Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Doamna mama lui Codrin,
baietelul e de insurat?
Ca frumusel mai e!
Of...si nu am poze de la botezul Petalei inca, desi l-am facut pe 23 mai, abia la sfarsitul lui iunie a zis fotograful ca ni le da. Si noi care vroiam sa-i aratam lui Codrin ce shic am fost:)
(ps:si tu mamico ai aratat super, nu se vede ca ai atat de multe kg de dat jos, cum te plangi)

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LALEXANDRA - Ce frumos e baietoiul tau!! Si ce par are!

Sunt mortali copilasii cu par mult, al meu e cheliuta si mai e si .... roscatel la prima vedere. .... Cine l-o fi facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Ella ce zici? http://www.minimano.hu/termekeink/_ujdonsag/

Oana - e bestiala!!!
Exact asa ceva imi trebuie si mie!! Tati tocmai si-a luat o bicicleta, Irina are de anul trecut de la ziua ei, Nati primeste si ea una maine de ziua ei, numai eu sunt pe dinafara.
Numai ca din 2 motive foarte serioase: 1 - nu stiu sa merg pe bicicleta , 2 - poate m-as stresa sa invat, dar ce fac cu piciul??

Asta pe care ne-ai aratat-o rezolva amandoua problemele....cu 3 mici amendamente: scaunelul ala o fi si de nou-nascuti? Cat costa si oare livreaza si in Romania?

Si evident, de pe pagina aia n-am inteles nimic, n-am gasit English pe nicaieri. Dar am pe cine sa intreb, sa vad cum ma descurc.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele cu mai multi copii am o intrebare, care este valabila si pentru cine lucreaza in domeniu si stie.
Ca o paranteza sotul e genul are se uita in curtea vecinului cand e vorba de plozi.
Deci, care stiti daca e rau sau bine ca nu stie sa citeasca, socoteasca, respectiv numere, sa scada si mai stiu eu alte chestii de inceput, ca Dami, care n-a mers anul asta la gradi e oricum in urma, dar le cam stie.

Ideea e ca barbatul meu e amarat rau ca alti copii stiu sa adune si sa scada si sa scrie, iar fii-sa nu.

Dami are 5 ani si jumatate si inca nici la pregatitoare nu e.

Mai sa fie! Eu abia la scoala, in clasa intai am invatat toate astea si unele chiar m-am chinui cu ele. De la asta mi s-or trage ponoasele in viata!

Ma rog, atata cat stiti ziceti-mi cat de rau e ca Dami e .... codasa la facut adunari, scaderi si chestii de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Intru si eu scurt, ca maine am party pt Nati (cei din familie, nimic cu balamuc, dar tot trebuie sa fac ordine).

Rebiana -

Delia, Gaby, Kossir - multam pt interes, chiar o sa va arat cam ce am de gand sa fac, insa trebuie sa mai fac vreo 3-4 bucati, ca sa vedeti genul de modele, sa va alegeti ceva, daca va place. Sper sa reusesc cat mai repede, chiar vreau sa vad daca merge ceva cu chestia asta.

De maine nu mai duc picii mari la gradinita, si o sa fiu cu toate 3 acasa, asa ca timpul meu putin va fi din pacate si mai putin.
Cred ca imi trebuie o zi de 50h ca sa pot sa citesc, sa invat, sa stau cu copiii, sa tricotez (ca ma relaxeaza la maxim), sa ies afara etc...

Gaby - te intrebasem eu in capitolul trecut, dar cred ca n-ai vazut: dupa cat timp ai primit alocatia? Cate luni a durat?

Andra -

Am fugit la treaba.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Si eu am poftit la bicicleta aratata de OANA. Mi-ar pinde bine. Dar pana o iau, cred ca o sa ies eu pe role si Albert in carucior. Sa vad daca ma descurc.

NAFI cand vezi ca se agita, inseamna ca a inghitit mult aer.Solutia este sa-l ridici imediat pe umar, te plimbi cu el, sa scoata aerul si mai incerci peste vreo 5-10 minute, cand e mai linistit. Am avut si noi perioade de astea. Succes!

OANA mersi, intr-adevar, in Selgros sau Metro nu am mai fost sa ma uit.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

asa as vrea si eu sa incep inotul cu Tanya.. si am auzit numai lucruri bune despre clubul asta http://www. miciicampioni.ro/ro/servicii.html dar mi se pare un pic cam scumput momentan.. poate reusim totusi sa ne punem pe picioare intr-o luna 2 sa sa incepem si noi
child cu role si carut este foarte usor daca ai role bune.. stiu pe cineva care asa a invatat sa mearga cu rolele, se tinea de carut.. sau mai bine spus impingea la carut de pe role.. eu am incercat dar din pacate aveam niste role nu foarte bune si imi spuneam de vreo 2 ani ca le arunc si imi iau altele.. ei bine dupa o iesire cu role si carut, n-au mai ajuns acasa, au ramas langa primul cos de gunoi .. rotile erau de cauciuc, rulmenti prosti (faceai febra musculara sa te misti 1 metru) plus gheata de plastic si la mine orice gheata este de plastic imi face rani groaznice .. acum sunt in cautare de role care sa nu-mi faca rani si nu prea gasesc ceva pe gustul meu dar perseveram in cautari

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Doamna mama lui Codrin,
baietelul e de insurat?
Ca frumusel mai e!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

I-am facut si eu o propunere dar se pare ca nu vrea sa-si dea baiatul de langa ea.Posesive mai sunt mamicile astea de baietei

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, mie linkul mi l-a daratat o tipa ce stie ungureste si apoi mi-a dat si bomba, costa 80de mil.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami
Nu stiu cum pot depasi asta...
La multi ani (cu intarziere ) Bluekidoo, Yaia si Ramy, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi voua!

Sa stapaniti sanatosi noua casa!
Cand cazi de pe cal, cica e important sa te urci imediat inapoi si sa calaresti...asa ca, la volan cu tine!
Multumesc!

Sper vestile despre copii, sa o tineti tot asa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput