PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)
Raspunsuri - Pagina 20
Didi81 spune:
La multi ani Thea, minune mica si scumpa!
La multi ani Gally!
Noi ne luptam cu caldura excesiva, nu stiu ce sa fac dar Aida pare foarte afectata de canicula. De ieri e nervoasa si agitata, azi-noapte la 12 a vomat in 2 reprize (s-a trezit din somn in felul asta) si de-abia la 1 si jumatate a mai adormit la loc. A vomat lapticul de seara se pare, dar in cantitati foarte mari ca a facut flaesca tot patutul ei si o canapea de langa, apoi am mers cu ea in sufragerie si s-a repetat povestea si acolo. Desii schimbasem lenjeriile si curatasem tot, nu a mai vrut sa doarma la ea in patut, zicea ca e murdar
. Cred ca s-a speriat si ea destul de tare de ce i s-a intamplat, ca e prima oara cand face asa ceva.
Pe la 5 dimineata a cerut apa si a baut multa-multa, apoi dimineata cand s-a trezit a ras pe nerasuflate o cana de compot de piersici.
Nu stiu, sunt cam ingrijorata, sa fie doar de la caldura sau poate fi si altceva? Nu e molesita, e doar nervoasa si agitata... Ieri cazuse la un mom dat din pat dar nu stiu exact cum ca doar s-a auzit o busitura si ea era pe jos cu fata in jos, dar nu a plans mult, nu am depistat exact unde s-ar fi lovit... sa fie si asta o cauza?
In alta ordine de idei, noi am abandonat trainingul la olita pt ca nu am inregistrat nici un progres ci doar muulte balti cu pipi prin toata casa.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Tecky, si noi tot lotiune de plaja Avene folosim. Inca mai avem putina dar chiar ma gandeam sa mai cumpar una. Daca zici ca nu se gaseste la farmacie o sa caut si pe net...
Citisem (si mi-a confirmat o cosmeticiana de incredere) ca factor de protectie mai mare de 30 e complet inutil pt ca 30 inseamna ca poti sta la soare de 30 de ori mai mult decat fara protectie, asta insemnand toata ziua. Deci mai mult de 30 de ori timpul respectiv nu iti foloseste cu nimic.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Tin sa spun ca mereu ma uimeste si surprinde copila mea
. Tocmai cand ziceam ca gata cu olita, vine ea acum la mine si zice kaki, o intreb daca face, zice ca da si se indreapta spre olita. I dau pampersul jos, se aseaza pe olita si in cateva minute a si facut 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
moni_or spune:
LA MULTI ANI, THEA, MINUNE MICA!
LA MULTI ANI CU FERICIRE, GALLY!
Mai mult n-am timp acum, ca nu stiu cum sa ma mai impart, ne luptam cu colici groaznice...
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
anaxena spune:
la multi ani THEA!!!!!!!!!!!!!!
la multi ani Gally!!!!!!!!!!!!!de ziua Mariei si-a pus o angajata de-a mea nunta,asha ca nu ne serbam 

,poate weekend-ul viitor
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
rontzy spune:
Si cu intarziere
spun LA MULTI ANI!
pepenasilor care au implinit deja 2 anisori:Codrin,Antonia,Allesio,Matei,Alexandru,Stefan.
LA MULTI ANI Gallyb!
bobitamica spune:
TECKY...eu anul trecut am avut crema de la Mustela,anul asta avem Nivea Kid.
DIDI...eu ced ca e totusi de la caldura. Irina nu prea a vrut mancare in perioada asta.....aseara abia a buat laptele. Iar cu cazatura ..ce sa zic...
MONI...
Am calcat si eu o parte din hainele pe care le tot spal.
Dar mai am o gramada...
Irina e la mama. Noi facem training de reacomodare cu maia. Pleaca dimineata si vine seara...exact asa cum va fi cand voi incepe lucrul.Mi se pare ingrozitor. Dar e terapie pentru mine. Copilul cred ca nu are probleme,mai rau sunt eu....sunt asa dependenta de ea...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Didi81 spune:
Am observat care e culoarea preferata a Aidei: albastru inchis, fix ce preferam si eu in copilarie
. Avem o punga mare cu paie de toate culoriel pt ca Aidei ii place sa bea cu paiul; mereu alege doar paiele albastre din punga.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)