Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 2
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta Sa fie un capitol cu vesti bune si clopotei sanatosi! lala ma bucur din suflet pentru voi! sa dea Dumnezeu sa aveti numai zile linistita si pline de fericire! sper ca exul sa nu fi primit nici macar dreptul la vizita .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
http://family.webshots.com/photo/2918588830102349464uEAoth sunt superbe fetele tale! Eva e a ta si Ana a lui tati
Ioanact spune:
Multumesc fetelor: grati.ela si Ellenuta pt aprecieri la adresa fetelor.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
arturicii spune:
Buna tuturor,
Sunt o mamica de 2 poznasi de 2004 si o floricica de liliac de 2010.
As dori sa va recomand cu caldura una din cele 2 bone ce le-am avut cat locuiam in Romania.
Am vorbit acum ea (am ramas prieteni de familie) si isi cauta ceva extra de lucru. Este tanara (45 ani), are un servici de bugetar, program fix pana la 15. Insa dupa aceasta ora este disponibila sa lucreze ca si menajera (face treaba repede, impecabil si fara sa deranjeze) si/sau ca si bona (este f energica, iubeste pe cei mici, are initiativa insa stie sa respecte in totalitate ce spun parintii).
Locuieste in Bucuresti, in zona Piata Domenii. Daca aveti nevoie de ea astept PM si va dau nr ei de tel.
Va multumesc,
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Eliza spune:
La multi ani! pentru toti copiii.
Lala, ma bucur ca ai si tu parte de liniste acum, Bianca e o adevarata domnisoara.
Nemary ti-am admirat si eu comorile dulci .
Jelimoni, Robert e un haios si se vede si din poze ca nu are stare. Bafta la actiunea olita.
Natalia, ce concediu de vis ati avut! Cred ca toate visam la cate o iesire din asta(eu cel putin o fac, dar nu ma pot convinge sa las pitica noaptea fara mine).
Elle si Roli sanatate multa .
Noi am avut long weekend si 2 zile am stat in casa ca a plouat(nimic nou!) , ieri am fost pe afara si ne-am plimbat cu trenuletul, dat de mancare la ratuste, parc...ne-am mai scos parleala. Aa... si ne-am tuns . Nu ca aveam noi mult par, dar nu mai statea de nici o culoare si o stressa ca ii venea pe fata. A fost neasteptat de cuminte si cooperanta.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
miri_mik spune:
la multi ani,pici piti, de ziua voastra a celor mici!!!!!!
eu sunt franta:( inca nu i-am datd e cap fostei case. dar pana sambata trebuie sa fie goala golutsa, cheala...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
La multi ani copilasi din toata lumea !
Sara stie ca azi este ziua copiilor si e foarte fericita ca a primit ce-si dorea ...un "cavatol" ( excavator ) si o chitara cu care ne-a pus nervii pe moatze toata seara ...n-am avut de lucru sa-i cumpar alt instrument de facut zgomot
Lala ,bine ca ai terminat cu individul ala ...sper ca de acum viata ta si a Biei sa fie mult mai frumoasa si mai linistita . Bia este o domnishorica tare simpatica ...waaw ce inalta e !
Roli , multa sanatate lui Andrei...sper sa fie un virus trecator si sa dispara repede .Ciudat afisul de la gradi...nici eu nu stiu cum sa-l interpretez. Poate ca vor afisa si lista cu numele , dar le ia ceva timp sa analizeze cinci sute si ceva de dosare si , asta este doar o informare preliminara...n-ai gasit pe nimeni pe-acolo sa intrebi ce-si-cum ?
Am uitat sa va zic ca am "reusit" si noi la gradi ...v-a zis Miky . Este o gradinita noua , inca nu este finalizata constructia ...se va taia panglica la 1 sept. M-a incantat ca are bazin de inot si fac cursuri optionale de inot pt pici. Este f. aproape de casa si chiar in spatele blocului lui mamaie...Sara va merge din sept la program scurt , iar dupa ce va implini 3 ani , la program normal.
Legat de Eurovision ...Marinela , de acord ca Harel Skaat a falsat putin la sfarsit ...dar Lena a cantat fals de la un cap la altul - cred ca daca venea la "Megastarul" nostru ar fi maturat Iantu cu ea pe jos...eu sunt convinsa ca lipsa voturilor pentru Israel este din cauza xenofobiei si rasismului care, din pacate , inca e in floare in Europa.
Mai aveam o gramada de zis , dar zuzi e in bratele meu si maraie "mami , hai la nani , viau bibiu ( biberonul ).
Asa ca va pupicesc
Cateva pozici si de la noi :
http://family.webshots.com/album/577837827zbXPqb
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
ginnette spune:
Neata si poftiti la o !
Ceska, ati plecat spre Ro? m-am obisnuit sa te 'gasesc; aici, dimineata.
Am admirat clopotei: Roberto strengarul, Bianca floricica, Ioana si Iustina - doi bobocei si Sara o bombonica (imi place tare mult cum este 'coafata').
Roli, Helen, cum mai sunt clopotzeii virusati?
Sa ne pui poze de la petrecerea lui Marc.
Eliza, poze cu tunsulici?
Mada ce hotel este? Noi am gasit alta vila in Ef N, cu loc de joaca: Florenta.
Ce sa ma fac cu Adela, cu constipatul?! Aseara a facut kk plangand si-mi spunea 'peaca (freaca) mami butica ca doaie (doare)' - au iesit numai masline lipite unelede altea (scuzati descrierea plastica).
Si in fiecare zi manaca pere, prune, sfecla rosie si morcov (ambele crude).
Ieri i-am dat seminte de in inmuiate in apa.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
LaLa_20 spune:
Neata!
Ginette eu am avut problema asta cu Bia si lo noi regimul alimentar nu a functionat,am incercat cu detoate.Doctora ne-a recomandat lactoza,dar e groaznica la gust si nu a vrut so ia,asa ca am dat un google si am aflat ca exista un sirop pe baza de lactoza si anume : duphalac,asta e bun la gust,si a si functionat la noi.Efectele s-au vazut cam dupa o saptamana de tratamen si apoi am continuat cu doza de intretinere pana am terminat sticluta.A si secretul e ca doza de dimineata sa o ia pe stomacul gol Adela scumpa,sper sa treaca repede
Laura,mamica de minune Bianca
POZE
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 Neata! Ginette eu am avut problema asta cu Bia si lo noi regimul alimentar nu a functionat,am incercat cu detoate.Doctora ne-a recomandat lactoza,dar e groaznica la gust si nu a vrut so ia,asa ca am dat un google si am aflat ca exista un sirop pe baza de lactoza si anume : duphalac,asta e bun la gust,si a si functionat la noi.Efectele s-au vazut cam dupa o saptamana de tratamen si apoi am continuat cu doza de intretinere pana am terminat sticluta.A si secretul e ca doza de dimineata sa o ia pe stomacul gol Adela scumpa,sper sa treaca repede Laura,mamica de minune Bianca POZE Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima. Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera. |
Si asta ii dai si-acum? Sau dupa tratament a mers de la sine?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
NataliaS spune:
Hello!
Elle - m-ai perceput gresit cu rasul de copilul care plange...n-a ras nimeni de ea...dar ne-a pufnit rasul pe toti de ce a zis in timp ce ea plangea de zor ..."mama, mie-mi vine sa plang"
Jelimoni - are o fatza de nazdravan frumuselul tau...cred ca numai nazbatii face.
Alina - sa-ti traiasca proaspata increstinata! Sunt frumusele dar diferite fetele tale...seamana foarte putin.
Eliza - a fost tare bine...haha ... azi noapte m-am visat in Istanbul. Eu intotdeauna am avut ceva impotriva vacantelor fara copii, jur, am crezut ca nu voi putea pleca fara ele, dar m-au mobilizat niste prieteni si Horia si pana la urma mi-am schimbat parerea - chiar TREBUIE din cand in cand o gura de aer proaspat in cuplu.
Lala - felicitari. Sper sa nu mai apara ever si sa va puneti viata pe un alt fagas, mai fericit. Bia a crescut incredibil de mult. Cat are in inaltime?
Gatta - felicitari pentru admitere Tot nu mi-ai zis numele pastilutelor homeopate.PLeaseeeeee.
LalaD - eu am dubii fff mari ca vom reusi sa scapam de pampers pana la toamna...pe bune, pai mandrulita mea n-are nici un interes pentru olita si nici nu mai stiu ce sa-i fac sa-i trezesc interesul. Se ascunde cand face caca...daca o gasesc spune "lasa-ma-n pace!"...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw