Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 7
roli25 spune:
Ceska sa aveti un zbor usor si Benji sa fie cumintel! Sa ne dai de stire de pe plaiuri mioritice.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Andreiu' meu iar e in greva foamei. Eu nu pricep din ce creste copilul asta. Pe de o parte zic hai ca nu-i chiar asa rau la 13 kg si 90 cm, da pe de alta parte ma apuca toti nervii cand vad ca scuipa orice ii dau. Nici apa nu bea frate, si aia cu forta.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Roli,
multumesc de urari! Nu stiu daca au ai mei net, cred ca de cand surorile mele s-au mutat la casele lor ei au renuntat la net au doar cablu si tel...Oi fura eu cuiva un laptop cu acces la net sa va zic ca am ajuns cu bine.
Iaca nu pot dormi. Adica inca sunt sub efectul 1l cola altfel n-as fi functionat azi dupa-masa deloc si ma gandeam sa va intreb daca stie cineva: gasesc lapte pt copii 1+ Milupino de la Milupa in Romania? Asta bea gaza si n-am trimis in colet. Daca nu s-o gasi incercam altceva....
Mai am de facut liste ce si unde cum tre sa faca si sa dreaga sotul cat sunt plecata. Precis imi omoara florile, nu face ce ii las scris dar eu macar incerc........
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
ceska drum bun si gaza cuminte in avion!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ceska777 spune:
Ellenuta,
mersi de urari! Mai suntem si maine pe aici, abia sambata decolam dar nu stiu daca mai apuc sa intru......
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
LaLa_20 spune:
Poftiti la o ...
Ceska sunt si la semnatura pozicile...
Roli same here...de ceva timp ma termina Bia cu mofturile ei,ea care era un copil mancacios foc...Dar la dimensiunile ei nu mai zic nimic...17,5 kg si 99 cm...
Si noi o sa lipsim zilele astea...mergem la noi in oras...maine am examen...poimaine vizite...si luni umblu sa-mi pun stampila pe hotarare si sa-mi schimb actele...
...redevin domnisoara
Laura,mamica de minune Bianca
POZE
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stancutza Buna zuzici, Sa stiti ca eu va citesc, dar nu stiu cum se scurge printre degete timpul asta si nu apuc sa postez. Am vazut toate pozicile din ultimele zile, cu fetite care mai de care mai dulci si blondine, si un baietel care a crescut mare si s-a schimbat foarte mult, Robert. Noi suntem bine, in ultimele doua saptamani am fost zilnic la logoped, rezultatele se vad (nu - inca nu vorbeste romaneste :-) ) dar asculta cu atentie, se intoarce cand vorbim cu ea, isi diversifica silabele, incearca sa repete sunete care pana acum nu o interesau. E mult de munca, devin pe zi ce trece din ce in ce mai constienta de efortul pe care creierasul ei trebuie sa il faca pentru a invata ce sunt sunetele, ce e vorbirea (procesul care natural se intampla cam intr-un an). Pe masura ce inteleg mai mult mi se pare mai complicat, dar nu ma descurajez pentru ca suntem pe drumul cel bun. Progresele sunt uneori abia sesizabile, dar exista si se acumuleaza. Daca va intereseaza, am pus pe blog filmuletele de la activarea procesorului de sunet, momentul important cand Sofia a auzit pentru prima oara. Pt cine nu stie, adresa e: www.stancutza.wordpress.com Stiu ca intreba o zuzica referitor la partea exterioara a implantului, partea aceea rotunda care sta atasata de cap e "lipita" prin intermediul unui magnet, are unul sub pielea capului care asigura priza, cand ii pun procesorul practic se "gasesc" singuri :-) Rolul acelei "antenute" rotunde este sa transmita catre implantul din urechea interna semnalele sonore captate de procesor. Peste o saptamana - miercurea urmatoare mai precis - o sa plecam si noi in vacanta. Mergem tot in Malta unde am fost si acum doi ani, mai intai vom petrece insa doua nopti la Catania, unde sper sa ne placa. Nu stam extraordinar cu banii in perioada asta, dar simt ca meritam aceasta vacanta, dupa tot stresul din ultimul an si mai ales ultimele luni. Si va fi si pentru Sofia un prilej de a-si diversifica cunostintele si de a invata cuvinte noi (pe principiul, una e sa vada marea la televizor si alta sa-i spun ce este in timp ce i-o arat de aproape). Va pup zuzici, daca mai sunt clopotei bolnaviori le urez sa se faca repede bine, daca plecati in vacanta - sa aveti vreme buna si sa va simtiti excelent! Eu o sa va citesc pt ca nu pot fara voi :-) si o sa si scriu cand am momente libere :-) Pup! Stancutza, mama de Sofia Elena - 21.01.2008 Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
am vazut filumetele si mi=au dat lacrimile! draga de ea ce cuminte e!vad ca n-o deranjeaza "antenuta" nu incearca s-o dea jos?
felicitari pt progrese! sa va simtiti bine in concediu, cu siguranta ca va merita efortul! va pupam
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Buna seara, am vazut ca azi dimineata nu a vrut nimeni din cafeaua mea Eliza, am vazut tunsuliciul. Ii sta foarte bine! Lala_20, tre sa merg in urma sa o vad pe Bia desi stiu sigur ca am incercat sa vad pozele la vremea lor dar nu le mai ai la semnatura? Jelimoni, da, Robski mi se pare f schimbat fata de baietelul de acum doi ani pe care l-am vazut la Sibiu. E asa mare si ii sta bine cu freza de barbatel! Stancutza, ma bucur sa vad ca mai ai suflu pentru a fi mereu langa Sofia ... si in mod cert concediul va va face foarte bine. Savurati-l! Il meritati! Eu in 48 de ore voi dormi iar in camera mea din copilarie.......la ai mei. Sper sa rezolv tot ce mai e de rezolvat pana plecam sambata dimineata. Nu-i bai ca eu am bagat mare dl sot o lungeste pe ultima suta de metri cu banca, sa se ocupe altfel s-ar plictisi cat sunt plecata. Am o lista de to do-uri printre care si sa merg in livada sa dau cu boabe impotriva melcilor alora fara casa....sa nu-mi manance mazarea si patrunjelul. Sa ne tineti pumnii sa fie gaza baiat de treaba in avion si sa ajungem cu bine....acasa! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
ceska drum bun! daca aveti drum prin Sibiu nu uita sa dai un semn :)
pupici
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta buna zuzici am fost ieri seara la dr, astea mici sunt ok, nu mai au rosu in gat, sunt curate la plaman. dar au muci cat ptr 10 copii .. nu se mai termina odata .. chiar nu stiu ce sa-i mai dau, in special evei ca la ea e mai nasol .. cred ca o sa-mi cumpar aparat ptr aerosoli ca nu mai merge. si eu sunt ok .. s-a dus infectia insa mai stau pe antibiotic pana sambata .. eliza tare frumoasa e papusica ta si ce cuminte a stat la tuns desi era cam suparata .. lala ![]() stancutza vacanta placuta in malta si vreme frumoasa. sunt sigura ca ii va prinde bine sofiucai iesire. roli pupam ursuletul .. ce frumos e desenat pe fatuca. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
elle la fel si la noi, 2 sapt am tras-o, azi in sfarsit l-am dus la gradi, m-au mai si certat educatoarele ca ce i-am facut la copil 2 sapt??

pana la urma i=-am dat garasone in nasuc si i-a mers foarte bine, ele sunt picaturi de ochi si urechi insa doc mi-a zis ca merg si pt nas, asa ca mam incercat si in 2 zile i-o trecut.
ma bucur ca sunteti mai bine,

jelimoni spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Poftiti la o ... ![]() Ceska sunt si la semnatura pozicile... Roli same here...de ceva timp ma termina Bia cu mofturile ei,ea care era un copil mancacios foc...Dar la dimensiunile ei nu mai zic nimic...17,5 kg si 99 cm... Si noi o sa lipsim zilele astea...mergem la noi in oras...maine am examen...poimaine vizite...si luni umblu sa-mi pun stampila pe hotarare si sa-mi schimb actele... Laura,mamica de minune Bianca POZE Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima. Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera. |
buna dimineata domnisoara Laura!
daca povestesti cuiva ce ai patit cu Bia la nastere si o vede pe Bia cum arata, o sa zica ca minti