Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - eu tot Humana am luat pt Maya. Cum ea bea din joi in paste LP nu mi se pare scumpa (1,5 eyro cutia de 1,5 l) Prima data i-am pus Izvorul minunilor. Stiu ca nu e prea daudata dar are cel mai scazut continut de sodiu dintre toate apele si singura pe care o bea sotul fara sa-i dea arsuri.

Am pus si eu un filmulet cu Maya vorbareatza. Sa nu va uitati la imaginme ca nu intelegeti nimic. Eu tineam camera si o pupam si pe maya si am cam iesit din cadru
http://s218.photobucket.com/albums/cc210/deni757/Bebeluna/bebelunici%20-%20prima%20luna/Maya%202%20luni/?action=view¤t=P1080015.flv

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna si de la noi, asa,mai pe dupa-amiaza, ca dimineata am fost la plimbarica, apoi am mancat, jucat si plans ca nu vroiam sa dormim in patutul nostru.
Si smecherul m-a convins, pana la urma, sa-l pun in carut, unde ziua doarme foarte bine.
Dar trebuie sa-l dezvat, caruciorul nu e loc de dormit, decat ocazional.
Cu ocazia asta, ca am stat dupa el, am ars si mancarea asa ca, de acum, nu mai fac mancare decat cand e si tati acasa.

ELLA multumesc de functie, ca doar 2 ani tot nu aveam nici o functie (in afara de cea de mami si sotie, dar astea sunt by default).
Ma bucur ca tu ai luat problema in maini si ai remaniat guvernul asta incompetent. Apropo, ne dai inapoi cei 15% din indemnizatie?

Fetelor, sa stiti ca eu imi iau postul in serios, deci daca va apuca cearta sau altceva, eu sunt pe faza si va sanctionez!

Cred ca acest guvern ar trebui sa-l avem undeva la vedere, sa stim la cine apelam in caz de nevoie!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pfai fetelor ce calduri. Nu e chip sa stai mult afara.

Multumim frumos tuturor pentru cuintele frumoase.

Ella aparu o Milka din aia mare cu cioco alba la mijloc si o chestie crispy in ea(gen cereale Nestle). Tare buna e. Am devorat una mare in cateva ore. Se cheama ceva de genul Championade, parca. Nu mi-ai zis cu bratara antitantari cat costa.

Roxi as iesi si mai devreme, dar el are masa de la 9 si musai dupa sa iesim, dar in curand va fi prea cald si la 9-10. Si noi stam intr-o zona super verde, si tot am murit de cald azi. Neaparat imi trebuie umbreluta ca nu pot imbraca cupilul cu pantaloni lungi pe zapuseala asta.

Denisa ma bine nu va mai faceti planuri ca sigur nu va ies cu bb mic.

Roxi apropo chestia aia cu ultrasunete pt tantari nu o mai au aia la Chicco, au numai chestii locale si eu parca nu as vrea. Poate gasesc ceva la Baby Expo in we. Eu folosesc Dorna la LP.

Gaby poti sa te incuscresti linistita cu Ella ca nu aveti toate tiglele pe casa niciuna.

Ramy sunt si in Auchan baloane. Eu am luat de langa, ca erau doar pt fete in Auchan sau cu Hanna Montana aia si nu prea se potrivea. Aveau cu Barbie super dragute. Sa va fie de bine iesirea.

Castelana pupici la piticul intepat. Off mititeii. Acusica ne asteapta si pe noi cel de 4 luni.

Denisa noi nu am avut pusee de crestere. Daca se intampla sa planga inainte de 3 ore ma joc cu el si uita de foame. Dar Eric are deja un program clar. Noaptea mananca 90, ziua are 2 mese de 150 si in rest 120. Papa cam 800-860 in 24 de ore.

Pif ce fetita cuminte ai. Sa ne spui cand trimit poze.

Erina vai cat e de dulce Davidutu. Vreau si eu costum de mariner. Stati ca am unul luat de pe net de la aia. Maine il pune mama la carma tarii.

Ce scumpica e Maya. Eric i-a tiunt companie la vorbit. Si tu ca si Roxi, Denisa aveti niste voci tare frumoase.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

CITAT DIN MESAJUL ELLEI:
Nibi si Asteropi la departamentul de corupere a barbatilor greci (in ciuda nashpetelor de grecoaice...aoileu poate e vreuna grecoaica ca sa mi-o fur gospodareste)

Daca ar intelege sotul meu ce ai scris aici m-ar banui de infidelitate.Dar promit in mod solemn ca nu umblu prin vecini.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vreau sa deschid 2 subiecte pentru mamicile cu 2-3 copii.

Ce scaun de masa ati avut? Pe mine ma bate gandul sa ii iau unul din ala de lemn ce se face apoi masuta si scaunel separat, dar nu stiu cat de practic e.

Ati folosit premergator la copii? Stiu de la o prietena in domeniu ca nu e indicat si ca in alte tari chiar e interzisa folosirea lui.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Fete, cand aflati cu ce se scapa de tantari in afara de Autan spuneti tare ca noi mergem la tara si chiar nu stiu vreo solutie sigura pentru bebei, iar pe acolo sunt tantari de balegar, taicuta. D-aia de cand te ciupesc apare galma.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Miria,
uite http://art-efekt.webgarden.ro/panelright/produse-noi/bratara-anti-tantari-bugslock

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Ma intreb daca ii era foame de ce nu manca mai mult si la fel de rar ca doar manca la bibe nu e ca la san sa zic ca nu mai e lapte si vrea des la san

Da, dar stomacul ei ramane la fel de mare, indiferent ce fel de lapte mananca. Il umple si cere mai des cand are puseele de crestere.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Apa imbuteliata n-o mai fierb, dar sa fie saraca in saruri si minerale. Aia de la Tusnad stiu ca e, ca am stat sa compar pana sa nasc. Am luat mai multe sticle si am inceput sa citesc etichete sa caut furnizori. Ma rog, damblageli neoronale de-ale mele. Bebeilor nu le trebuie mai multe elemente electrolitice, decat sunt in laptele pe care deja il beau.

Apa plata nu se fierbe niciodata pentru ca se "ingramadesc" particulele de minerale, creste concentratia sarurilor si a mineraleleor din ea si forteaza rinichii bebeului. Ma rog, daca ii dai timp indelungat asa.

Alte ape plate bunute trecute pe lista mea ar fi:
DORNA IZVORUL ALB, IZVORUL MINUNILOR ROZ, BUCOVINA.
Ideea e si sa scrie pe ele: MICROBIOLOGIC PURA.

Ape imbuteliate, speciale pentru bebei sunt la farmaciile Sensiblu. Or mai fi, dar eu acolo am gasit.

Iar daca e de izvor (eu am fantana la tara si e fantastica apa, vin vecinii sa bea de la mine) sau de la robinet (am filtru) o fierb 5 minute din momentul in care clocoteste si o las la racit.
mai nou, pentru ca mi-am astenizat barbatul cu apa de izvor, am facut abonament si la firma Maxima, care-i aduce acasa bidoanele nebunei. Dar si pe asta o fierb nitel, sa o vad eu ca da cateva clocote.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Vreau sa deschid 2 subiecte pentru mamicile cu 2-3 copii.

Ce scaun de masa ati avut? Pe mine ma bate gandul sa ii iau unul din ala de lemn ce se face apoi masuta si scaunel separat, dar nu stiu cat de practic e.

Ati folosit premergator la copii? Stiu de la o prietena in domeniu ca nu e indicat si ca in alte tari chiar e interzisa folosirea lui.

E bun cel de care spui. Noi avem unul ce se pliaza, dar spatarul e fix, deci e bun doar dupa 6 luni, cand bebe incepe sa stea in fundic. Oricum nu planuiesc sa incep diversificarea mai devreme.

Nu. Si a invatat sa mearga si fara el, relativ repede (la 1 an fara 4 zile mergea deja singur, primii pasi pe la 8 luni. coloana ii e neafectata si nici grija accidentelor nu am dus-o. Dar iti recomand un avion/tren/masina din acelea de impins care au si cadru in spate si de care se poate ajuta sa se ridice in picioare, sa impinga in timp ce merge. Daca nu stii la ce ma refer, zi-mi sa pun poza.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Neata:))

Babyangel dieteticiano zii macar ce sa nu mananc in abuz avand in vedere ca: am rarit-o cu painea si aia care o mananc e neagra; dulciurile le-am taiat de pe lista cu eceptia a 4 biscuiti cu cereale care ii mananc dimineata!!

Inghetata de iaurt cu fructe

Ingrediente: 1 pahar de iaurt, fructe la alegere(capsuni, piersici, pere, mere), 2-3 linguri miere, 1 lingurita lamiie, 100 ml. smintina batuta.

Preparare: Se mixeaza fructele si se amesteca cu iaurtul, mierea, zeama de lamiie si se aduaga la sfirsit smintina batuta. Se lasa la congelator 3 ore.

Salata mixta de pepene - un desert hranitor si delicios pentru copii

Ingrediente si preparare :1 pepene galben, citeva prune, citeva boabe de strugure,1 para, 4 linguri miere, 4-5 linguri suc de mere. Se taie fructele cubulete si se amesteca cu mierea si sucul de mere.

Praline “exotic”

Ingrediente: 300 gr. nuca de cocos, 150 gr. curmale, 100 gr. stafide, 50 gr. caise(uscate)

Preparare : se macina toate ingrdientele si se dau prin masina de tocat. Se prepara un “aluat” din care se modeleaza praline rotunde si se dau prin nuca pisata

Crema de fructe( caise, piersici sau mere)

Ingrediente: 250 gr. caise (piersici sau mere), 7 linguri stafide, 2-3 linguri miere, 150 gr. brinza de vaci, 100 ml. smintina.

Preparare : stafidele se inmoaie in prealabil, se taie fructele in felii si se mixeaza impreuna cu brinza de vaci. Se amesteca cu smintina. Se pune la rece pentru 2 ore. Se garniseste cu fructe de sezon.

pup pe toate!!1

Gaby, in calitate de dieteticiana sfatuitoare, iti recomand sa te limitezi la a posta asemenea retete delicioase, fara incercari sa vezi daca ies, sau gustari ..sa afli daca mai trebuie miere, smantani pepeni si mai stiu eu ce, da? Ratusca Joy inca nu are nevoie de desert, deci cred ca retetele sunt pentru copii mai mari..asa ca noi!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput