Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Luiza! Sa fii sanatoasa si mereu inconjurata de iubire!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Chiar asta am spus dar am scris gresit. Mereu sunt pe fugaaaaa. Erau acolo niste pasteluri exact cum imi plac mie. ------------------------------- Erina mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |
oh, nu te corectasem !
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Fetelor, eu de mancare intreb cantitatea, cu aproximatie. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
exact doua linguri . Doar ciorba de perisoare face exceptie , acolo mananca un bol plin- 250 ml cred ca sunt
valentina_22 spune:
La Multi Ani, Luiza !
Cu intarziere,
La Multi Ani, Rodica!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
luy spune:
Multumesc mult, dragele mele, pentru toate mesajele

Va ofer
si 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
23+ cu
la purtator
cecilia L spune:
La multi ani Luiza, sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Piciulika spune:
Luy dulce, dupa ce ca acuma la spartul chafului vin si eu cu pupicii, ma rusinez rau ca eu am gasit ceva minunat in posta si eu...!!! Esti o scumpa, cum te stim toate! 
La multi ani fericiti, sanatosi si plini de veselie alaturi de cei dragi tie!
Multi pupici de la una care acu' cateva zile a realizat ca-i vine ziua...
Acum last second mi-am chemat trupa sa ma sarbatoresc un pic - asta-mi mai lipsea! Radu se cangureste si eu pun mese.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia ...Mi-am adus aminte cu ce spunea picea, cu punmul de copil, pai atunci Tudor ar trebui sa manance cam 2 linguri mari de mancare, de exemplu... |
Doua amendamente de la Picea:
- asta era dat ca un minimum, ca sa nu ne panicam ca nu ne mananca suficient pruncii
- si era acum peste un an... acuma o fi cat le incape in talpa?!
Teoria e sa nu-i frustrezi punand portii mari, pe care nu le pot termina, ci mai bine mai mici si sa mai ceara... Al meu e asa happy daca termina putinul cat ii pun ca hop, cerseste desert! Mananca cam putin, dar are ceva peste 14 kg si nu arata rau deloc. Asa ca ma bazez pe instincul lui de supravietuire si daca nu mananca la o masa, sigur va manca la urmatoarea - sau maine! Si nu-mi fac griji, zau. Doar si eu eram o 'lunga, slaba si zaluda'.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi
Sabina spune:
la multi ani draga Luiza! Cu fericire si sanatate! Te imbratisam cu drag, noi, locuitorii din conac:-) fetelor....ati uitat ce zice Hipocrate? Sa nu te ridici satul de la masa:) In epoca noastra cand omu se imbuiba, cel mai important e sa nu le stricam apetitul natural cu „ mai ia una pt bunica”. Omul suplu e omul sanatos.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

si a lui David