Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 4
roli25 spune:
Lala, f. frumos ce v-a zis la gradi. La noi nu se pune problema, caci mi-a zis de la inceput, vi-l iau la 2.8 ani, dar fara pampers! Asa ca trebuie sa fac ceva. Nici eu nu l-am lasat fara pampers.In dormitoare am mocheta si nu am cum s-o mai curat. Nici nu Marc n-am incercat varianta asta, dar cu el a fost simplu ca a mers cu pampers la gradi si s-a invatat cu oala acolo, vazandu-i pe ceilalti.
Ca sa nu mai zic ca lui Marc i-am scos pampersul de la somnul de pranz abia de vreo luna si face pe el aproape in fiecare zi
. Noaptea are pampers inca...ar insemna sa schimb asternuturi de 3 ori /noapte, ca dimineata pampersul e pliiin.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Lala, f. frumos ce v-a zis la gradi. La noi nu se pune problema, caci mi-a zis de la inceput, vi-l iau la 2.8 ani, dar fara pampers! Asa ca trebuie sa fac ceva. Nici eu nu l-am lasat fara pampers.In dormitoare am mocheta si nu am cum s-o mai curat. Nici nu Marc n-am incercat varianta asta, dar cu el a fost simplu ca a mers cu pampers la gradi si s-a invatat cu oala acolo, vazandu-i pe ceilalti. Ca sa nu mai zic ca lui Marc i-am scos pampersul de la somnul de pranz abia de vreo luna si face pe el aproape in fiecare zi . Noaptea are pampers inca...ar insemna sa schimb asternuturi de 3 ori /noapte, ca dimineata pampersul e pliiin.Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Roli banuiesc ca asta ti-a spus directoarea
Tu in cazul in care nu o sa fie pregatit ( desi eu va urez succes maxim ) te duci si vorbesti personal cu doamnele ingrijitoare
Ca ele ii duc la baie.
Mergi eventual pe varianta pampers pull-up si gata. Eu asa am de gand in cazul in care nu il invat.
Desi sper si eu din tot sufletul sa fie trecuta si etapa asta pana in septembrie.
Deoarece acum e numai incapatanare, intelege ce vreau si e pregatit sa treaca la faza de baieti mari.
Dar e mai simplu pt el asa si inca nu a facut click.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
roli25 spune:
Asa ma gandeam si eu ca o sa vb dimineata cu ingrijitoarele (le bag ceva in buzunar) si le rog sa aiba rabdare cu caposu'
...ca doar n-o sa-l controleze directoarea la chiloti.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Ei, Ginette,
cu draga inima as prefra sa fiu in stare sa dau cafeaua la 5 dimineata. Din pacate sunt rupta de bolnava, ma rog sa nu prinda si gaza ceva din zbor, ma mir ca inca nu are nimic. Azi l-am oprit pe sot acasa caci nu ma simteam in stare sa ma ridic din pat. E pt prima data in aproape 2,5 ani cand ia concediu de boala din cauza copilului ori a mea. Numai bine zace inca si socrul si ieri mi-a facut un scandal urias ca el nu merge la dr. Tuseste groaznic e moare ca o carpa si zice ca il doare in piept. Dar nu s-a dus la dr. Acum il las asa, tre sa ma gandesc si la mine. Dr din sat e in concediu inca o saptamana si daca se simte mai rau chemam ambulanta. NUmai asta nu-mi lipsea! Cu chiriasa iar scrisori pe la avocat, nici un ban platit. Am carat de sambata pe bucati, daaaaaaaa si azi mobila pentru sufragerie. Am fost si la cumparaturi pentru 3 zile caci maine e sarbatoare si sambata zburam spre Ro.
Dl sot e fiul lui ta-su: se lupta de vreo trei sapt cu un fel de furuncul/neg la degetul mare de la mana dr. Tot snagereaza se opreste si tot asa. I-am obtinut programare la medicul de familie sa ii cauterizeze rana vineri si el desi a fost de acord azi o intoarce ca nu mai e cazul ca e bine degetul. Cand i-am zis ca inceputul sfarsitului pentru saracul Mile Carpinisan -Dumnezeu sa il odihneasca!- a fost un furuncul a crezut ca glumesc! POate sunt eu panicoasa dar mai bine merg prea des la dr decat sa regret o neglijenta din asta si sa pierd pe cineva drag!
Maine montam mobila si fac bagajele mele ale gazei sunt aproape gata. Of! Copilul asta ma dispera. Desi e ta-su pe pozitii azi el tot de mine trage sa ii dau suc de mere........
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Eliza spune:
Simona ce bombonica e Sara
.
Vad ca discutati de pampers, noi suntem in plin proces. Deocamdata de o saptamana face la WC caca si ieri a zis la gradi de 2 ori "go , pipi"(nu stiu de unde le-a venit ideea dar e tare haioasa cand zice).
Lala, ingrijitoarea are mare dreptate, la gradi cand ii vede pe toti o sa-l incante foarte repede. Eu ii dau pull up(cu printese, binenteles) si ii zic ca trebuie sa aiba grija sa nu o ude. E abia a doua saptamana de training, dar e ok, nu sunt stressata deloc de asta, desi unii zic ca am inceput cam tarziu. Acum zic si eu, daca or sa mai faca pe ei doar nu i-or lasa uzi, o sa-i schimbe si daca vorbiti cu ingrijitoarele sa ii ia mai usor si sa nu faca mare problema din asta intr-o luna maxim se rezolva.
Ginette si noi am avut ceva probleme cu constipatia, doctorita de aici ne-a zis sa-i scoatem lactatele pentru o luna(ea si manca 600ml de lapte pe zi care e cam mult). Ea a avut cateva episoade de constipatie, a durut-o si a inceput sa se abtina. I-am scos lactatele, acum bea lapte de migdale la care ii adaug nuts butter sa suplinesc garasimile si i-am mai scos painea alba, incerc sa-i strecor tarate in paine facuta in casa, mananca si foarte multe cirese. La inceput ne-a dat sa-i dam seara calciu magneziu lichid(nu stiu daca se gaseste si in Romania), asta nu o mai lasa sa se abtina si ii si inmoaie kk. Ce stiu ca mai merge dar mandra mea nu bea ceai neam e ceai de musetel si ceai de macese. La fel si gem de macese poti incerca(la noi nu pune gura pe gem, habar nu am de ce).Aaa..si la noi a functionat f bine WC-ul, de cand a descoperit ca poate sa faca mult mai usor la WC si ca o las sa traga apa dupa fiecare "biluta" de kk nu s-a mai plans de durere si e chiar incantata. In schimb nu face kk decat acasa si doar la un WC(avem 3 in casa), deci cand om pleca pe undeva o sa fie jale.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Legat de subiectul pampersi vs olita, ca vad ca se discuta. Felicitari celor ce sunt pe cale sa scape definitiv de accesoriul de bebe. Noi nici gand!
Probabil in Romania incepem antrenamentele. Ieri la schimbat ma innebunea ca el poarta chiloti ca tati dar de fapt sunt chilot-pampers. Ii explica ca e o diferenta, el ca vrea chilot adevarat. Ii explic cum trebuie sa procedeze cand simte ca vine pipi, il duc si pe wc -zice ca nu ii vine. Exemplific eu, exemplifica si tati. Se tine dupa tati prin baie si incepe sa urle: mama! mama! Copilul facuse in pantaloni, noroc ca in baie, pe gresie. Ii explic ca trebuia sa ma cheme inainte, nu dupa, mergem sa ne schimbam si in timp ce ii pun iar chilot pampers el incepe sa scandeze: acu merg si fac patsh patsh in balta din baie. Ii zic nu care cumva! Am zis ca o sterg si spal si dezinfectez dupa ce ii pun pampersul lui. El: bine, atunci iau basculanta si ma plimb cu ea prin balta. Eu: Nu, nici asa nu e bine, pute balta asta! El: Sigur??????
Blogu` nostru
roli25 spune:
Ceska am facut pancakes-urile. Delicioase si extraordinar de usor de facut!
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI
gattasalvaje spune:
Hello !
Nati , scuze
...granulele pe care le luam pentru depresie se numesc Ignatia .
Multumim celor care ne-ati vazut pozele si ne-ati laudat ![]()
Si eu am inceput de vreo saptamana s-o las pe Sara fara pampers in casa si pana acum n-am avut accidente...doar odata la mamaie s-a scapat pe ea , in rest spune cand face pipi ( daca n-are pampers ). KK nu mai face pe ea din octombrie , anul trecut . Afara si la somn ii pun pampers si il gasesc ud mereu ...inca n-am curaj s-o las fara pt ca n-am chef sa ma car cu schimburi in parc , nici sa spal in fiecare zi lenjerii.
Despre constipatie...si noi avem problema asta , desi alimentatia ei este , pe cat se poate fara alimente care constipa , de ex. nu-i dau orez , banana , paine alba , mananca aproape zilnic para , iaurt , mai nou cirese ca este sezonul lor. Cred ca se constipa de la laptele praf ,ca bea cam 700 ml/zi . Suntem pe Nestle junior 2+ si n-as vrea sa o trec pe lapte de vaca pana la 3 ani. Ea nu prea mananca carne , ficat , ou si ma gandesc ca nu prea are din ce sa-si ia necesarul de fier , iar laptele praf ar fi unul din putinele alimente care i-ar asigura doza zilnica necesara de fe.
Ma duc la nani , ca-mi pica ochii in gura.Pusici
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Ceska am facut pancakes-urile. Delicioase si extraordinar de usor de facut! |
Roli,
eu reteta o am de pe blogul Ereenei....

Sunt usor de facut, bune si rapide. Noi le facem ori pt micul dejun ori la cafea ora 16-17 cand nu am alta prajitura in casa.
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Daaaaaaaa, vine si cafeaua desi eu beau lapte cald....
Cafea!
Blogu` nostru