Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, rmkristine si catus76_ro! (scuze de intarziere)

La multe lunite si anisori si sarbatoritilor de azi: Eliza Valentina , Asteropi Ioanna, Felix Manuel , Irina Paula si Cristian Patrick!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Acum imi fac 'griji' pt Justina. Doarme de la 8 dimineata..dar a avut dureri de burta azi noapte si de la 1 la 2:30 a stat treaza. Acum , recupereaza.
Nu pot sa beau un pahar de suc ca imediat se deranjeaza..

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ioanact, multumim de compliment :* Se trezeste noapte inca, e fomila...n-o fi laptele meu destul de consistent, ca de golit goleste sanul si inghite bine.

Astero fata, mi-a intrat unghia de tot in gat, ce frumos e pe acolo...vreau si eu!!! Si ce tare ca ati facut baita impreuna, sa incercam si noi.

Miria, am tinut cont de ce-ai zis, nu vreau s-o cocolosesc, dar ma indrept cu pasi repezi spre asta. N-am mai pus nimic pe cap de cand m-ati luat la rost si o tin numai in body :D
As vrea sa am curajul sa calesc copilul dupa tehnici de genul dr-ului respectiv.

Honey, merci de raspunsul cu uleiul si iertare...pe baba n-o mai duce neuronul

Andra, merci si tie de raspuns, nu apelez la feon ca nu e chiar asa lung, aplic metoda Denisei cu plmbatul degetelor prin pleata si gata.

Freedelia, frumos ce zici tu ref la sotiori, dar cateodata nu ma pot abtine sa nu fiu acida cand vad ca seara de seara facem aceleasi lucruri, in aceeasi ordine, si inca ii spun pas cu pas ce sa-mi aduca, ce sa-mi dea etc :)))
Abia astept sa ne arati poze din drumetii, mai ales de la Marele Zid :) As vrea sa ajung si eu acolo vreodata...

Brumari, superba bucalata mica :)

Miria, pup mamica blanda si dedicata. Sa stii ca-n viata tot ce facem se intorc ca un bumerang inapoi, pacat ca mama ta nu stie sa te aprecieze.

2anke, cum mai e Melina cu ochisorul?

Vaaai Roxana, e nazdravan rau Ivan, si ce cuminte e Silvana, alti bbi cred ca izbucneau in plans...

Ella, dau de iubita cum sa nu. Pupam marinerul smecherik.
Am apucat sa citesc ce trupa de soc vrei sa faci cu noi toate. Sa-nteleg ca job-ul meu se trage de la bumbitza-bombitza, sper adica...nu ca as fi vreo petarda de mamica :)))

Trimit, desi n-am recuperat tot, dar mi-e ca nu mai apuc...

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Multumim ptentru urari, si da, azi PETALA - ELIZA ARE 3 LUNI!!!!!
Si e afara in parc cu strabunicul ei!!! si nu pot sa stau mult ca ma duc sa-i recuperez de acolo, ca le e frica sa treca bulevardul singuri inspre bloc.
Va pup, si facem cinste cu Raffaelo, migdale prajite, pizza si toata bunatatile care le vreti voi!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Bumbitza - offf si vaccinele astea. Alte simtome a avut? trebuie sa caut termometrul ca habar nu am unde este si sa cumpar un siropel ca nu-mi plac mie supozitoarele

Noi am avut probleme cu siropul, le scuipa rau si uite ca aseara am fortat nota si a varsat cu tot cu laptic. Alte simptome n-a avut. Doar ca ma tineam cu termometrul dupa ea si-mi parea calduta. Cam atat. Bafta la vaccin, sa nu o doara pe printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Salutari si din partea noastra!
De mut vroiam sa intru, dar nu am timp, chiar ma mir cum reusiti voi sa tineti pasul cu forumul. Eu cand doarme fetita mai fac una alta prin casa si abia reusesc si asta. Iar in rest plimbari peste plimbari, micutei mele ii place mult afara. Doarme ziua numai afara, doar cand e urat afara stam in casa.
Noi suntem bine, ne apropiem de 3 luni, deja avem aproape 6 kg si am trecut si de 60 de cm. De mancat manana doar piept, din fericire am si sper sa o alaptez cat mai mult. Nu am facut nici colici, suntem foarte multumiti. Doarme si noaptea desul de bine, desi se trezeste cam de vreo patru ori sa pape, insa adoarme repde la loc - asta doar daca doarme cu mine, ca daca o pun in patut nu mai adoarme, se foieste intr-una.
O sa trimit pe contul comun linkuri cu poze, sa ne vedeti.

Am mai intrat in timp sa citesc despre voi, chiar mi-era dor. De citit mai pot citi cu ea in brate. Mai nou iiplace sa fie plimbata si nu oricum, ci cu muzica.
Cam asta despre noi.

Incerc sa intru si eu mai des, macar la cateva zile sa vad dc pot.
Va pup pe toate cu mult drag si pe voi si pe copilasii vostri si va doresc multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Bumbitza - offf si vaccinele astea. Alte simtome a avut? trebuie sa caut termometrul ca habar nu am unde este si sa cumpar un siropel ca nu-mi plac mie supozitoarele

Noi am avut probleme cu siropul, le scuipa rau si uite ca aseara am fortat nota si a varsat cu tot cu laptic. Alte simptome n-a avut. Doar ca ma tineam cu termometrul dupa ea si-mi parea calduta. Cam atat. Bafta la vaccin, sa nu o doara pe printesa

Bumbi astazi ne-a invatat cum se da siropel, cand i-a facut rotavix-ul.
Copilul cand plange face aaaa apoi trage aer in piept, aici pac bagi un pic ( nu tot odata) apoi iar aaaa si cand isi trage sufletul pac mai apesi pe piston.
Poate ai scapat si nu mai este nevoie.

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, am citit tot, dar am uitat la greu, asa ca scriu si eu ...din memorie.

DENISA - Eu, lui bebe, ii dau tot la cerere lapte, dar chiar daca nu mananca un bibic tot o data, si imi lasa impreisa ca suge mai des, tot cam 6 biberoane pe zi ingurgiteaza. Doar ca si le fragmenetaza el in functie de chef.

Acuma ar fi trebuit sa raspund alteia....ce ma fac? Am uitat!

Stai c-o iau de la capat, merg sa mai citesc din urma sa-mi amintesc cui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multe lunite : Eliza Valentina , Asteropi Ioanna, Felix Manuel , Irina Paula si Cristian Patrick!

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copi poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Anca, Roxi, Gaby, nu i-am mai dat nimic fetei :D mamica disperata ce sunt...eu ca eu, dar ta-su ma termina psihic. Nu va zic ce scandal mi-a facut aseara cand a vazut-o ca a varsat lapticul cu siropul. In loc sa se duca sa ia supozitoare si sa rezolvam problema, statea si ma bodoganea pe mine la creieri de parca eram eu de vina ca nu a acceptat siropul...

Castelana
ma bucur ca sunteti bine, pupam iepurasul "ranit" de dr.

Mergi la inceput