Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mersi de cafeluta...prinde bine macar una virtuala, ca una reala n-am gustat azi

Am vazut poze de tunsulici - e f frumusica, ii sta f bine, dar prea mare schimbare nu este...acum il inteleg pe sotul meu cand afiseaza moaca de uimire in fata frezei mele proaspat venite de la coafor si-mi spune - "iti sta f bine, dar te-ai si tuns?"

Sara e o scumpica...ufff ca i-am vazut si gipsul si iar m-au trecut fiori...bine ca a scapat.

Stancutz - ce mai faceti? Nu ne mai zici nimic despre voi? Cum e Sofia cu implantul?

Va pup, merg sa ma gatesc sa merg la serbarea Anei de la 3. E Cowgirl si ii sta tare bine. V-o arat in WE, ca maine mergem la socrii mei la Tg Jiu.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am vazut 3 domnisoare superbe...Ema, Sara si Bianca...una mai cocheta ca alta...si au crescut asa mari dom'le...eu nu inteleg cum trece timpul asta pe langa noi...realizez doar cand vad cum cresc micutii astia de langa noi

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici,

Sa stiti ca eu va citesc, dar nu stiu cum se scurge printre degete timpul asta si nu apuc sa postez.

Am vazut toate pozicile din ultimele zile, cu fetite care mai de care mai dulci si blondine, si un baietel care a crescut mare si s-a schimbat foarte mult, Robert.

Noi suntem bine, in ultimele doua saptamani am fost zilnic la logoped, rezultatele se vad (nu - inca nu vorbeste romaneste :-) ) dar asculta cu atentie, se intoarce cand vorbim cu ea, isi diversifica silabele, incearca sa repete sunete care pana acum nu o interesau. E mult de munca, devin pe zi ce trece din ce in ce mai constienta de efortul pe care creierasul ei trebuie sa il faca pentru a invata ce sunt sunetele, ce e vorbirea (procesul care natural se intampla cam intr-un an). Pe masura ce inteleg mai mult mi se pare mai complicat, dar nu ma descurajez pentru ca suntem pe drumul cel bun. Progresele sunt uneori abia sesizabile, dar exista si se acumuleaza.

Daca va intereseaza, am pus pe blog filmuletele de la activarea procesorului de sunet, momentul important cand Sofia a auzit pentru prima oara. Pt cine nu stie, adresa e: www.stancutza.wordpress.com

Stiu ca intreba o zuzica referitor la partea exterioara a implantului, partea aceea rotunda care sta atasata de cap e "lipita" prin intermediul unui magnet, are unul sub pielea capului care asigura priza, cand ii pun procesorul practic se "gasesc" singuri :-) Rolul acelei "antenute" rotunde este sa transmita catre implantul din urechea interna semnalele sonore captate de procesor.

Peste o saptamana - miercurea urmatoare mai precis - o sa plecam si noi in vacanta. Mergem tot in Malta unde am fost si acum doi ani, mai intai vom petrece insa doua nopti la Catania, unde sper sa ne placa. Nu stam extraordinar cu banii in perioada asta, dar simt ca meritam aceasta vacanta, dupa tot stresul din ultimul an si mai ales ultimele luni. Si va fi si pentru Sofia un prilej de a-si diversifica cunostintele si de a invata cuvinte noi (pe principiul, una e sa vada marea la televizor si alta sa-i spun ce este in timp ce i-o arat de aproape).

Va pup zuzici, daca mai sunt clopotei bolnaviori le urez sa se faca repede bine, daca plecati in vacanta - sa aveti vreme buna si sa va simtiti excelent! Eu o sa va citesc pt ca nu pot fara voi :-) si o sa si scriu cand am momente libere :-) Pup!

Mergi la inceput

Stancuta felicitari pentru progrese. Incet si sigur Sofiuta merge pe drumul cel bun.

Sa aveti vacanta frumoasa in Malta. Mie mi-a ramas in suflet tara aia. Chiar zilele trecute ma gandeam cu jind la o vacanta acolo. Dar anul asta nu vom sti ce e aia vacanta.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

A fost si PETRECEREA DE 1 IUNIE

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Si urmeaza o sapt tare incarcata...miercuri ziua lui Marc cu tort la gradi, sambata dimineata serbare de sfarsit de an la gradi, dupa amiaza acasa ziua lui Marc cu copii, iar duminica ziua lui cu bunici...uai ce-i pe capul meu .

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Hai ca monopolizez pagina...da m-a apucat o nostalgie cand ma gandesc ca puiul meu face 4 anisori...parca ieri ma chinuiam sa raman gravi si acum am un omuletz in toat firea...ma uit pe pozele lui de bebe si nu stiu cand a crescut!

Gata cu melancolia, ma duc la cratita .

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna zuzici

am fost ieri seara la dr, astea mici sunt ok, nu mai au rosu in gat, sunt curate la plaman. dar au muci cat ptr 10 copii .. nu se mai termina odata .. chiar nu stiu ce sa-i mai dau, in special evei ca la ea e mai nasol .. cred ca o sa-mi cumpar aparat ptr aerosoli ca nu mai merge. si eu sunt ok .. s-a dus infectia insa mai stau pe antibiotic pana sambata ..

eliza tare frumoasa e papusica ta si ce cuminte a stat la tuns desi era cam suparata ..

lala

stancutza vacanta placuta in malta si vreme frumoasa. sunt sigura ca ii va prinde bine sofiucai iesire.

roli pupam ursuletul .. ce frumos e desenat pe fatuca.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Multumim de laude, asa e schimbarea nu e foarte mare, dar e
:). Sa va mai zic ca si pentru asta a trebuit sa insistam? Nu stiu ce au cei de aici ca le e frica sa taie , daca ii zici scurt, taie un cm si zice e de ajuns de scurt?
Roli te asteapta zile grele, dar o sa le faci de placere ca doar e pentru puiul tau. Foarte frumoase pozele de la serbare(am remarcat mereu ce serbari frumoase au Marc si Ana ).
Stancutza ne bucuram de progrese si eu zic ca la 3 ani nu o sa mai fie nici o diferenta intre Sofia si ceilalti copii de varsta ei. Vacanta placuta in Malta!

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara,
am vazut ca azi dimineata nu a vrut nimeni din cafeaua mea Nu-i bai, oricum nu stiu cand mai apuc sa dau....

Eliza,
am vazut tunsuliciul. Ii sta foarte bine!

Lala_20,
tre sa merg in urma sa o vad pe Bia desi stiu sigur ca am incercat sa vad pozele la vremea lor dar nu le mai ai la semnatura?

Jelimoni,
da, Robski mi se pare f schimbat fata de baietelul de acum doi ani pe care l-am vazut la Sibiu. E asa mare si ii sta bine cu freza de barbatel!

Stancutza,
ma bucur sa vad ca mai ai suflu pentru a fi mereu langa Sofia ... si in mod cert concediul va va face foarte bine. Savurati-l! Il meritati!

Eu in 48 de ore voi dormi iar in camera mea din copilarie.......la ai mei. Sper sa rezolv tot ce mai e de rezolvat pana plecam sambata dimineata. Nu-i bai ca eu am bagat mare dl sot o lungeste pe ultima suta de metri cu banca, sa se ocupe altfel s-ar plictisi cat sunt plecata. Am o lista de to do-uri printre care si sa merg in livada sa dau cu boabe impotriva melcilor alora fara casa....sa nu-mi manance mazarea si patrunjelul.

Sa ne tineti pumnii sa fie gaza baiat de treaba in avion si sa ajungem cu bine....acasa!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput