Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata'
E tarizu de cafea? Poate mai vrea cineva o portie.
Sa va distrez si pe voi cu perlele lui fiu-meu...zice Marc aseara "mami sa-l rogi pe Doamne Doamne sa ne mai aduca un fratior, da sa fie mai mare ca mine" ...cred ca s-a saturat sa-i tot zic ca el e fratele mai mare si tb. sa se poarte frumos cu Andrei si sa-l invete lucrurile bune pe care le stie el.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceska, eu de Milupino n-am auzit..da nici nu mai sunt la curent cu ce e pe piata in materie de lapte praf...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli, Dudu e mare amator de apa...cand il intreb ce-i dau sa pape spune "apu". Nici la noi papi nu are trecere mare. Dimineata mananca dar nu mult -in jur de 200ml/gr de produs. La pranz cu greu inghite si seara e la capitolul iaurt simplu cu fructe pisate (a degustat cu capsuni si cu cirese...preferate-s cu capsuni), castron cu cirese...Are si el 11.5kg/94cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Jmoni...
Roli am uitat sa spun ca ti-am admirat puiul cel mare...

Laura,mamica de minune Bianca
POZE
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Cafea as bea si eu....ori o cola, dar numai dupa ce mai dorm o tura ca-s rupta. Abia la 02 m-am dus la culcare si din cauza tusei am dormit cu pauze pana la 7.
De azi sunt o sapt pe antibiotic iar gaza e mucoasa.....
Merg sa dorm un pic de-o vrea si gaza si apoi sa termin de facut bagajele. As mai fi vrut o tura de shopping dar nu mai am nervi... Daca deseara nu mai pot dormi iar o sa iau toata albumele cu poze de clopotei pe care le gasesc.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Neata!

Ginette eu am avut problema asta cu Bia si lo noi regimul alimentar nu a functionat,am incercat cu detoate.Doctora ne-a recomandat lactoza,dar e groaznica la gust si nu a vrut so ia,asa ca am dat un google si am aflat ca exista un sirop pe baza de lactoza si anume : duphalac,asta e bun la gust,si a si functionat la noi.Efectele s-au vazut cam dupa o saptamana de tratamen si apoi am continuat cu doza de intretinere pana am terminat sticluta.A si secretul e ca doza de dimineata sa o ia pe stomacul gol Adela scumpa,sper sa treaca repede

POZE
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Si asta ii dai si-acum? Sau dupa tratament a mers de la sine?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Roxana, ai grija cu lactuloza ca creeaza dependenta, asa mi-a spus pediatra. eu am luat pt Iulia, ca nu fecea nici la 7 zile. efectul s-a vazut in cateva ore, eu i-am dat doar de vreo 5 ori, dar nu 2 zile la rand.
intreaba si pediatra inainte de a cumpara Duphalac. incearca sa-i dai caise confiate si smochine, sau piure de caise si piersici cu miere.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Poze cu tunsulici si nu numai incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2901939630102710211sOOCxh

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

credeam ca ai tuns-o mai scurt, a fost tare cuminte cu atatea tentatii in jur, masina, TV. ii sta tare bine cu caciulita roz.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Citat:

Poftiti la o ...

Roli same here...de ceva timp ma termina Bia cu mofturile ei,ea care era un copil mancacios foc...Dar la dimensiunile ei nu mai zic nimic...17,5 kg si 99 cm...

Si noi o sa lipsim zilele astea...mergem la noi in oras...maine am examen...poimaine vizite...si luni umblu sa-mi pun stampila pe hotarare si sa-mi schimb actele......redevin domnisoara

POZE

felicitari, domsoara'Laura. sa aveti o viata linistita de acum inainte, lipsita de scandaluri si violenta. pupam si uriasa ta, cat mananca de creste atat de mult? sau seamana cu cineva, cu tine nu, ca esti miniogna.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

ce zi cu alergatura am avut azi .. abia astept sa ma bag in pat. iar maine cred ca o intindem pe la tara ..

lala wow .. ce uriasa ai tu acolo ..

stancutza toata admiratia pentru tine .. si ptr sofiuca. este un copil tare inteligent si cooperant. am vazut si eu filmuletele .. ma bucur tare mult pentru ea si ma rog sa recupereze tot repede.

jelimoni sar-mana de pont. voi incerca si asta sa vedem ce reusita am ca deja mi s-a luat de atatia muci ..

roli ce dulce e marc ..

ceska drum bun si vacanta placuta!

pupici si noapte buna!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:

Neata!

Ginette eu am avut problema asta cu Bia si lo noi regimul alimentar nu a functionat,am incercat cu detoate.Doctora ne-a recomandat lactoza,dar e groaznica la gust si nu a vrut so ia,asa ca am dat un google si am aflat ca exista un sirop pe baza de lactoza si anume : duphalac,asta e bun la gust,si a si functionat la noi.Efectele s-au vazut cam dupa o saptamana de tratamen si apoi am continuat cu doza de intretinere pana am terminat sticluta.A si secretul e ca doza de dimineata sa o ia pe stomacul gol Adela scumpa,sper sa treaca repede

POZE

Si asta ii dai si-acum? Sau dupa tratament a mers de la sine?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Si Alexia e pe Duphalac de vreo 2 luni, si acum face kaka normal, inca din sept. a avut probleme si aici am primit alt tratament. Eu ma gandeam ca-i de la mancare, dar din cate am inteles nici dr. nu prea stiu cum sta treaba.
Eu am mai scris ca fiica unei prietene de aici are 3 ani si are probleme cu constipatia inca de la nastere si i-a tratament in fiecare zi, si nu se intampla nimic rau. E doar ca sa inmoaie scaunul.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput