazut mamica si Ana asa frumi . Poate reusim sa ne vedem si cu voi ca tare mult as vrea, bagam un Herastrau ceva... Pozele sunt ! Tu esti o reclama la Monti! f slaba! superb iti sta cu blugii aia scurti si Ana e frumi, de Ema nu mai zic! ochelarii de soare sunt cam mari de ea, restu e perfect! Si am remarcat si o oarecare atractie a Emei ptr paharul de vin alb? sau doar mi s-a parut? Super fain weekentul vostru! Si ati profitat din plin de el, ati fost intr-o groaza de locuri si ati facut o multime de chestii! Bravo! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
da vad ca nimeni nu indrazneste sa comenteze poza in care Cris.critza doarme cu capul pe masa sau cand Ana, uitand de Yannis, se indreapta vesela catre un baietzel la "nudul gol" aflat mai incolo in apa
Glumesc, nu trebuie sa mai precizez asta, nu?
_
_
mamidepuiuti spune:
lorex ce fete frumi am vazut eu de ziua mediului
asa creste Alex