PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetele cu experienta in trainingul la olita, (de-acum probabil tot o sa va stresez, dar sunt varza la capitolul asta si n-am timp sa citesc,eventual daca-mi recomandati voi ceva site cu informatii bune despre asta). Raportam pana la ora 14 de 2 ori pisu in pantaloni si o data kk, la olita/wc niciunul. Ce ma enerveaza pe mine e ca pe el nu pare sa-l deranjeze deloc ca e ud sau ca are kk la fund, nu-mi inchipuiam nici ca se va cere din prima dar totusi, am crezut ca o sa-l deranjeze sa fie ud, ca doar pampersii tin cat de cat umezeala, nu?Insa el nicio reactie n-are, s-ar fi jucat in continuare si cu kk la fund. Inseamna ca nu e pregatit inca? Sau e normal asa la inceput, sa mai insist cateva zile? Pe de alta parte daca a facut doar de 2 ori pisu pana la ora 14, desi a baut apa destula, eu stiu ca e de bine, ca s-a mai maturizat vezica, nu? ca daca ar fi facut tot cate 3 picaturi din jumate in jumate ceas atunci n-ar fi avut sens sa-l pun. Mentionez ca eu de aia am inceput trainingul ca nu mai vrea sa stea la schimbat scutece decat cu circ, transpiram amandoi pana punem altul. Si na, recunosc ca si mie mi=ar fi mai usor sa-i schimb doar lui Alex cele 10-15 scutece pe zi si sa scap de cele ale lui Luca. Nu vreau nici sa ma dau batuta dupa 3 chiloti murdariti, insa nici nu vreau sa ne chinuim amandoi daca nu e el pregatit inca.

MONA,moamaaa, ce e si la voi acasa, cred ca esti cu nervii varza

DANA, DIA

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ola pepenime, am revenit si noi din vacante. Mai vreau Am pus oaresce poze din vacanta, aveti ocazia sa ma vedeti cu burtoiul de 18 saptamini, cresc si infloresc.
am citit ce s-a mai scris, noroc ca nu se mai scrie o gramada, deci am apucat sa recuperez tot ce s-a scris intre timp.
In primul rind, siby, felicitari pentru vestile bune, ma bucur ca diagnosticul initial nu s-a confirmat
vio, multi ani fericiti si sarcina usoara, un bebe sanatos si la termen.
moni, am incercat si eu sa fac potty training cu Mara atunci cind a avut varicela, ca era plina de bube in zona intima si speram sa scapam de pampers. Insa n-am avut nici un succes, la fel cum zici si tu nu o deranja ca face pishu si e uda, noi oricum am lasat-o fara pampers in perioada respectiva ca o deranjau rau de tot bubele alea, era clar. Insa am ajuns la concluzia ca nu e pregatita inca, asa ca dupa ce s-a vindecat am revenit la pampers. In continuare imi zice ca face kaki, o intreb daca mergem la olita sau wece, zice nein si cu asta basta. Eu n-o fortez, cind o sa fie pregatita o sa-mi dau seama.
Nici ea nu e foarte incintata de schimbat, si mie incepe sa-mi fie greu cu burtoiul, insa incerc sa-i distrag atentia, ba cu cite o carticica, ba cu un pisoias, ba cu ce gasesc la indemina.
In rest, imi pare rau s-aud ca esti asa obosita, sotul tau se implica suficient? Macar serile cind e acasa sa-ti mai ia un pic din treburi de pe cap. Nu poti sa-l dai pe Luca citeva zile/ore pe saptamina la gradinita? Ai grija de tine.

dana, ce putin mai ai si tu, bafta multa cu nasterea si felicitari pentru progresele la olita.

mada, of ce patanie nasoala ati avut, sper sa va reveniti in curind. Si pe aici e nasol la urgente, stai de ti se lungesc urechile citeodata, de-aia prefer sa nu merg decit cind chiar nu se poate.

mona, spor la invatat si bafta la examen. Chiar, ce faci cu copiii dupa ce te intorci la lucru? Chiar ca e nebunie si la voi acasa, incep sa ma intreb cum o sa fie si la noi cu 2, dar deocamdata prefer sa traiesc in denial

anko, mai, misto sistemul vostru canadian, super friendly din cite zici tu acolo, ati ales foarte bine. Prieteni, cerc social ati reusit sa va faceti? Fetele cum s-au acomodat cu limba? De fapt ce limba vorbiti voi acolo?

anna, nu stiu daca ti-o mai fi de folos raspunsul nostru, noi am luat huggies swimwear pentru piscina, ca acolo n-o puteam lasa la fundul gol, doar nu era sa faca kk si pishu in bazinul oamenilor. Noi n-am avut probleme, adica facu odata si kaki in pampersul asta si a tinut bine, or fi huggies de calitate elvetiana Insa la nisip am tinut-o mai mult cu pantalonei din astia cu protectie uv, fara pampers, acolo putea sa ude nisipul in liniste.

tecky, noi in vacanta am luat niste nurofen cu noi si cam atit. Nici nu stiu ce medicamente sa mai fi luat in plus, dar noi sintem mai relaxati la capitolul asta.

bujo, bafta la examenul de condus, sa fie cu noroc de data asta. Tre sa dai de baut dupa ce-ti iei permisul, ca nu se mai poate.

na bun, cam atit de la noi, ma pregatesc pentru revenirea la servici si n-am chef de o noua saptamina. Barbatu-meu e plecat la Nisa cu firma, asa ca uichendul asta am fost pe metereze singura cu copilul si nu mi-a fost usor. Mai ales ca la noi plouaaaaaaa.
pupici tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Iar va vizitez!

Va multumesc pt gandurile pt Vladi, e adevarat ca am scapat de o grija foarte mare, acum mai ramane sa ne ocupam de dificultatile lui si sa-l sustinem.

Dana81, mersi pt pontul cu crema anti-tantari.

Sun, am uitat sa te felicit pt examen ... sau cred ca te-am felicitat deja, ma lasa neuronii ....

Irda, multa bafta in proiectul tau si sa fie o reusita!

Deci vazui si eu frumusetea de Matei de Nati. E frumos de pica!

Capri, bafta la examen !!! Si spor la restul, la tot ce intreprinzi!

Anna, la Vladi i-au scos polipii in aceeasi operatie in care i-au pus si tuburile in urechi ( pt ca facea otita la 2 saptamani). De atunci a fost f putin bolnav.

Ce tare e Nancy cu topica frazei si cu " e batran" :-))!!

Maitreyi, sarcina usoara in continuare si ai grija de voi!

Mada, imi pare tare rau pt printesa mica.

Mona, sper sa fie bine cu titularizarea.

Moni, mie mi-a luat cam un an sa ii aduc la acelasi ritm de somn. Acum si la siesta si seara e simplu pt ca ii pun pe fiecare in camera lui si la revedere . dar eram si eu extrem de obosita, nu ma ajuta nimeni si in plus sotul niciodata, dar niciodata nu m-a intrebat cum ma simt dupa o noapte nedormita. Efectiv a ignorat treaba asta cat a putut si aici a fost greseala mea pt ca am vrut sa-l protejez si nu l-am deranjat decat o singura data in doi ani. Dar la al treilea nu mai fac asa

Sincer eu cred ca Luca nu e deloc pregatit sa faca la olita. asta ai decis tu ca ti-ar fi mai usor, dar e prea devreme. Daca ar vorbi cat de cat si te-ai putea intelege cu el prin argumente ar fi una, insa asa e mult prea devreme.

Iriss, super cu vernisajul, cred ca ai fost tare mandra.

Vio, LA MULTI ANI !!!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

sib, mona saru'mana

mada sanatate la pitica! sa treaca mai repede!

turtu sa va fie de bine plimbarea! am vazut pitica blonda si burtica

mona felicitari pt olita si spor la invatat!

iris super tare! felicitari micilor artisti! mi-a placut cum sta David popot pe sor-sa sa iasa si el in evidenta si a inceput sa ii creasca si paru

noi ieri am fost de am rezervat gradina unde va fi the party saptaana viitoare, dat comanda la torturi, iar azi am fost la fata babei si fata mosului. tare mult ii place la teatru' abia de clipeste

apropos de olita - si a mea a stat ieri cu chilotei si o deranjeaza cand se uda si se opreste din facut. nici daca o pun pe olita sa continue nu mai face. mai astept?

-----

Mami de roza + 25 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

VIO, la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, alaturi de comorile tale si de sotul drag! Numai bine, fata frumoasa!

O seara buna!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Hello fetele!

Intru scurt sa semnez condica,pentru ca in ultima perioada nu prea am avut stare sa scriu.

In primul rand urez si eu un sincer La Multi Ani pepenasilor care au implinit deja 2 anisori
Vio La Multi Ani,iti doresc tot binele din lume

Am inscris-o si eu pe Timi la gradinita,insa nu incepe decat in septembrie,asa ca am vreo 2 luni jumatate descoperite,inca nu stiu ce fac cu ea cat o sa fiu la servici...mai vedem

Intre timp am tras si noi putin cu o raceala.Am facut eu puroi in gat,apoi a luat si ea si din pacate de data asta nu a scapat fara antibiotic.A fost prima tura din viata ei...si vestea proasta e ca de ieri iar ma doare gatul infernal si mor de groaza sa nu ia din nou

Noi la capitolele suzeta si scutec stam la fel,adica mandrii posesori ,si nici nu cred ca o sa se dezvete degraba.

Timi e groaznic de matzaita .Groaznic!Toata ziua asta face.Imi face capul calendar.Din toata gasca de pitici din zona e cea mai cea .Face ca bebelasii,un fel de "uaaaa".Nu as putea sa reproduc nici de as vrea.In rest cuminte,mancacioasa,iubareata

Eu imi doresc tot mai mult bebe 2 ,abia astept sa ne apucam de treaba ,adica peste vreo jumatate de an...

Va pup,va citesc ,sunt cu gandul alaturi de voi si la bine si la greu!

Vai Mada!Saracuta ,va doresc sa se vindece cat mai repede degetelul!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Vio, LA MULTI ANI! multa sanatate, un bebita reusit si impliniri frumoase ...

mada imi pare rau pentru Ami si patania asta cu unghiuta. Imi inchipui ca e tare greu si pentru ea si pentru tine! pupici sa treaca repede!

mai3, ai fetita mare! uau, deja party! super!... noi mai asteptam vreo 2 luni

cu olita eu nu stiu ce sa zic ca nu mai stiu ce ar insemna pregatit. Adica la noi, daca asi pune-o eu pe Mara la oala ar face si de 20 de ori pe zi numai sa faca acolo ceva. Asa ca eu nu o asez asa pur si simplu, ci doar daca ma atentioneaza, altfel nu vad rostul in cazul nostru. Evident ca o data pe zi mai uita sa ma anunte si face pe ea, dar nu o cert ci ii explic ca a uitat sa mearga la olita. In rest face la olita. Sincer ma bucur mult ca sta in chilotei, mai ales la caldurile astea!
Azi ne laudam si cu prima iesire in oras fara pampers! vreo 2 ore am hoinarit, dar nu am avut nici un accident. Eu am fost cam stresata si m-am echipat cu schimburi si uite ca n-a fost nevoie!

Mogaldeata mea azi la cumparaturi, in magazin, mi-a facut o scena vroia nu stiu ce minge de pe acolo si pentru ca i-am zis ca o luam abia la iesire mi s-a trantit pe burta pe jos si a mai si inceput sa strige "am cazuuut, am cazuut!" de se uitau oamenii ca la urs la mine ca rad de ea Bineinteles ca dupa ce am intors spatele si am plecat de langa ea s-a ridicat frumusel si a venit ca si cum nimic nu s-a intamplat. Si inainte de asta, s-a dus chiar la o doamna sa o ia de mana sa o vrajeasca sa ii dea ea mingea aceea!
Vorba lui Sun, asta e o perioada tare frumoasa! Nu ma mai satur sa o urmaresc in tot ce face!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Violeta La Multi Ani! sa fii cat mai fericita si sper ca ai avut o zi minunata alaturi de familie. Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios. Pupam fetele frumoase.
Moni multumim mult. Uff mai e greu cand is asa micuti pana se ajunge la un program mai ok, incepe si pisoiul mic sa doarma mai mult. Pupam mamica scumpa si obosita. Cu olitza nu stiu ce sa zic ca si Ari a fost asa pana dupa 3 ani era uda no deranja statea asa uda nu avea nici o treaba si am zic ca nu e cazul mai asteptam.
Iriss felicitari pt kg date jos si spor in continuare. Pupam pisoii talentati.
Dana multumim mult. Eu zic sa nu te sperii ca fiecare e diferit si fiecare copilas e altfel, eu sincer desi eram f obosita si uneori da e greu cand esti on the edge da ma descurcam ok, da cum am zis fiecare reactioneaza altfel da dupa cum se vede maj cu doi copii suntem inca aici si inca destul de sane , deci se poate.
Nati multumim. Off si tu mai? Tinem pumnii sa treaca cat mai repede. Ce meserias gagiul asta chiar e tare cardul de la tv auzi. Pupam smecherasul mic si dulce.
Mona multumim. Uff mai nebuneala mare si la voi, spor la invatat si bafta la examen.
Dia multumim. Mai uite asta nu-mi lipseste din ro caldurile nebune, aici e numai bine, momentan, ca pe an ce trece se mai incalzeste, da na macar sunt calduri da nu asa imposibile. Speram sa vine si zile mai racoroase.
Turtu sa va fie de bine concediul. Multumim. Da se asteapta mult da na trebuia sa stam din pacate si noi evitam mergem acolo numai in cele mai grave cazuri in rest primim ajutor si sfaturi prin telefon de la NHS direct si mergem la gp daca putem.
Sibylle, Mai3, Kimmy, Anaco multumim mult.
Mai3 ce fain ca va pregatiti de party.
Kimmy felicitari pt gradi.
Anaco bravoo pt reusita fara pampers. Tineti-o tot asa. Tamtrums de acuma o sa tot fie.
Sper ca am reusit sa mentionez pe toata lumea, de am scapat ceva scuzele mele, merg la somn cas rupta si de maine ma lupt singura cu mersul la medic medicamente si etc in wknd am avut noroc de ajutor. Off greu cu bolile si copilutii.
Va pupam sapt usoara si poate mai racoroasa.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

VIO, la multi ani! Multa sanatate si numai bucurii!

blog de mamica
proud

Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mada, nici nu imi pot imagina prin ce ati trecut cu unghia! Sper ca de atunci sunteti mai linistite!

moni, iti doresc din tot sufletul putere! Sa treceti cu bine peste aceasta oboseala.

am citit tot dar nu mai am cand sa mai scriu, sunt rupra de oboseala.
Am fost in apuseni, intr-o tabara de speologie, a fost ceva....inedit! O experienta unica pentru mine. Am ramas sa vad din fotografiile ce le-am facut. Acum ma retrag la somn pentru ca maine am o zi plina, copiilor le-a fost dor de mine si in plus, am si casa vraiste

Noapte linistita!

blog de mamica
proud

Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari

Mergi la inceput