Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
de mancat n.am calculat exact, dar de caca se umple si ma umple:)))
si am trecut la pampers 3...
am s.o cantaresc la sfarsitul saptamanii....daca ia tot peste 300 am sa.i dau si apa ca nu vreau sa arate ca porcu chiar daca ivan o alinta fetita porc si leo imi zice sa n-o umflu ca nu-i plac copiii iesit din comun de grasi....
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
Gata!
Mi-am amintit!
ROXANA - Eu am vrut sa fiu mai mama decat alte mame si am luat la inceput apa de la Nestle, apoi l-am trecut pe Izvorul zanelor, care este de la Tusnad si are cel mai scazut nivel al mineralelor in compozitie.
Dar sa stii ca cea mai indicata este apa de la robinet fiarta si racita. Sau apa de izvor, dar tot fiarta si racita.
Eu, oricum, orice apa iau o fierb si-o racesc, ca sa lichidez orice mai este in ea.
miria_cristina spune:
IOANA - Copiii cand dorm mai mult ori au pusee de crestere ori se refac, in cazul unor raceli sau alte durerei sau chiar oboseli.
Nu trebuie sa te sperii, ba din contra, daca stii ca este nitel racita sau cu vreo problemuta e semn ca-si reface organismul. Mai ales ca nu are febra, dureri sau alte alea. Are un somn linistit, deci odihnitor. Si nu i-l mai strica.
Erina spune:
Buna dragi mamici.
Asteropi multumesc mult pentru mesaj. Sunt fericita ca nu are nimic.
Babyangel, pediatra avea un mic semn de intrebare in legatura cu piciorusele, unul dintre pliuri era mai scurt la un piciorus dar ecografic totul e perfect.
Astazi l-am imbracat si eu pentru prima data cu hainute de vara. Acum doarme si ce ma bucura mai mult e ca a adormit singur (deobicei adoarme la sin sau plimbat in brate).
Multumiri anticipate celor care ne vor viziona.
Am luat si eu crema cu protectie de la Avene dar nu l-am dat. Trag copertina si am grija sa nu il bata soarele cind schimbam directia.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
miria merci
apa de la izvor da, dar se fierbe doar un timp anume, cam 2 minute de cand in fiert, altfel se distrug saruri necesare si importante
iar apa plata nu se fierbe tocmai ca se distrug sau se lasa anumite saruri prin fierbere
te.am intrebat pe tine, dar daca mai sunt fete cu lp sa.mi spune.ti de apa plata care nu o fierbeti
aia nestle de unde o luai miria?
pif ma bucur sa te citesc
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
andra_s spune:
salutare si de la noi!
am fost si noi pe afara de dimineata, dar pe la 11 si ceva ne-am baricadat in casa de caldura
erina felicitari pt reaultatul bun de la eco bine ca ati scapat de o grija
stefana imi pare tare rau ca iepurasul tau nu este in cea mai buna forma, sper sa treaca repede, asteptam vesti bune
ella daca tot ai facut tu guvernul, acum esti dna prim-ministru, de acum incolo eu asa iti spun, "doamna boc"
si inca ceva, cum de nu le zici tu vreo 2 in stilul tau caracteristic celor care se holbeaza cand dai tzitzi lui Geo?
alina incearca sa eviti cuptorul cu microunde cand e vorba de mancarea fetelor cauta pe net ce spune mencinicopschi despre acestea eu am citit in cartea lui si m-am cam speriat
gaby si eu ma bucur de legume si fructe din gradina, netratate deloc, fara ingrasmant, mama e f pasionata de gradinarit cat despre laptic, avem de la un vecin, iar branza chiar dupa-amiaza ma duc sa iau de la stana
miria si eu tot apa izv zanelor consum, si pt bebe tot asta o voi folosi. eu "m-am indragostit" de apa asta pt ca la temperatura camerei nu se balosheshte, scuzati expresia, dar exact asa simteam ca alte ape la 22-23 de grade parca incepeau sa semene a zeama de varza la consistenta
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
child spune:
La multe lunite Eliza Valentina (de CoriMami), Asteropi Ioanna (de Asteropipan), Felix Manuel (de Alice_), Irina Paula (de ami_84), Cristian Patrick (de rmkristine)!!!
Citesc si revin!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara miria merci apa de la izvor da, dar se fierbe doar un timp anume, cam 2 minute de cand in fiert, altfel se distrug saruri necesare si importante iar apa plata nu se fierbe tocmai ca se distrug sau se lasa anumite saruri prin fierbere te.am intrebat pe tine, dar daca mai sunt fete cu lp sa.mi spune.ti de apa plata care nu o fierbeti aia nestle de unde o luai miria? pif ma bucur sa te citesc roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...4kg |
Scuze ca ma bag in seama.... Eu am vazut aici apa la 1.5 l de la Humana, speciala pentru bebelusi, cam 6 Ron cutia.
Poze Briana.
child spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
eu cred ca exact ce.a patit a lui child roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...4kg |
Da, dar eu nu am descoperit, inca, ce a patit, de tipa si plange in halul asta. Poate descoperi tu RAMY, si-mi dai si mie solutia!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
andra_s spune:
roxana de ce intrebi de apa nestle? citeam acum cativa ani despre pepsi, coca cola, nestle si nu mai stiu cine ca au fost obligati sa precizeze pe etichetele apelor ca sunt "de la robinet" si ca aveau etichete care induceau cumparartorii in eroare ca ar fi ape naturale sa stii ca la noi, dorna, borsec, tusnad, harghita, etc nu-si permit luxul de a-si bate joc de clienti, chiar sunt ape minerale naturale
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!