Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NataliaS LalaD - eu am dubii fff mari ca vom reusi sa scapam de pampers pana la toamna...pe bune, pai mandrulita mea n-are nici un interes pentru olita si nici nu mai stiu ce sa-i fac sa-i trezesc interesul. Se ascunde cand face caca...daca o gasesc spune "lasa-ma-n pace!"... ![]() Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Same here! M-apuca toate cele cand ma gandesc ca prea mult numai e pana in septembrie cand incepe facultatea.
Roli mami de Andrei
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Same here! M-apuca toate cele cand ma gandesc ca prea mult numai e pana in septembrie cand incepe facultatea. Roli mami de Andrei ![]() ![]() www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Eu m-am linistit si cu aspectul asta
![](icon_smile_big.gif)
Mai in gluma, mai in serios am intrebat-o pe d-na ingrijitoare de la grupa ieri cand am fost cu piciul sa luam fisa pentru pediatru :
- ce fac domne' cu incapatanatu' asta, ca fuge de olita ca dracu' de tamaie ?!?
O cunosc de ceva vreme, a fost ingrijitoare si la grupa lui fratello si raspunsul ei si al colegei ce era de fata a fost :
- acum doar nu o sa il legati de oala
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Acu' s-o auda doamne-doamne si sa fie adevarata prezicerea ei !
DAR al meu va merge la program scurt. Pentru cei ce dorm acolo nu stiu cum se pune problema
![](icon_smile_blush.gif)
O zi excelenta !
Lala.
![](cavaler.gif)
![](bonjovi.gif)
My hobby
LaLa_20 spune:
Ginette...dupa ce am terminat flaconul nu am mai avut probleme,dar eu m-am invatat minte si il am mereu in casa,tin minte ca atunci l-am gasit greu...
Natalia sa te auda Doamne Doamne...si sa ne lase in pace...bine sa ne lase in sensul sa nu mai faca circ...ca daca e om si vrea sa-si vada copilul nu ma opun...
Da unde sunteti toate?...slabutza miscarea p aici
Laura,mamica de minune Bianca
POZE
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
buna fetele
azi mergem la dr ca nu se mai poate .. eva tuseste de rupe si e subfebrila .. anna muceste la greu si ea.
roxanici of mititica .. mai incearca o lingurita de miere pe stomacul gol dimineata, suc de portocala, pere ..
nati glumeam, mai .. si eu mai rad de eva cand se jeleste si mi se pare mie haioasa ..
lala lasa ca scapa el de pampers, fii fara grija. uite si eva, daca ii las pe ea pampers, mai face in el, nu cere olita. dar daca nu=l are, vine strigand .. pipi pipi sau caca caca, dupa caz ..
gatta ce figura nazdravana are saratelul .. se vede ca-i pusa pe pozne ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Elle pup fetele sa se faca repejor bine.
Mai eu fara pampers nu l-am lasat...inca
Bine, eu nu-s un etalon la chestia cu potty training ca-s atat de relexata de problema de dau deja in nesimtire
Eu i-am prezentat "obiectu'" i-am explicat la ce foloseste, l-am dus la baie vreo 3 zile de n ori pe zi poate, poate o vrea . N-a vrut de nicio culoare asa ca am facut pauza doar ii aduc aminte de fiecare data cand il schimb si ii pun "placa" cu baiat mare=olita etc .
Fara pampers in casa nu cred ca il las curand dar am de gand sa iau olita cu noi la plimbare+schimburi si afara sa nu mai aiba pampers.
Poate pricepe ideea.
Nici pe frati-su nu l-am lasat fara pana nu cerea de fiecare data ( in casa). Afara am facut si cu el la fel - fara pampers si in 5 zile nu mai avea scutec nici afara nici in casa.
Acum cum mi-o fi norocul cu caposu'.
Cu papers nu ramane el o vesnicie, sunt convinsa de asta
O faza draguta ieri la gradi :
- copiii erau zburdalnici, alergau, sareau, doamna fiind ziua lor ii lasase sa faca ce doresc.
Al meu s-a asezat cuminte, pe scaun , la masa si ii "certa" sa stea jos, cuminti
El venise cu "treaba" la gradi nu la sarit si alergat
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
Ellenuta spune:
mie deja mi-e groaza de racelile de la gradi .. de faptul ca va fi cu mucii taras mai tot timpul ... va dati seama ca va lua si anna tot de la eva ... sa ma pregatesc psihic, nu?
fetelor .. eu cred ca voi boci in prima zi de gradi .. deja nu-mi vine sa cred cat de mare s-a facut, ca vorbeste, ca inteleg ce vrea si ce o doare ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ginnette spune:
Lala, mi-l si imeginez 'serios', asteptand sa inceapa 'programul de lucru'
Mama ii da jos pampersul cand se trezeste dimineata, si unde pleaca cu ea, pleaca cu chiloti si fara schimburi - pan-acum (de 1sapt si ceva) nu s-a intamplat nici-un accident. Si eu am fost inw/e cu ea, tot fara pampers.
In schimb, la pranz, cand intra in casa si pana ii da sa manance - o lasa 10min la Bebe Tv - atunci mai face pe ea. De fapt sta in fotoliu (al ei) si fascinata de tv, se relaxeaza si-i da drmul; si-apoi ii bate mamei, in geam 'e ud, nu bedi (vezi)'.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
Hai Helen, gandeste altfel: de-acum o sa puteti comunica; o sa=i auzi glasul cum povesteste tot ce face, poate sa-ti spuna ce o doare/place.
Eu recunosc, ca acum imi place mult mai mult decat cand era 'tub digestiv'.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
grati.ela spune:
LalaD si al meu refuza olita si nu-l presez din comoditate. I-am luat si colac pt WC dar degeaba. In funduletul gol l-am lasat de vreo cateva ori si am sfarsit prin a spala gresia de pipi. A priceput mesajul ca pampersii sunt pe duca dar nu e interesat sa faca decat in cada (cum il bag in cad goala si dau drumul la dus cum se pishuleste).
Elle sanatate multa! Si noi am trecut prin muci si tuse aproape 3 saptamani. Dudu a scapat de antibiotic dar eu nu.
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Hai Helen ![]() Eu recunosc, ca acum imi place mult mai mult decat cand era 'tub digestiv'. Roxana si Adela - 09.12.2007 ![]() Buburuza de 2 ani Albume |
da, clar ca acum imi place mai mult .. e o perioada super dpv al vorbirii .. deja imi povesteste ce face pe unde se duce, paraste ..
![](icon_smile_blush.gif)
Elena, mami de
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](papica.gif)
![](copilas.gif)