PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)
Raspunsuri - Pagina 19
anaco spune:
Uraa....acum am verificat pe net. chiar au intrat banii de la indemniztii! Aveam mari emotii, ca asa auzisem si eu ca pe la sfarsit de luna abia....
oricum au venit cu intarziere ca la mine au venit mereu pe 9 ale lunii....
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
bujo spune:
La mine inca n-au intrat. Cik au intarziat sa vada ce se intampla cu legea de reducere. Ceea ce mi se pare ridicol. Da-ti frate banii si cand se voteaza legea dai redus, nu intarzii banii pana se voteaza legea.

bujo mami de Filip
iriss27 spune:
Nici mie nu mi-au intrat banii, dar de obicei imi intrau pe 17, o data cu anka, asa ca mai am.
dana81 spune:
LA MULTI ANI!!THEA PATRICIA SA FII PUTERNICA,FERICITA,SANATOASA SI NOROCOASA!!!
Te iubim si te imbratisam asa cat poti tu duce la 2 ani!
....spune-i maicatii ca tortul si sampania sa fie trimise cat mai repede
38+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
dana81 spune:
Gallyb LA MUUUUULTI ANI FERICITI!!!!!SA AI O ZI PERFECTA!!!!

38+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
ankuta_1982 spune:
La Multi Ani tuturor pepenasilor la implinirea celor doi anisori, cu intarziere ce-i drept dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
LA MULTI ANI THEA! sA FI SANATOASA SI FRUMOASA CA SI PANA ACUM!
Vreau sa va anunt ca am scapat de intoleranta la lactoza si acum ii dam batai mancam si noi produse cu lapte
yupi sunt asa de bucuroasa! 
ana_a spune:
La multi ani Thea sugubeatza! sanatate si bucurii!!!Petrecere frumoasa astazi!
la multi ani gallyb! sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!
Sun azi dimineatza am visat cu tine
cred ca nu am mai visat de muuulta vreme....nu stiu cum am reusit, m-am trezit amortita. Cica eram cu puii pe langa o baltoaca limpede si rece - parea de la munte, ei cu cizme de cauciuc se balaceau pana la brau, si noi pe margine.Visul e mai lung probabil pentru ca mi-a ramas gandul la voi, cum stiam ca azi este ziua voastra. 
blog de mamica
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
maitreyi spune:
la multi ani sanatosi si insoriti Thea!
la multi ani gally!
ankuta bravooo! pofta mare sa aveti ![]()
la noi azi e zi de smotru, umflat baloane, pregatit platourile si maine party
si sambata o luam de la capat
abia astept sa pap tort...de o saptamana ma gandesc la el 
o zi frumoasa sa aveti 
-----
Mami de
roza +
25 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bobitamica spune:
Buna dimineata si de la noi,dupa o pauza foarte lunga...o sa povestim de ce asa pauza dar mai intai
LA MULTI ANI tuturor pepenasilor care au implinit 2 ani,mamicilor,taticilor si fratiorilor!!!!
La multi ani,THEA!!!! sa cresti mare si sanatoasa!!!!
LA multi ani GALLYB!!!!sa ai o viata frumoasa alaturi de familie si micuta comoara
SUN..m-am tot gandit la tine.....de fapt m-am gandit la perioada de acum 2 ani....Esti o mamica si o femeie foarte puternica!!!!
Eu nu am reusit sa citesc aproape nimic in urma...
Doar am vazut ca micuta Ami are o bubita la degetel...Mada ..sa treaca cat mai repede si sa nu o mai doara. E ingrozitor sa vezi copiii suferind...
Cu olita ...noi facem si kk si pisu la olita. Va spun drept ca ea a cerut....kk face de la 1 an si 2 luni ,iar pisu de cand a venit caldura...ea a spus "mami,cotii jos=mami chlotii jos"...nu mai vroia pampers. Si i-am spus daca face pisu sa ceara olita...si gata fata mea cere la olita...Doar noaptea ii pun pampers,pentru ca eu dorm bustean pana dimineata,ca si ea de altfel si mi-e teama sa nu fie uda peste noapte. Dar dimineata pampersul e uscat....acum o sa incercam si noaptea,dar sa terminam pachetul.
Noi am lipsit pentru ca ne-am tot chinuit cu mutatul si apoi am fost in vacanta 2 saptamani la Oradea si Baile Felix.
Ne-am intalnit cu MONI care are 2 copii superbi....iar de ea ce sa spun...o dulce si o draguta!!! si slaba dupa 2 copii...
Mi-a lipsit sa citesc tot ce ati scris....
Chiar daca eu am intrat mai rar decat voi,va citesc cu mare plcere...
Acum ca s-a mai racorit putin,ma duc si eu la calcat....
va pup
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008