PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona cand mai dai conducere? Eu am pe 25 traseul.

Cuscri e mortala Thea, nu mai zic de locul in care ati fost.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tecky pe langa ce a enumerat Mona eu as mai adauga un antialergic, zyrtec, aerius, etc. Si eu mi-am facut lista cu medicamente de luat in concediu. Ioana e bine acum, nu a mai durut-o urechea, azi a plecat cu parintii mei la bunicii mei de la tara. E foarte incantata de animale, cauta oua in cuibarele gainilor, aduna fructe din gradina, etc, activitati ca la tara!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

b]AnnaBaby[/b] am gasit un slip Bambino Mio, il vrei? E pt 12 kg dar Nancy are 16 si inca ii vine. Da-mi un PM cu adresa ta daca il vrei sa ti-l trimit. E nou doar ca l-a purtat azi fi-mea la buni si au intrat cateva firisoare de nisip in material dar cred ca vor iesi la spalat. Daca nu va vine/place il bagi la bazar, OK?

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mona mersi pt listuta.Felicitari pt kg pierdute si sa o tii tot asa!
Annababy mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

felicitari mona pt kg pierdute. ce regim tii? succes la invatat!

Eu ma topesc de cald prin orasul asta. As vrea si eu piscina sau un lac, sa merg sa ma balacesc. Stiti sa recomandati ceva unde sa nu imi las toata indemnizatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

va multumesc.tin regimul disociat-apropo,iriss,il mai tii?
mananc extrem de putin si pana n 6 seara.

azi codrin a facut primul caca si primul pipi la olita...fara sa i spuna nimeni...au venit cu tati din parc,le a facut dus si a cerut olita din baie,spunand''ita,caca''.n am vrut sa i o dau initial,pt ca o mai ceruse si aseara si nu facuse nimic,dar m am gandit mai bine si am zis sa i o dau sa se obisnuiasca..si cum statea asa pe ea,am auzit un ''poc'',cazuse ceva in olita.a fost f incantat...am aruncat ''prestatia ''in wc,dupa care a mai facut si pipi..m am hotarat,de azi il las ziua fara pampers...
la noi in oras e teroare de tantari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Intru rapid, ieri am fost busy si azi ne-am petrecut ziua la urgente cu Amira.
Inainte sa mearga la somn a alunecat pe o jucarie si nu stiu cum a reusit sa cada ca la mana dreapta la degetul mare i s-a smuls unghia cu totul din carne. Nu zic sange peste tot nu am reusit sa ii opresc sangerarea ca nu statea locului am umplut jumate de casa cu sange pana am reusit sa ma imbrac si sa mergem la urgente acolo aglomeratie si am stat vreo 5 ore a pansat-o cu ceva special ca sa nu se prinda ca e carne vie acolo. Ne-a dat antibiotic ca sa nu se infecteze trebuie sa mergem zilnic la schimbat pansamentul si sa-i dam de durere nurofen si paracetamol.
A zis ca intr-o sapt o sapt jumate ar trebui sa se formeze un strat de piele acolo ca sa poata scapa de pansament si apoi o sa sureze cateva luni sa ii creasca unghia asta in caz ca nu e damaged prea mult acolo.
Bineinteles deja incearca sa isi smulga pansamentul nu stiu ce o sa faca la noapte am mai luat de la farmacie stoc de pansament special pt asta ca sa incercam sa il punem la loc daca cumva il scoate la noapte.
Na ma duc la fete ca nu am apucat nici sa mancam si nici nu au dormit si is obosite si maraite si asta mica tot trage de pansament.

Va pupam.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vai saracuta Ami, of cat chin! Speram sa reziste mititica si sa se vindece cat mai repede!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vai de mine MADA!

IRISS - poti sa mergi la Bleu Ciel pe Verdi sau la Bamboo, in spatele blocului la tine. La Bamboo nu stiu daca primesc copii mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ufff saracuta, imi amintesc cand am fost cu Filip la spital era un baietel la urgenta tot cu o unghe smulsa dar suspect si de fractura de falanga ca-si prinsese degetul la usa. Plangea saracu de numa si imi era asa mila. Vai saracutii.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput