Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Cris d mai las-o incolo de recuperare, prinde si tu din mers si recuperezi cand poti haide vino mai des pe aici, we miss u!
Valabil si pentru Cris M
Imi pare rau ca esti iar racita CRIS D, iar Ema maraita va sa treaca si raceala si maraiala.
Arthur fu parca prima propunere, noi am dat iama in fete ca nu ne-am putut abtine cand am vazut mamica si Ana asa frumi . Poate reusim sa ne vedem si cu voi ca tare mult as vrea, bagam un Herastrau ceva...
Pozele sunt ! Tu esti o reclama la Monti! f slaba! superb iti sta cu blugii aia scurti si Ana e frumi, de Ema nu mai zic! ochelarii de soare sunt cam mari de ea, restu e perfect! Si am remarcat si o oarecare atractie a Emei ptr paharul de vin alb? sau doar mi s-a parut? Super fain weekentul vostru! Si ati profitat din plin de el, ati fost intr-o groaza de locuri si ati facut o multime de chestii! Bravo!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

da vad ca nimeni nu indrazneste sa comenteze poza in care Cris.critza doarme cu capul pe masa sau cand Ana, uitand de Yannis, se indreapta vesela catre un baietzel la "nudul gol" aflat mai incolo in apa
Glumesc, nu trebuie sa mai precizez asta, nu?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

so_acra a remarcat instructorul de inot...si a cerut lamuriri deja...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

mamidepuiuti eu nu vad niciodata reclama ptr ca mereu inchid modzilla cu "save and quit" si cand redeschid modzilla imi deschide la aceleasi pagini (mailul, forumul la exact pag la care am ramas). Si la Internet Explorer ai aceleasi optiuni. Dar presupun la ca tine intra si Radu p net...poti eventual sa folositi browsere diferite, tu modzila si el IE...sau salvezi mereu la favorite pag de forum la care ai ramas si deschizi direct din fav, apoi stergi si salvezi din nou ultima pag la care ai ramas...e si asta o optiune

de Yannis

eu asa fac mereu, cand ies de pe forum ii dau salvare la favorite - replace si gata, cand intru din nou intru exact de unde am ramas!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mariucasara, filmele cu baby human sunt 6 pe un dvd cate ~700megi fiecare? Ca daca da, merge sa dai la fiecare upload pe www.transfer.ro si sa le trimiti pe mailul comun de unde fiecare poate sa si le downloadeze in decurs de 10 zile (parca)..
Eu le-am gasit (cu greu) dar in spaniola si episodio 3-hablar va fi gata peste doua saptamani si trei zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

Cris d mai las-o incolo de recuperare, prinde si tu din mers si recuperezi cand poti haide vino mai des pe aici, we miss u!
Valabil si pentru Cris M
Imi pare rau ca esti iar racita CRIS D, iar Ema maraita va sa treaca si raceala si maraiala.
Arthur fu parca prima propunere, noi am dat iama in fete ca nu ne-am putut abtine cand am vazut mamica si Ana asa frumi . Poate reusim sa ne vedem si cu voi ca tare mult as vrea, bagam un Herastrau ceva...
Pozele sunt ! Tu esti o reclama la Monti! f slaba! superb iti sta cu blugii aia scurti si Ana e frumi, de Ema nu mai zic! ochelarii de soare sunt cam mari de ea, restu e perfect! Si am remarcat si o oarecare atractie a Emei ptr paharul de vin alb? sau doar mi s-a parut? Super fain weekentul vostru! Si ati profitat din plin de el, ati fost intr-o groaza de locuri si ati facut o multime de chestii! Bravo!

de Yannis

ema era la o bere, pe lac. dar dupa fatza ei turmentata, poate credea ca e vin.

eu am mai zis, imi fac curaj sa ajung in herastrau si singura, cu ema in masina. cand vrei/vreti sa veniti (catalutza mai zicea, anag), dati semnal, pe telefon. si eu mor de drag/dor de intalneala, inca de cand eram gravi si ba aveam cununii, ba frig, ba...s-a facut juma de an.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!
Multumim de cofee Cris D. Sunt super poze de la mare. Sunteti o familie tare frumoasa, dar v-am mai zis asta...Sa va fie macar la fel de bine mereu!

Am si eu langa bloc o librarie, ar trebui sa dau o raita pe acolo daca ziceti ca se gasesc si chilipiruri

Elafantica, tot cerealele alea i le dau si eu Maiei. Pana la urma ai luat dispozitivul ala de la Chicco pt tantari? Ca au inceput sa apara si la noi, desi pana acum n-am avut. Si e plin de musculite pe afara, oribil...

pufilor de azi

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui lorex

ce inseamna foc moderat?
am dat la 200 d egrade si deja e maro pe deasupra si in mijloc spuma

am dat foc mai mic, 150 de grade...il mai pot salva????

_

_

Foc moderat e pe la 150 de grade. Ca sa se coaca fundul trebuie sa pui mai jos tava.

_
Povestea unei .
Cresc

cred ca l-am salvat...sa vad dupa ce se raceste...asa pare cam crud...

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
nu prea cred...asa am patit eu sambata...dar uite ce inventiva am fost:facusem deja crema de cioco...am lasat blatul sa se raceasca,si cand l-am taiat am salvat ce se putea salva[adik ce era copt],am rupt bucatele si am amestecat cu crema tot la gramada,si am pus in boluri mici de ceramica,bagat la frigider si ...eu am fost reticenta,dar radu a fost entuziasmat...sa-i mai fac reteta noua de praji!

distractie placuta la film!

asa creste Alex

ce inventiva esti...acu ma faci sa-mi para rau ca nu am facut asa...mi se pare mai bun ce-ai facut tu

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

lorex ce fete frumi am vazut eu de ziua mediului

asa creste Alex

multumim!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

Mariucasara, filmele cu baby human sunt 6 pe un dvd cate ~700megi fiecare? Ca daca da, merge sa dai la fiecare upload pe www.transfer.ro si sa le trimiti pe mailul comun de unde fiecare poate sa si le downloadeze in decurs de 10 zile (parca)..
Eu le-am gasit (cu greu) dar in spaniola si episodio 3-hablar va fi gata peste doua saptamani si trei zile.

_
Povestea unei .
Cresc

Sunt 6 parti cate 2/dvd. Astept sa vina tati care e IT-ist sa ma ajute sa copiez separat episoadele sa vedem cat de mari sunt asa, eventual sa mai taie din ele....daca poate...

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:

_
Povestea unei .
Cresc

Sunt 6 parti cate 2/dvd. Astept sa vina tati care e IT-ist sa ma ajute sa copiez separat episoadele sa vedem cat de mari sunt asa, eventual sa mai taie din ele....daca poate...

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Multumim, asteptam cu interes

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Despre apa de la robinet...io am o retinere...ca am mai avut dilema asta cu apa plata sau apa de la robinet si am sapat googlelul in cautare de informatii...ce-am mai auzit pe la tv si pe la diversi medici sau nutritionisti...am ramas cu o impresie proasta.Plus ca s-au facut analize si la noi in laborator la serviciu si a reiesit ca..nu-i prea potabila...iar la un cocncurs de proiecte de liceu unde am jurizat, niste tineri elevi de la lab de chimie au facut si ei analiza si...bad news...
am mai auzit cum ca prin fierbere s-ar face si mai toxica...acum..na...eu ma abtin cat pot s-o folosesc...am ajuns asa incat mi se pare ca degeaba sterilizez cu solutie chicco daca apoi clatesc cu apa de la robinet...asa ca fol numai sterilizatorul in care pun, evident, apa plata.
se estimeaza ca in cativa ani, apa potabil imbuteliata va fi mai scumpa decat benzina...

Despre spalatul pe maini...din pacate asa este...f putini romani uziteaza aceasta metoda de dezinfectare ca sa zic asa...vedeam si pe la serviciu exemplare care ieseau din buda si nu se spalau.. plus ca sapun nu era niciodata la baie, ca nu sunt bani, si trebuia sa vii cu sapunul tau din birou..

eu am si eu o obsesie cu spalatul pe maini cand vin de afara sau de cate ori folosesc liftul..si mereu tip la barbat'miu sa se spele calumea pe maini, dar...bat gura de pomana.
si spalatul asta, trebuie sa tii sapunul pe mana macar 30 de secunde ca sa-si faca efectul si apoi inca vreo 30 de secunde sa clatesti. insa majoritatea se spala 15 secunde cu tot cu sters pe maini...degeaba se mai spala..
insa nu am ajuns sa ma spal obsesiv pe maini, ca ma gandesc ca nu-i bine nici asa. mai dezinfectez insa periodic mouse-ul, tastatura, telecomanda, telefonul si clantele de la usa.
cand am venit de la maternitate ma spalam cu sapun antibacterian special pt spitale si pediatra mi-a spus sa nu exagerez caci copilul trebuie sa se invete cu microbii..

_

_

Mergi la inceput