PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Cu intarziere urez si eu :
La Multi Ani, Matei de Nati!! Sa fii sanatos, cuminte si sa ai parte de tot ce e frumos si bun!!

La Multi Ani, Vio!!! Sanatate multa, sarcina usoara si bebe sanatos , cu multe implinirir si realizari!!!

AM vazut si eu poze, asa pe fuga, de citit tot pe fuga va citesc...Mada, offff!! saracuta Ami...Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce dureri a trecur saracuta...

Mona
, bafta la invatat si la cat mai multe kg date jos....felicitari pentru Codi!!

Turtu, sa va fie de bine vacanta,,,,Esti o gravi tare frumusica...

Iriss, ce tare a fost Yvo...sa inteleg ca ii place deja sa tina discursuri.,..

Maitreyi, sa ne pui poze de la serbare...

Moni, poate ar trebui sa vb cu sotul, sa va impartiti aributiile!!!..

revin,plange bb...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc de raspunsuri, fetelor. Am renuntat, ca nu m-au tinut nervii, a facut toata ziua pe el si urla nu ca il deranja udul ci ca il deranjam noi de la joaca sa-l ducem la spalat. O sa incercam mai incolo, peste vreo cateva luni.

TURTU, esti o graviduta supla si frumoasa si Mara e o scumpete (mi se pare mie sau seamana cu Anais de Narci?). Nu stii inca ce se ascunde in burtica? Fratior sau surioara?

SIB, apropo de "protejat" sotul, punem pariu ca la fel faci si la al 3-lea? Si eu la fel am zis, nu mai fac la al 2-lea prostia de la primul, sa ma mut cu bebe in camera separata, sa vada macar si sotul ce usor e, eh, a rezistat o singura noapte, dupa care s-a mutat el singur, nu i-a mai trebuit dormit cu bebe in camera

Cat despre impartit atributiile cu sotul, e poveste lunga, nu o mai reiau, eu ma gandeam ca asa va fi, ca in fond nu se schimba un om peste noapte... Numai daca fac scandal ma ajuta si atunci cu tot felul de atribute ca sunt imposibila si crizata si stresata, in fine, nu scapa nici el de atribute si uite asa se duce dracului armonia din casa. Atata am realizat ca merge el noaptea la Luca, oricum ma trezesc si eu ca pana il aude el trece mult si bine, dar nici de-al dracului nu ma duc, ca daca vede ca pot s-o fac si pe asta, sa pendulez si noaptea intre amandoi copiii, s-a dus si ajutorul asta. Si cumparaturile el le face (ca eu cu Alex care e la san si din ora in ora n-as avea cum) si in rest trebuie sa ma cert si sa ma enervez ca sa obtin ceva. Si sincer m-am cam saturat, as fi vrut sa fie si el mai protector si sa faca mai multe din dragoste, nu de frica scandalului, ca doar sunt copiii lui, nu ai postasului. Cand ma gandesc cum eram acum 10 ani, ce declaratii ne faceam si cum suntem acum

Si colac peste pupaza mai am o bucurie, Luca s-a trezit umflat si rosu sub un ochi, probabil i-a intrat ceva, ca ma rog mereu de el sa nu-si bage mainile murdare in ochi si degeaba, maine dimineata avem programare la oftalmolog si macar il duc si pe Alex, ca si el are ceva secretii de care nu mai scapam.

Incerc sa mai pun si ceva poze, sa profit ca a venit socrul si sta un pic afara cu Luca, iar Alex doarme.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Moni, astept pozele..Sa le cureti ochisorii cu ser fiziologic pana ajungi la dr , maine. Va pupam.

Sa va spun cum e o zi la noi:
la 7,00 se trezeste Mateias,il schimb, mananca , reusesc si eu sa rontai ceva
la 7.30-8.00 se trezeste Mihaita, dar Daniel e cel care il schimba, ii face lapticul de dimineata , daca nu eu
de la 8\.30 la 10,00-11.00 iesim in curte- Matei doarme, iar eu imi petrec timpul cu Mihaita, ne jucam la nisip,il dau in leagam sau il las sa se balaceasca (i-am luat si o piscina gonflabila ca statea numai la cismea sa se joace cu apa), intre timp imi savurez si -uta
la 11.00 intram in casa, mananca Matei primul daca el se trezeste apoi ii dau lui Mihaita...
pana la 2.00 program de joaca, Mihaita sta si se joaca cu masinutele, eu stau cu cel mic , iar cand atipeste mai stau cu Mihaita sau mai fac putina ordine
pe la 14,00-15.00 MAteias cade lesinat si imi ramane sa il adorm pe Mihaita dupa ce ii dau sa pape
la 17.00- 18.00 se trezesc , de obicei Mihaita se trezeste mai tz, mananca si iar iesim afara pana vine tati la 7.00 seara ...si mai stam cam pana pe la 8- 9 seara cand intram sa le facem baie( de fapt Daniel le face baie la amandoi) :mai intai Matei si Mihaita participa si el ( ii spala piciorusele lui "bebe Mamei") , dupa baita eu raman cu Mateias sa ii fac masaj si sa ii dau sa manance , iar Daniel se duce sa ii faca baie lui Mihaita si sa ii dea bibe cu lapte...SI la ora 22.00 amandoi dorm dusi, iar noi ne bagam in pat la 11-12 noaptea..Mihaita pana a doua dimineata, Mateias pana la 3-4 noaptea...

Cam asa trece la noi timpul acum...e obositor , dar e frumos...recunosc ca mai vin la noi , fie mami mei , fie mama lui daniel sa ne ajute cu treburile ...

Din toamna vreau sa il dau pe Mihaita la gradi, program redus...

Aaa..sa va zic de Mihaita ccum isi zice de vreo 2 luni incoa!!...De cand am ramas gravi i-am tot zis ca mami are un bebe in burtica un bebe mic, care creste si care va veni la un mom. dat si ca e fratiorul lui ca trebuie sa il iubeasca..ma rog, asa i-am tot zis. Pe la mijlocul lui aprilie, il intreb in gluma intr-o zi cine a scos hainutele lui din sifonier, la care el foarte serios imi zice" bebe Mihai"...De atunci cand vine vb de el isi zice " bebe Mihai", !!! E atat de haios si nu stiu cum de i-a venit ideea sa isi zica asa ..

Am scris o gramada,,,,ma duc repede la " sefi" ca i-am lasat singuri..

pepenasii!!..

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!

Alexandru (ella81it)

Stefan (syyylviutza)

O copilarie fericita sa aveti!

Eu azi am fost sa depun cererea de reincepere a serviciului si ma intreaba seful mare daca mai am de gand sa ma impuiez sa nu lucrez iar doar 3 luni si apoi s aintru in prenatal....

Pup Cris-ul si pe Moni-or, multa putere sa cresteti puiutii!
Totul e sa fim calme, cu calm se rezolva toate!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cris si a mea de ieri e bebi ada

-----

Mami de roza + 25 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi ani Alex! Sa fii sanatos si norocos, pui drag si sa ai parte numai de bine! Ella, sa va traiasca minunatul!

La multi ani Stefanut si o copilarie de vis, sa ai! Silvia, o maslina, un rand, o atentie, primim si noi?

Au trecut 2 ani...

O saptamana frumoasa, va doresc!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI ALEX DE ELLA!
LA MULTI ANI STEFANUT DE SYLVYUTA!

SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!

codi face in casa numai la olita,in schimb afara nu vrea....azi mi a facut un caca in chiloti....si tocmai ce mi uitasem servetelele acasa si luasem un pachet mic de la un chiosc[din zgarcenie!],mama si nu mi au ajuns ca facuse moale,m am facut tot una pe mine,el se murdarise pe picioare.noroc ca am avut inca o per de chiloti in geanta si am turnat apa pe ei si l am spalat...am aruncat doua per de chiloti,dar asta e...
ceva sfaturi,sa i pun pampers afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Moni, ma bucur ca il lasi in pace pe Luca sa creasca cum vrea el. Mai ales cu un bebe mic acasa va veni o perioada cand se va comporta si el ca un bebe pt a va capta atentia. E bine ca-i dati timp, e cel mai bun lucru.

Apropo de dresat copii, exista metode si metode, ia uitati aici una care m-a enervat la culme:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=152519&REPLY_ID=6028635

Cristina, ce program fain aveti! E tare bebe Mihai al vostru.

Mona, eu as zice sa-i pui pampi afara ca sa eviti situatiile neplacute. O sa vina si vremea cand o sa se poata abtine, acum inca nu poate.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SYB,el e pregatit,ca a cerut olita fara sa i o dau eu,in casa face numai la olita,dar afara nu vrea,cred ca i e rusine de ceilalti copii.
azi l am vazut cum se screme sa faca caca,luasem olita la mine si am incercat sa l pun,dar n a vrut....
ce mama tampita,auzi,sa l bage cu nasul in caca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Alex si Stefan, La multi ani fericiti!
Vio, La multi ani cu drag si tie!
(scuze de intarziere)
Numai bucurii va doresc!

Eu am dat azi examenul la ACCA... Cred ca nu o sa-l iau din cauza ca nu reusesc sa ma incadrez in timp . La acest examen parca a fost mai rau ca niciodata cu incadratul in timp. La ultima problema (aveam de facut 1 de 50 puncte si 2 de de 25), deci la una din cele de 25 de puncte nici nu am apucat sa-i citesc textul, ci doar cerintele si sa raspund orbeste asa, cate ceva la ele . Am o problema majora cu timpul si nu stiu daca voi reusi sa o depasec ca sa mai pot continua aceste examene (cu asta mai am 4 de dat ca sa temin ACCA-ul)- cred ca sunt eu mai handicapata asa, cand vine vorba de cat timp am nevoie ca sa rezolv subiectele . Insa m-am impacat cu gandul ca probabil il voi pica, cautand sa vad partea buna a lucrurilor: fiind in engleza a fost o pregatire utila pentru intoarcerea la job; materia am inteles-o si poate o sa-mi fie utila la job; am mai pus neuronu' la exercitiu . Deci, una peste alta, incerc sa ma conving ca nu am aruncat 7 mil (atata gaura am facut la bujet ca sa-l dau ) chiar pe apa sambetei, ca tot mi-o folosi la ceva...
Acum incerc sa ma linistesc, sa-mi scot examenul asta din minte si din sistem (simt ca si cum trebuie sa ma eliberez de el) si sa-mi fac planul a ceea ce mai am de facut pana ma intorc la job - ca e muuuulte , si sa merg pe ideea ca viata merge inainte.

Nu am citit nika din urma, poate mi-oi face timp zilele ce urmeaza, intre curatenia generala din casa si alte drumuri.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput