Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Felicitari! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui elefantica
Felicitari mamica harinicutza cred ca v-ati dat seama ca printesa mea a adormit la loc ...se intorsese in somn pe burtica si d-aia chitaia ...dar si-a gasit pozitia si acum doarme cu fundu in sus Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Suuuperrr! mi-ai dat o super idee sa merg si io! De data asta nu mai descarc, vreau cu fetele la cinema de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
foarte tare!
si eu sunt invitata diseara k e ziua unei prietene...dar cum fac cu micuta k nu sta nici 5 minute fara mine....nu ma duc
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Aaaa...si astazi sunt cam melancolica ...se face 1 an de la cele 2 liniute roz care mi-au schimbat intru totul viata ......imi aduc aminte cum stateam in WC cu testul (il facusem in ideea ca daca il fac a doua zi sigur o sa imi vina "musafirii" ceva gen legile lui Murphy ) in mana si parca ma prostisem, nu simteam nimic, parca ma anesteziase cineva ...ma consolasem de mult cu gandul ca asta e nu pot avea bebe usor, ci probabil o sa trebuiasca sa fac FIV sau poate chiar sa adopt un bebe, discutie pe care o avusesem in seara dinainte cu "tati". Si stiti ce am facut eu dupa ce am iesit din baie, m-am dus si mi-am aprins o tigara ...ultima mea tigara ...pentru ca dupa ce am fumat-o mi-am dat seama ca SUNT INSARCINATA ...si gata cu tigarile ...altcineva e mai important acum ... Va invit si eu cu ocazia asta la o socata facuta in casa de mami meu ...cu fructoza in loc de zahar si multa lamaie...si bineinteles receeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
ma panicasem
o printesa grabita...
mandruta spune:
Noi nu gatim nici ptr noi cu apa de la robinet...la noi uneori vine cam galbuie alteori chiar ruginie si treb sa las mult sa curga si mi s-a luat de gatit cu apa aia chiar daca o vad clara tot apa plata pun. Sotzu e mai dus decat mine, din cauza lui si pastele le fierbem cu apa plata!!! care apa aia se arunca toata! Oricum eu inainte beam Dorna PLata, el Borsec, dar de cand am ramas gravida si numa el trebuia sa care apa...apa plata (mai ales la stilu cum se consuma la noi gatind zilnic cu apa plata!!!) devenise un calvar ptr el...toata ziua cara baxuri baxuri pana am descoperit solutia perfecta si si eu si sotul suntem f fericiti. Am luat de la La Fantana cutia de apa pe suport. Fara abonament fara nimic, nu e cooler, e un suport mic metalic pe care pui cutii de 10l usor de manevrat si usor de folosit, suportul foloseste numa ptr ca cutia sa stea ridicata sa bagi paharul sub ea, e super tare, nu ma obliga la nici un fel de plata de abonament sau chirie pe watercooler (ala care da in birouri apa si rece si calda). Cand se termina sun si vin baietii cu cate cutii vreau eu, le pun ei unde vreau eu, nimeni nu cara, nimeni nu are stresul ca aaa se termina apa cin se duce sa ia? Mi se pare ok si e ceva gen 13 lei 10L de apa. Si apa e f buna si gustoasa...hai ca fac reclama de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Eu fac pentru noi cate o oala de 7 litri de ciorba (nu va ganditi ca gatesc o data la 2 saptamani! sotul meu mananca muuuuuult!), si mai scade la fiert... as da faliment. Mai mult, nu intotdeauna s-a gasit apa imbuteliata, si toata apa se purifica prin fierbere. In nici un caz nu as gati cu apa "colorata", dar fiarta fiind, nu cred ca e un pericol atat de mare. Cat despre mineralele din apa plata, o sa ma uit mai atent la eticheta, stiu ca in concentratie mare dau probleme la rinichi.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
cristies spune:
Citat: | ||||||
Ia mai verifica-l , uite ce scrie acilea http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-p--g-pupsqueak-85-p.asp Baby will love his bark.... Si parca la comentariile de catzel de pe amazon stiam ca la nas acolo latra... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Nu e ala... e www.lamazetoys.co.uk/lamaze-puppytunes-38-p.asp" target="_blank">asta. Si n-are carte de cantecele. Iar eu ureche muzicala...ioc. Am zis ca fac labele cate ceva, acum ca am citit am realizat ca sunt diferite... dar sunt .
Eleysa spune:
citat din mesajul lui cris_mario
ma panicasem Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
hihihi ...nici o sansa in viitorul apropiat ...poate doar printr-o interventie divina ...ceea ce nu e cazul la je ...
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mandruta
Eu fac pentru noi cate o oala de 7 litri de ciorba (nu va ganditi ca gatesc o data la 2 saptamani! sotul meu mananca muuuuuult!), si mai scade la fiert... as da faliment. Mai mult, nu intotdeauna s-a gasit apa imbuteliata, si toata apa se purifica prin fierbere. In nici un caz nu as gati cu apa "colorata", dar fiarta fiind, nu cred ca e un pericol atat de mare. Cat despre mineralele din apa plata, o sa ma uit mai atent la eticheta, stiu ca in concentratie mare dau probleme la rinichi. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
eu am fantana in curte ptr noi.....direct de la sursa
iar ptr alexandra dorna
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
LOL! "valori"...pai daca stai sa te uiti cat stam pe forum eu, MP si Cris D...ajungi la concluzia ca Romania pastreaza oamenii care produc nu cei care freaca menta la barfa (fetele in cauza MP si cris D sper sa nu va suparati p mine si ca stiti de gluma ) de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
asta doream sa spun si eu
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris_mario
zi-mi si mie de udne dau save and quit Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
join the club......nici modzilla mea n-are d-aia....se inchide direct...
pup alexutzzza pt ajutor,dar nu functie la modzilla mea...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex