PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!

O mica pauza si eu....ufff ce ma dispera caldura asta!

Mada cum se mai simte printesa?
meci de urari,

Capri iti tin pumnii, sa ne aduci vesti bune!

Anaxena sa va fie de bine vacanta!

Ella multa sanatate!

Tecky ce mai zici? ati plecat in concediu?

Mona eu i-as pune pampers afara.

Renuntatul la scutec
Eu sunt relaxata din punctul asta de vedere. Da semne ca nu e pregatit insa ce ma fac cu soacra ca zice ca de aia nu face la olita ca nu il pun eu, ca nu il las fara pampers ....da' cum sa continui cand il vad ca se secreme sa faca kk, il pun pe olita si nu face! sau cere olita si nu face in ea, oricat de mult ar sta pe ea, la wc nu face, amanam, ce sa mai vorbim...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Alexandru (ella81it)
Stefan (syyylviutza)

fetelor cu ce va mai umpleti timpul???
Este asa de cald afara ca ai mei nu vor pur si simplu sa iasa din casa...
Sunt usor stresata de indemnizatie, este cineva care a primit-o? Mi-a zis o prietena cum ca nu sunt bani de unde sa se plateasca? Eu e adevarat ca nu am deschis TV de ceva vreme...
Astept sa iau salarul ca mi-am propus sa cumpar ceva aquarele pentru juniori, sa pictam afara, ce altceva am mai putea face in vacanta? In we-end de regula iesim din oras dar in timpul saptamanii este jale.
Nu dorm la amiaza! desi la ora 8 gasca este in picioare ...

Nu am citit nimic din urma, am vrut doar sa felicit puii de ieri, imi pare rau ca nu am timp efectiv sa fiu activa.

Va doresc o zi buna tuturor!

blog de mamica
proud

Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

flo luni plecam la mare.In schimb am intart in vacanta.Nici eu nu ma stresez cu olita.Sta pe ea Ralu dar nu face mereu.
mada super ce vrei tu sa cumperi pt camera fetelor.
Am o intrebare:anul trecut am avut lotiune solara cu factor 40 de la AVENE pt Ralu si anul acesta nu am gasit in nicio farmacie.Ce-mi recomandati sa iau?
Va pup....am de invatat si de calcat un munte de haine

Mergi la inceput

Tecky poti lua cu incredere si Nivea kids.

Eu am pielea foarte alba, eu ma ard, nu ma bronzez, am si multe alunitze si am folosit candva garnier cu factor 50, e, pot spune ca nu m-am bronzat deloc, nici Alex, ca in principiu pt. el luasem

_

Mergi la inceput

Ano nu stiu ce sfat sa iti dau ca ai mei dorm la pranz, e lege, de la 13-13.30 la 16-17 e liniste in casa
Poti incerca o piscina golflabila, o balaceala ceva....

Edit: a NU se interpreta! nu stau cu batzu intre ei sa doarma, pur si simplu au nevoie de somn. Daca trecem peste programul de nani ( in calatorii, vizite, etc.) se lasa cu spectacole

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ana_a luna asta iar intarzie indemnizatia, nimeni nu a primit ca se repeta situatia din martie. Asa ca...asteptam.

Flo ce fain ca dorm asa mult, Ioana cel mult 2 ore, dar asta e foarte rar, de oicei oora, o ora jumate doarme.

Cu antrenamentul la olita avem si noi un progres: de vreo 2 sapt a inceput sa zica inainte de a face kk si mergem repede la oala si face acolo. Dar asta a venit din propria ei initiativa. Adica ea era obisnuita cu olita, am pus-o si eu, si mama cand e la ea, dar o asezam cam cand banuiam ca ar avea ea nevoie, uneori se nimerea, alteori nu. Acum insa imi spune de fiecare data. La number 1 inca nu ma bag, o sa vina si asta de la sine. Eu una nu cred ca am sa aplic varianta cu lasatul fara pampers, cel putin nu prea curand, ca nu vreau sa-mi pisuleasca toata casa. Cand o sa fie pregatita o sa spuna singura, asa cum spune acum de number2.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Flo si ale mele dorm la pranz ca tot asa daca sarim peste se lasa cu miorlaieli si scandal si pana seara e jale. Ami ar dormi si mai devreme dar am mai lungit programul pana o luam pe Ari de la scoala la 1 siun sfert si dupa le pun la somn deci pe la 1 jumate 2 fara ceva si in pat si se scoala in jur de 4-5 daca dorm bine daca nu se trezesc in jur de 3-3 jumate depinde si de ele.
Anaxena sa va fie de bine concediul, nici Ami nu se omoara dupa nisip, imediat vrea sa o cureti intre degete.
Si noi folosim nivea 50+ de obicei acuma am luat ceva de la noi de la boots e firma lor da parca mai bun era ala de la nivea spray. La garnier am vazut ca au unul nou la noi care nu e uleios si cica intra f repede in piele. Ce am mai folosit si e f f bun da f f scump e www.p20.co.uk/" target="_blank">P20, miroase ciudat cand te dai cu el da e f bun noi l-am folosit in Italia asta daca stateam chiar non stop pe afara mai top up cu ala a fetelor in caz de ceva ca asta nul caram cu noi, da e f fain.
Tecky ms. Concediu placut.
Ana daca e f f cald undeva mai la umbra jocuri cu apa in piscinutza poti sa pui topoganul intr-o piscinutza cu apa si sa aterizeze acolo sau ceva de genul. Daca nu le place tare mult cu apa ceva arts and crafts nu stiu sincer ca la noi nu e niciodata chiar asa cum e in ro acuma, de sa ne lipim de asfalt.
Flo mai binisor sa vedem cum se vindeca acolo poate scapa pe la sf sapt de pansament, mergem maine din nou sa il schimbe si pp ca dupa aia ne cheama vineri. Atata ca se mai atinge sau loveste la el din graba si zice mereu au au it hurts. Seara e mai greu ca se tot frasuie nu-si gaseste pozitia si mai plange asa prin somn, da na o sa treaca si asta, incet incet.
Cam asta de la mine merg sa strang prin gradina ca apoi tre sa merg s-o iau pe Ari de la gradi.
Va uram o dupa amiaza placuta.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Ano nu stiu ce sfat sa iti dau ca ai mei dorm la pranz, e lege, de la 13-13.30 la 16-17 e liniste in casa
Poti incerca o piscina golflabila, o balaceala ceva....

Edit: a NU se interpreta! nu stau cu batzu intre ei sa doarma, pur si simplu au nevoie de somn. Daca trecem peste programul de nani ( in calatorii, vizite, etc.) se lasa cu spectacole

_

mai...asa era si la noi...cu somnul
insa de cand este Stefi in vacanta...nu vrea sa doarma si dupa el...nici Matei
Asta mic, pica pe jos undeva dupa ora 15.30 insa nu prea imi convine ca seara la culcare este jale...
Asta este.
Au piscina afara dar nu prea se omoara...
Au zile si zile...

blog de mamica
proud

Operatiunea I Love DC!

Mergi la inceput

cica banii mei au intrat. Am o amica care are internet banking si a verificat mai devreme...

blog de mamica
proud

Operatiunea I Love DC!

Mergi la inceput