Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

La multi ani Luy!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Interesat ce spunea Picea despre mancare, nici eu nu ma mai stresez, o las sa manance cat vrea si cat poate, are zile cand mananca bine si zile mai putin bune. Acum o las sa se mai joace cu cate ceva in timpul mesei, nu stiu daca e bine. O sa incerc si eu sa-i pun mai putin in farfurie. Acum are undeva intre 14,5 - 15 kg, eu sunt multumita. Imi place ca mananca multe fructe, legume crude doar rosii si morcovi, e bine si asa.

Mergi la inceput

Ema cu mare placere ne vedem, imi spui cand, eu iti spun ca as prefera mai pe la 11 - 12 ca de obicei dupa masa ori sunt la gym, marti si miercuri, iar joi o duc la ziua unei fetite, deci nu ar ramane decat luni si vineri dupa masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia, Cristi mananca cu fff mare placere ciorbita, o farfurie de om mare cu painica(cam 2 polonice mari), felul doi dupa ce se trezeste sau innainte sa iesim afara, cam 3 linguri maricele de garnitura si o bucatica de carnita, in rest papa de toate... fructe si alte minunatele intre mese....si innainte de masa uneori cito(ciocolata sau dulciurile nu-i taie pofta de mancare)

Roxana, a mai venit ieri zana maseluta?........

Nu am apucat ieri sa mai scriu, m-am vazut cu fetele la teatru, Roxana, Teo si Papanash cu copii din dotare, niste frumosi si cuminti toti, pacat ca nu am avut timp sa vb mai mult.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutare!
baietii au plecat in parc si pe mine m-au lasat la piata, sa fac cumparaturi pt bucatareala. Adi, in masina "hai mami, hai cu noi in parc, ce nu esti tu prietena lu tati ? trebuie sa mergi cu el in parc !" auziti la el ce are in cap !
aseara facuse kk in pampers si i-am zis 'of mai mami,cand te hotarasti sa faci si tu la oala sau wc, ca esti baiat mare deja' ...si cand il schimbam l-am pupat in talpa si ma intreba "nu mai esti suparata pe mine ca am facut in pampers ?" eu -"nu, mi-a trecut, tot baiatul meu drag esti, orice faci" . el: "da, baiatul tau care e mare si parca e tot bebelus "....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu ieri nu-mi bausem cafeaua dimineata si parca nici nu puteam vorbi...asa rau mi-a parut ca n-am mers undeva impreuna la o cafea ! Ma scuzati fetelor ca n-am fost o gazda prea vorbareata !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

ce mamici frumoase, nu mai vorbesc de copilasi!

Erina, arati foarte bine, unde te vezi tu grasa? Nu-ti amari zilele cu gandurile astea, bucura-te de copiii tai .

Valentina, ufffffff....te cred ca esti ingrijorata rau de tot:(
Eu am sa cer la naturistul meu remedii pt bolile astea ale copiilor, ca antibiotic din saptamana in saptamana mi se pare horror...
Imunitatea creste si din alimentatia naturala, mi-am propus ca in vara asta sa-i invat sa manance altfel. Gh e mai maleabil, la Sofia va fi lupta.
Insa in principiu: interzis la mezeluri, sucuri gen Tedi (nu sunt bune, serios....) si orice prostii procesate. Carne doar de la sursa, nu din magazin si cat mai rar. Rar spre deloc....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Chiar ti-ai propus sa devina vegetarieni??...pai unde mai gasim carne de la sursa?de fapt ce mai e naturel?
Nici eu nu cumpar nici un fel de suc, nici "gazoase", ptr ca nu le-au gasit niciodata in casa si sau obisnuit, dar carne si peste de unde am putut...binenteles ca am insistat cu legumele si fructele...juniorul numai de 6 ori mi-a facut febra in 10 ani

Mergi la inceput

La multi ani Luy !Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Eu cu mancarea nu ma mai omor , adik fac tot ce pot(tot ce ii place printesei), dar daca nu papa decat 4-5 lingurite atunci inseamna ca organismul ei nu are cerinte
Tot un fel mananca si ea, ca desert ar intra mereu ciocolata, dar eu sant o mama rea si insist cu fructe(perele si merele ii plac)...desertul il papam afara , ca altfel nu intra

Erina mai bine daca nu papa snackuri, poate papa mai cu pofta cina

Astept cu nerabdare sa mearga la gradi, nu stiu cum se face dar in compania altor pitici papa mult...binenteles ca a doua zi e la dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Picio!

Sa fii iubita, sanatoasa, fericita!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput