PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mada of ce ghinion.Sper sa se refaca repede.
mona felicitari pt prestatia la olita!
Am fost cu Ralu in parc si si-a pus la nisip in cap ca abia am reusit sa scapam de el la dus....
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MADA,imi pare tare rau pt ce a patit ami.cred ca a durut o ingrozitor,saracuta.refacere rapida!

BUJO,nu m am mai programat la ex auto,acum ma concentrez pe ex de titularizare[desi nu prea am tp].bafta la traseu!

ANKA,e un sg post in oras,la palatul copiilor,la creatie literara,tb sa dam si o proba practica.de fapt,mai sunt 2 posturi,dar la licee si eu nu pot concura pana nu mi termin masterul.in rest,mai sunt cateva posturi in judet,dar la unele nu se poate face naveta.si mai sunt si pe suplinire cateva,sa vad daca reusesc sa iau undeva,ca stau f prost la capitolul metodica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BUJO - bafta maxima de data asta!
Ma uit si aici (dar mai ales in Romania ma uimea asta...) vad pe strada tot babetul si bosorogimea care abia vede si stau toti atarnati de volan dar nu l-ar lasa nene, desi sunt un pericol si pentru ei insisi si pentru cei din jur. Dar mai ales pentru cei din jur! Ca asa aveam si noi unul la bloc, o suta de ani avea, ne-am dat seama ca a murit cand am observat ca nu a mai miscat masina din loc

MONA - asa imi povestea si prietena mea care o sa dea la Constanta. Doar ceva supliniri subtirele, dar na, ea se duce, poate prinde ceva... Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Anna, Anka, Mona, Tecky [hug].
Mi-e asa de mila de ea saracutza tot se chinuie cu mana aia si uita si apoi incearca cu stg si se enerveaza, aseara nu a vrut sa pape a baut niste laptic in final in loc de mancare, ca a luat cu mana stag de vreo doua ori si nu a reusit klumea si s-a enervat si a aruncat si furculitza si farfuria pe podea.
Aseara a fost cat de cat ok, se tot frasuia ca nu isi gase pozitie cum sa tina mana sa nu o doara si mai plangea asa prin somn, da per total a fost ok-ish, mai bine decat ma asteptam.
Dim iar mi-a zis mummy look finger hurt si tot repeta hurt hurt si see see da na asta este. Acuma sa vad cat e de aglomerat la astia la urgente unde am mers ieri ca trebuie sa merg sa ii schimbe pansamentul si luni o sa putem merge la gp sa il schimbe ca o sa fie deschis acolo.
In rest eu tot obosita ma simt dupa ziua de ieri, efectiv zici ca m-a calcat un tren.
Cu mosnegaraia la volan si aici sunt destui, dar aici e alta pb pe trotuar si prin magazine au mosnegii niste masinarii ca astea si is tare vitezomani si te mai si claxoneaza si tot ei se enerveaza si etc. Pe mine ma dispera serios, cum te misti cum te intorci mosnegaraia cu masinaria mai sa dea peste tine ca vezi domnle e grabit. II inteleg ca au pb de mobilitate si masinaria asta ii ajuta sa se deplaseze da macar ai rabdare frate ca nu esti singurul pe trotuarul ala. Plus ca na noi stam intr-un satuc mai micutz si nu zic pe autobuze ce e in timpul zilei daca tre sa merg la shopping mai departe sau ceva ca tineretul e la munci si babele si mosnegii se plimba cu autobuzul si unii cam uita de maniere cateodata.
Acuma cica baga in legislatie limite de viteza pt astia cu mobility scooter de asta ca a fost un accident si a murit o batranica ca a dat unu cu masinarie din asta peste ea, alt mosneag of course. Si cand is asa fara aia de ploaie e ok, da au o chestie de ploaie mare frate de numa, ceva in genul www.optua.org.uk/images/NewsEvents/scooter%20with%20cover.jpg" target="_blank">asta.
Va uram o duminica placut merg si eu sa mai strang de pe aici ca daca ieri am fost la spital mai toata ziua e totul vraiste.
Pupam bostana.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

VIOLETA29 la multi ani draga mea, sa fii fericita si iubita, sa ai o sarcina minunata si un bebe sanatos, cuminte si norocos, sa te bucuri inca 100 de ani de viata alaturi si copiii si sotul tau!! Si sa mai pui multe retete bune pe blog!

Cu intarziere,MATEI DE NATI, sa cresti mare si sa ai noroc, esti atat de frumos ca o papusa!

MADA, pe mine m-a bufnit plansul cand am citit ce-a patit Ami, draga de ea, cat sufera mititica si ce greu va fi pana creste unghiuta la loc... Dar si tie cat de greu trebuie sa-ti fie, te cred ca parca esti calcata de tren... si multe imbratisari din partea mea!

DANUTA, imediat nasti si tu! Are cine sa dea vestea cea mare pe cand se va intampla? Trimite-mi si mie sms ca oricat de ocupata as fi tot gasesc timp sa dau urgent sfoara in tara ca a venit Riana!

MONA, felicitari pentru slabit, spor in continuare si bafta la concurs! Ce faci cu Cris si Codi dupa ce te intorci la servici? Aaa, si felicitari pentru primul kk si pisu la olita!

Si noi avem zi mare azi, e prima zi cu chiloti la Luca, l-am pus deja de vreo 4 ori pe wc si n-a facut nimic, desi a mancat mai mult ca de obicei, el deja la ora asta avea un kk la activ, sper sa nu se inhibe. Oricum, ma inarmez cu multa rabdare si oi vedea cum merge, pana una alta ii place sa stea pe wc cu reductor, ii plac chiloteii, sa vedem cum va fi.

Altfel, sunt cu nervii varza, din pacate ma descarc tot pe sot si avem niste certuri groaznice, dupa aia imi pare rau insa pe moment imi vine sa-l strang de gat, sper sa mai treaca perioada asta, sa creasca un pic Alex, ca e greu tare sa ma impart intre amandoi, mai ales cand urla deodata. Luca din 10 in 10 secunde merge langa Alex si cand in sfarsit ar adormi si micutul se apuca si-i striga in ureche sau il zgaltaie de manuta sau ii pune pana in cap De dormit Alex doarme prost noaptea, am avut cateva nopti bune insa si multe proaste, tot adoarme in timp ce suge si se scoala des de foame. La amiaza nu apuc sa dorm ca nu dorm deodata copilasii, de asta si sunt asa de nervoasa. Partea buna e ca Alex e un mancau si jumatate si a luat f. bine in greutate pana acum, sper din tot sufletul sa-l pot alapta mult mai mult decat pe Luca.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

mona, eu n-am mai tinut regim in ultima saptamana. Dar m-am reapucat de ieri. Am tot 5 kg date jos, mai am o groaza de dat jos, dar nu sunt mereu perseverenta sper sa reusesc eu sa scap de toate.

Yvonne a avut saptmana aceasta vernisaj la pictura, la Libraria Humanitas de la Kretulesc. Fii-mea nu are absolut nici o emotie, nici pe scena, nici sa vb la microfon. Cand am plecat de la vernisaj, ea plangea ca vrea sa vb la microfon, ca de ce nu i-au dat si ei microfonul.
Ieri am avut 2 dansuri pe scena, in parcul Tineretului. A mea e cea mai mica din toata gasca, dar nu a avut absolut nici o inhibitie si Dav a vrut si el langa Oni pe scena, asa ca au dat amandoi repezentatie

Am fost f placut suprinsa de cat de bine arata parcul Tineretului renovat, este bestial. Plin, dar plin de aparate de fitness, lume multa, chiar si pe canicula care tot bicileau pe aparate sau pe piste (sunt si multe piste de mers cu role, biciclete). Si vreo 5 gonflabile pe care s-au catarat copiii foarte incantati. Abia astept sa ne puna si la noi in Tei aparate de fitness (desi nu cred ca o vor face prea curand, ca abia au facut arabii acum 2 ani renovarea) si poate mai multe locuri de joaca. Si Herastraul este renovat si Circul, arata ff frumos parcurile in ultimul timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI VIO!!!!!
SUN multumesc!!Se spala chestia aia?Ca seamana cu cearsaful meu de la Quelle. Ai avut o idee grozava cu dormitul de dupa amiaza, am incercat si eu ieri si Clara s-a trezit dupa o ora si a cerut olitza pe care i-am pus-o in pat si imediat a facut apoi nani iar.Sunt tare mandra de ea, nu ma asteptam sa fie asa usor sa scapam de "pepu",draga mamii
Teck concediu minunat!!!
Mona tinem pumnii la examen si la slabit!!!!Le vei rezolva cu bine pe amandoua
Mada groaznic, imi sta un nod in gat, saracutza, pupam degetelul sa se faca bine
Moni nu ma speria dar tu esti puternica si vei reusi sa treci peste stresul asta.Si bafta cu "chilotzeii"!!!

37+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Vio, multi ani fericiti alaturi de familie, o sarcina super usoara si un bebe frumos si sanatos!

Mada, pup degetelul bolnavior si dureros, sper sa treaca repede si sa nu o mai doara.
Iar tie multa rabdare si forta sa rezisti oboselii!

Tot din capitolul unghii rupte si smulse, la apucat pe al meu sot ieri sa ma danseze, si ma invarte el si sa ma apuce de mana, a tras fratioare de mi-a rupt o unghie din carne.
Is bandajata ca altfel daca agat ceva fac un mic pipi de durere.
Imi inchipui ce durere e pe Amira cu unghia smulsa.

Ne-a facut Matei o bucurie ieri, a scos card-ul de la tv si pauza tv.
Am cautat ieri toata dupa masa si pana in noapte, nu l-am gasit si pace,.....azi dimineata l-am lasat pe terasa si il vad cum vine agale cu card-ul in mana directia gargarita cu nisip.
Imi venea sa-l pup si-n fund, asa bucuroasa eram, in sfarsit ma pot uita la tv, tare naspa ca nu pot sta fara tv.

Merg sa ma instalez la oale, sa fac o ciorba cu mult leustean, primit ordin de la sot.

O duminica placuta la toata lumea!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,VIO!SA FII SANATOASA,SAAI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!

MADA,PUPAM DEGETELUL LUI AMI!

DANA,FELICITARI PT CLARA !fetele sunt mai precoce,pare mi se!

IRISS,ce bine ca yvo are cu ce sa si ocupe timpul!eu as vrea sa l duc pe cris la niste sedinte de inot,dar sa vedem daca vrea sa stea,ca nu i prea intra nimeni in voie in ult tp.bafta si tie la slabit!

ANKA,m ai facut sa rad cu mosii...tataie are 82 de ani si acum 2 ani si a luat matiz nou!!!si a fost pana la constanta cu el!de cand a murit bunica mea,se plimba zilnic ,cica simte asa,un fel de euforie si vrea sa si traiasca ultimele clipe frumos,ca tare s a mai chinuit cu bunica mea,ca era mereu bolnava!frate,barbatii astia sunt groaznici....
ce sa mai zic ca are astm si cand il apuca vreun acces de tuse nu stiu cum mai tine volanul drept!

MONI,inteleg perfect ce spui.la noi e groaznic de cand a venit caldura,cris se agita f tare,noaptea se trezeste de enspe ori,ca vrea apa,ca i e cald...,asta desi dormim cu toate geamurile si usile deschise..am zis sa mai amanam putin sa dam drumul la aerul cond,ca o sa ne usuce la bani,dar cred ca o sa incep sa i dau drumul...
in parc nu mai putem iesi ca sunt roiuri de tantari,primaria n a mai avut bani sa stropeasca anul asta si practc nu mai poti sta ca te fac varza,cu tot autanul...
in casa cris se agita f tare,mi a rupt perdeaua[a bagat un cui in ea],se duce la chiuveta si si toarna apa in cap,apoi il fugareste pe codrin care de cele m m ori cade,alaltaieri a alunecat unde facuse cris balta[si nu apucasem sa sterg]si a aczut codrin in cap....
sare in pat si l angreneaza si pe codrin,il pune sa scuipe mancarea si asta mic se executa,tipa si tipa si codrin,la noi in casa parca e jungla....acum i am trimis cu sotul la curte la socri,dar stau cu inima indoita,insa tb sa invat...asa ca,va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

LA MULTI ANI FERICITI VIO!! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN SI SA-TI DEA DOMNUL NUMAI CLIPE FRUMOASE ALATURI DE FAMILIA TA!!

Moni imi pare rau ca te simti asa obosita, sper sa reusesti sa te odihnesti si sa-ti dea Domnul putere sa te poti ocupa de comorile tale!

Mada imi pare tare rau de unghiuta lui Ami! Si mie mi-au smuls-o doctorii, cand eram mica, fiindca aveam ceva infectie la deget. Cel putin pe mine nu m-a mai durut dupa ce s-a vindecat cat de cat rana, la radacina. A durat ceva pana mi-a crescut, da' deja nu ma mai durea deloc. printesa mica sa-i treaca repede durerea!

Iriss ce fetita dulce si curajoasa ai! tare scumpica e!

La noi e o caldura de numa, noroc ca seara se racoreste chiar bine...ma sint ca mexicanii aia ce dorm la coltul strazii cu un sombrero pe cap...numa asta as face toata ziua...

Va o zi buna va doresc!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput