Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 5
Eliza spune:
Poze cu tunsulici si nu numai incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2901939630102710211sOOCxh
Aa... si in pozele din parc o sa vedeti copii in maneca scurta si a mea cu caciula si hanorac. Jur ca batea un vant rece, dar astia de aici umbla la 10 grade in papuci si maneca scurta si sunt cu nasul curgand tot anul.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eliza Poze cu tunsulici si nu numai incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2901939630102710211sOOCxh Aa... si in pozele din parc o sa vedeti copii in maneca scurta si a mea cu caciula si hanorac. Jur ca batea un vant rece, dar astia de aici umbla la 10 grade in papuci si maneca scurta si sunt cu nasul curgand tot anul. Eliza ![]() 2-3 ani 1-2 ANI Povestea nasterii |
ti-am admirat papusica, doamne ce frumoasa e!!!!! imi place tare mult poza in care coboara de pe topogan

jelimoni spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Hello ! Nati , scuze ...granulele pe care le luam pentru depresie se numesc Ignatia .Multumim celor care ne-ati vazut pozele si ne-ati laudat Si eu am inceput de vreo saptamana s-o las pe Sara fara pampers in casa si pana acum n-am avut accidente...doar odata la mamaie s-a scapat pe ea , in rest spune cand face pipi ( daca n-are pampers ). KK nu mai face pe ea din octombrie , anul trecut . Afara si la somn ii pun pampers si il gasesc ud mereu ...inca n-am curaj s-o las fara pt ca n-am chef sa ma car cu schimburi in parc , nici sa spal in fiecare zi lenjerii. Despre constipatie...si noi avem problema asta , desi alimentatia ei este , pe cat se poate fara alimente care constipa , de ex. nu-i dau orez , banana , paine alba , mananca aproape zilnic para , iaurt , mai nou cirese ca este sezonul lor. Cred ca se constipa de la laptele praf ,ca bea cam 700 ml/zi . Suntem pe Nestle junior 2+ si n-as vrea sa o trec pe lapte de vaca pana la 3 ani. Ea nu prea mananca carne , ficat , ou si ma gandesc ca nu prea are din ce sa-si ia necesarul de fier , iar laptele praf ar fi unul din putinele alimente care i-ar asigura doza zilnica necesara de fe. Ma duc la nani , ca-mi pica ochii in gura.Pusici Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
vai vai ce domnisoara frumoasa am vazut! :) n-am mai vazut-o de mult pe Sara, ce frumos a crescut

LaLa_20 spune:
Daca a-ti terminat cafeau de la Jmoni dau si eu una...
Am admirat o tunsulice scumpa foc,ce ochisori scumpi si expresivi...
Revin cu impresii dupa ce vad si pozele cu saratelu...ca de aiurita ce sunt le-am ratat...
Laura,mamica de minune Bianca
POZE
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
LaLa_20 spune:
Gatta ai o domnisorica scumpa foc...si ce par frumos si des are...tu ai tunso vreo data?Sau asa l-a avut ea?
Elle cum mai sunteti?sunt mai bine zuzicile mici?
Laura,mamica de minune Bianca
POZE
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Eliza Poze cu tunsulici si nu numai incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2901939630102710211sOOCxh Aa... si in pozele din parc o sa vedeti copii in maneca scurta si a mea cu caciula si hanorac. Jur ca batea un vant rece, dar astia de aici umbla la 10 grade in papuci si maneca scurta si sunt cu nasul curgand tot anul. Eliza ![]() 2-3 ani 1-2 ANI Povestea nasterii |
Tot frumosa este!

Eu credeam c-o faci baietel - pe Adela asta o asteapta , inainte de plecarea lamare.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Hello ! Despre constipatie...si noi avem problema asta , desi alimentatia ei este , pe cat se poate fara alimente care constipa , de ex. nu-i dau orez , banana , paine alba , mananca aproape zilnic para , iaurt , mai nou cirese ca este sezonul lor. Cred ca se constipa de la laptele praf ,ca bea cam 700 ml/zi . Suntem pe Nestle junior 2+ si n-as vrea sa o trec pe lapte de vaca pana la 3 ani. Ea nu prea mananca carne , ficat , ou si ma gandesc ca nu prea are din ce sa-si ia necesarul de fier , iar laptele praf ar fi unul din putinele alimente care i-ar asigura doza zilnica necesara de fe. Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE [blue]Povestea nasterii |
Exact asa mananca si Adela: fara paine - doar o data pe sapt cu unt si miere si atunci facuta din faina integrala - fara dulciuri (tot asa, o pe sat cate 1-2 patratele de la kinder), banane nu i-am mai dat de 3 sapt (si atunci, in iaurt), branz ade vaci, la fel, nu-i dau.
Pere, prune, mere, ananas, portocale , astea la greu.
Insa a mea dak nu e carne in mancare nu mananca; dar ma bucur ca si-asa are Fe la lim min. Si ou, si ficat mananca
Si lapte la fel bea, dar mi-a zis pediatra sa nu-l scot pana la 3 ani (desi ne usuca la bani
) pt este singurul imbogatit cu Fe.Eu ii dau acum sfecla rosi - ii mai face mama si suc si-i place.
Ceai de musetel - de fapt orice alt ceai in afara de ceai pt copii de la hipp - nu bea.
!Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
Cioa - c-am dat buzna fara sa salut.
Ceska, off, imi pare rau ca nu te simti bine; macar nu fi 'darnica' cu gaza. Sanatate multa
!
Eliza, Adelei nu-i plac ciresele - de fapt nu prea se da in vant dupa fructe/legume rosii; trebuie sa mananc si eu, altfel nu vrea.
!
Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
| citat din mesajul lui jelimoni azi dau eu cafeaua, vad ca bantui singura pe aici :)) POFTIT LA !!!!!!!!!!!!MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |

!Buburuza de 2 ani
Albume

...granulele pe care le luam pentru depresie se numesc Ignatia .
( 22 Decembrie 2007 )
!!!!!!!!!!!!