PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Sib eu refuz sa cred ca exista asa metode si mai ales mamici care le aplica!!!!

E groaznic de cald si la noi! M-am saturat de tot facut dusuri ....
Si Mara e asa sensibila la piele, imediat se irita de la transpiratie! mi-e mila de ea, dar pe de alta parte e si distractia ei ca face mai multe baite pe zi si are ocazie sa se balaceasca!

In rest, pe mine ma cam ameteste fata asta a mea...cum e la voi, astia mai vorbareti, va pun intrebari? Ca Mara ma tot intreaba de absolut tot ce vede, indiferent daca stie sau nu despre lucrul respectiv, si am cam obosit sa vorbesc atata...pfui...credeam ca mai dureaza ceva timp pana la etapa asta...

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La mult ani ALEX! Ella, nu te-am mai vazut de mult pe la noi.

FLO - este elegant din cale afara seful tau
Am avut si eu parte de unul, care la interviu m-a intrebat daca in urmatorii doi ani am de gand sa fac copii, ca sa stie daca ma angajeaza sau isi vede de treaba

CAPRI - daca se adeveresc temerile tale, sorry... Dar poate ai estimat gresit si il vei trece totusi. Daca nu, next time si aia e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

SYB, tu esti sigura ca mai vrei si bb3? Mai ai neuroni sa-ti faci griji pt al 3-lea?? Uneori si eu imi doresc al 3-lea copi (si parca undeva am certitudinea ca eu sunt mama de 3), dar contiinta mi se razvrateste si zice ca e mult prea greu cu 3: nu imi intra 3 scaune de masina in spate (nu cred sa schimb masina prea curand), iti dai seama ce inseamna sa platesc 3 gradinite? sa cumpar 6 perechi de incaltari/sezon ; 3 bilete de avion la concediu (si musai trebuie sa iau suit), deci sunt mult mai multe cheltuieli, care nu se prea pupa cu criza
Plus ca maica-mea nu cred c amai are psihicul necesar sa mai creasca inca unul pana la gradi
Daca imi da cineva vreo speranta ca ce gandesc sunt baliverne, poate mai sper si la al 3-lea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna seara !
Va multumesc din suflet ptr.urarile facute,ma bucur ca nu ne-ati uitat
Imi pare asa rau ca nu reusesc sa mai intru ,macar sa citesc daca nu sciu
Noi suntem bine sa zicem.
Alex e bine,e un vorbaret, un curios ,un neastamparat,un rasfatate cea mai de pret comoara a mea.
Azi am plans toata ziua,am asa emotii parca acum l-am nascut
Despre mine ce sa va spun in afara de munca ,acasa si iar munca nimic nou.Am ceva probleme de sanatate dar sper sa nu fie nimic grav,cred ca si de aceea sunt asa emotiva
Am sa pun cateva poze de la petrecere,sa vedeti ce baiat mare are mama
Va multumesc inca o data !
Va pupam

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Da, mey, eu imi doresc peste cativa ani un al treilea. Sper sa reusim si asta, intotdeauna mi-am zis ca daca Vladi va fi bine o sa fac si al treilea bebe. Deci daca evolueaza in continuare ...

Bun, in Franta e plin de familii cu 3-4 copii, nu e asa iesit din comun. Casa e mare, noi oarecum tineri, mai ales el , dar pana fac 40 mai am 8 ani, asa ca mai am timp. Deocamdata va trebui sa lucrez cativa ani si sa-mi asigur locul undeva.

Am ramas datoare:

LA MULTI ANI ALEX SI STEFAN!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

La multi ani veseli si frumosi Alex si Stefan! sa aveti o copilarie plina de zambete!

iris nu mai fa atatea calcule ca nu cumperi un tv...puneti-va pe treaba, spor si have fun

a venit si azi sora-mea si a facut baie cu baby si nu a plans deloc chiar a stat asezata in cada si s-au jucat

-----

Mami de roza + 25 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Nu ma apuc de facut al copil acum, am si dat toate hainele, carutul, tot Daca o fi sa fie peste vreo 2 ani, daca mai am creierii intregi si chef de piureuri aruncate pe pereti Deci, nap, pana fac 40 de ani, am vreo 7 ani asa ca intru in categoria lui Syb , ca n-am casa lui Syb, asta e altceva, dar om trai si om vedea.

Ma macina o idee de afacere, de ceva vreme, poate va dati si voi cu parerea aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Of, tot timpul imi zic sa nu ne mai cramponam de nimicurile din viata noastra si sa nu uitam sa ne bucuram de viata noastra si de sanatate. Am citit azi la colegele noastre de la mai-iunie si am vazut cum drama poate intra in viata cuiva :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=153095&REPLY_ID=6030378

Si ce perioada grea ii asteapta ...

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir
***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Alexandru si Stefan
va uram
La Multi Ani!
sa cresteti mari si sanatosi
si speram ca ati avut o zi minunata.

Ana multumim , da e mai bine da o mai ia durerea mai ales noaptea ca fara sa vrea sew tot atinge si o tot aud cum se frasuie si plange prin somn da na o sa inchida rana acusi si o sa fie mai bine, bagam nurofen si paracetamol de durere. Ce frumos tre sa fi fost in tabara.
Cristina multumim. Pupam pisoii, ce scump e el cu bebe Mihai.
Moni uff speram sa nu fie nimic grav la ochisori sa treaca rapid.
Cu sotul al meu ma ajuta cu fetele schimbat pus la somn, hranit, baie etc dar la restul nu contribuie deloc, inainte cand stateam dincolo eu faceam mancarea dupa el spala vasele curatenia o faceam jumi juma si tot asa, acuma toate le duce si le pune teanc in bucatarie pe worktop si eu tre sa le spal sa le pun la gunoi etc ca pe el il doare la basca, curatenia generala la fel, in gradina nu face decat daca e urgent si avem musafiri a doua zi ca in rest eus gradinarul sef, cu renovatul ma ajuta da numai daca il bat la cap sau ma apuc eu singura si apoi vine si el. Deci si la noi nu mai face din proprie initiativa ci numai cu rugaminti si strambat din nas uneori.
Flo bafta cu reinceprea serviciului.
Mona eu i-as pune pampers afara in continuare va ajunge el sa fie gata mai incolo sa iasa fara pampers afara.
Moama Syb ce metode, te crucesti efectiv cand auzi de astea mai. Oameni redusi mintal ca altfel nu-i poti numi.
Caprioara uff mai tinem pumnii poate totusi il treci examenul, te cred ca e cam greu mai ales cu doi copii si business si etc. Pupam mamica busy si pisoii frumosi.
Iriss, Syb si noi vrem bb3 da tot asa mai incolo acuma tre sa ma ocup de scoala, munci sa ajungem sa avem doua salarii sa putem si noi scapa de chirie la un moment dat si pe atunci o sa vina, timp mai avem ca varsta ma refer, well eus mai tinerica oleaca fata de Flo el tot zice ca o sa fie prea batran da e diferit la femei si barbati, asa ca daca merge totul ok o sa vina si bb 3 in vreo cativa ani.
Ella multa sanatate sa speram ca nu e nimic grav.
Mai3 ma bucur ca nu a mai plans pisica la baie.
Syb vai ce veste. Chiar ca te darama asa ceva.
Am reusit si eu sa vad din pozele de picasa si sa si comentez vreo cateva albume cat m-au lasat mandrele mele. Am pus si noi poze noi merg sa mai vad din restul de albume.
In rest am fost ieri la schimbat pansamentul lui Ami arata mai binisor da na tot open wound e inca, sa vedem cum va fi la sf sapt ca ziceau ca dureaza cam o sapt o sapt jumate pana va scapa de pansament.
I-am comandat si lui Ami www.preciouslittleone.com/thumb/phpThumb.php?src=../images/products/large_saplings_junior_natural.jpg&w=450" target="_blank">patutzul de copilutz , i-am luat la fel ca si Ari numai ca nu mai aveau pe alb a ei e culoarea lemnului asa mai deschis da la a lui Ari s-a cam dus vopseaua in unele locuri asa ca cel mai bine creca luam vopsea speciala si le vopsim paturile in culori vesele si atunci o sa fie la fel. Mai trebuie salteaua luata si asternuturi da mai incolo putin, ca nu ii punem inca patutzul pana nu terminam de renovat camera. Pana le facem camera o sa le mutam temporar in cam nr 2 ca sa fie surpriza sa nu vada camera inainte de a fi gata. O sa ne apucam de ea seara cat ele dorm si pana dim sa terminam cat de mult. Le-am comandat si un www.boutiquetoyou.co.uk/images/Magical%20_Fairies_Walltastic.jpg" target="_blank">wall mural pt camera lor cu zanisoare.
Gata fug la treburi ca mai am niste biberoane in chiuveta si sa mai fac in gradina cat mai pot, ca atatea buruieni sunt apar ca ciupercile dupa ploaie ma dispera.
Pupam bostana.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bune fetelor

noi am fost la Bulgari la mare,unde a fost super si ieftin
Maria nu a depashit prosopul,nu-i place nisipul iar apa e lece
asha ca a fost relaxant ca nu trebuia sa-i port de grija
am sa pun si eu poze pe picasa
citesc din urma si revin

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput