PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu acuma nu stiu sa zic sigur ca are polipi, adica am de gand sa merg la un orl-ist, deocamdata am fost numai la pediatru. Si chiar ma intrebam cum se diagnosticheaza polipii, doar prin examinarea gatului? Ca practic numai asta i-a facut ieri dr.
Si oricum nu mia zis nimic de operatie, probabil e doar un inceput, De fapt ea sforaie si haraie noaptea doar de vreo 2 saptamanai, de la ultima raceala. Si chiar de-ar fi, eu acum nu o operez nici batuta. Poate cand va fi mai mare, cand va intelege ce inseamna, nu stiu.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Doar ca nu e nevoie ca polipii sa fie operati... Ca si deviatia de sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

http://www.you-tube.ro/mistretul-colti-argint-the-silver-fanged-boar-v174103.html
ascultati poezia asta..e magistrala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Multumim inca odata pentru felicitari de ziua lui Matei!

ankalaura, sa ai spor la iesit radacinoasele, ca eu anul trecut nu am avut nici un succes la telina.
Anul asta am gasit aici niste seminte de pastarnac, le-am pus intr-un ghiveci mai mare.
Leustean am venit blindata cu seminte din tara, plus de asta, fara stirea mea maica-mea mi-a pus vreo 5 radacini de leustean in valiza, noroc ca nu m-au cautat japonezi, ca o sfecleam.
Sa vedem ce o iesi din cultura pusa.

Polipi, noua ne-a zis aici ca ar avea polipi Matei, dar nu poate sa-i faca nimic pana pe la 4-5 ani cand are sa-l opereze.
Ne-a spus "asta e, o sa va chinuiti si dvs si baietelul pana il operam la 4-5 ani".
In afara de un sirop pt nas si pompa de scos muci nu ne-a recomandat nimic.
Eu am fost operata de polipi si a fost bine, imi spunea maica-mea ca ma sufocam, faceam spuma cand respiram pe gura, asa nasol era, dupa operatie eram ca o floricica.
Asa ca alta operatie il asteapta pe Matei pe la 5 ani.

Merg sa mai sorb din cafeluta, ca juniorul doarme dus, am fost ieri in parc, iar am hranit jivinele de acolo, a alergat de picasem noi de oboseala si el tot cu morisca la fund.
Sa aveti spor in toate si multa sanatate!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna,

Danuta, eu am asa ceva: http://www.sensicare.ro/produse-ingrijire-la-domiciliu/produse-pentru-incontinenta-21/aleze-49/aleza-protectie-pat-cu-aerisire-activa-frottee-150-cm-latime-ruskka-279.html . Le-a luat mama special pentru momentul asta. Poti sa te uiti si in magazine la alezele de la ei, poate gasesti mai mari decat ai tu.

Un weekend placut tuturor!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Multumesc pentru raspunsurile cu crema anestezianta. Sa vad cand voi merge cu ea la gaurit urechi

Mara este putin racita, cred ca de la o inghetata a facut ceva la gatutz, dar deocamdata nimic grav...trece...

Plec la scos praji din cuptor, azi sarbatorim 1 an si 10 luni!

Week-end cat mai placut si racoros!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

http://www.you-tube.ro/mistretul-colti-argint-the-silver-fanged-boar-v174103.html
ascultati poezia asta..e magistrala...

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Asa e, o ador. Acum cativa ani am auzit o alta varianta, mult mai puternic recitata, iti dadea fiori ... dar nu am reusit sa o gasesc.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Fetele am si eu o intrebare la voi:ce medicamente imi recomandati sa iau la mine pt Ralu pt ca peste o saptamana plecam in Turcia si este prima data cand ies cu Ralu din tara...
mona bafta la invatat! Luni imi depun si eu dosarul pt titularizare dar recunosc ca nu sunt pregatita deloc.E mult de invatat si nu prea am timp...
Annababy cum se mai simte Ioana?
Am admirat toate pozele noi: flo e un frumos David si are un par superb,parca e o pausica,SUN se vede in toate pozele ca sunteti o familie fericita,Cristina sa-ti traiasca cei 2 puiuti.
Fug sa bag un aspirator....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

TECKY,bafta la invatat si distractie placuta!poti lua antitermice[nurofen,paracetamol], ceva imp enterocolitei[hydrasec,enterolactis,sirop ors de la hipp,biotics],poti lua o sulfamida cu spectru larg[sumetrolim],crema imp iritatiilor,fenistil,plasturi,betadina sau apa oxigenata,comprese sterile,spray cu apa de mare pt nas si o pompita[sau batista bebelusului],un sirop pt tuse[de fapt,importiva ei].cam atat imi vine in cap acum...

SYB,e nu stiu decat varianta asta...,dar imi place f mult,eu o stiu pe de rost de la 12 ani,aveam un disc cu cenaclu flacara si o ascultam mereu...

MAI3,ma bucur ca bebe e bine...

ma duc la invatat,desi am intrat asa,intr o stare...am slabit 9kg[am 80 acum,stiu,e f mult],dar tin in continuare regim si deja imi imaginez cum o sa arat peste 2 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Nati la multi ani micutului Matei! sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!

Vio felicitari pentru sarcina! sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! La multi ani pentru maine! sa ai parte de multe bucurii!

Mona felicitari ptr cele 9 kg pierdute, la cat mai multe! ce regim tii?

de printesa

Mergi la inceput