Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!!!!
andrelina calatorie placuta si eu nu ma indoiesc nici o clipa ca nu va avea patriotul nici o secunda lipsda de ceva, la ce mama grijulie are langa el.....................
aveti grija de voi si distractie placuta!!!!!!!!!!
noi raportam recordul mondial de somn de la 23-7..........
apoi a balotat 180 ml si somn pana la 10.30................boierie ce sa mai??????
doamne tine-i naravul...............
azi am bagat morcov, dar nu ii place.........................suc de morcov........
va pup
sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Ne-am conformat si am raspuns "Prezent!" la catalogul de poze! Admirat pitici frumosi foc! Comentariile dupa examen... Va ![]() Mihaela, mami de ![]() AMR 10 pan'la nunta ![]() ![]() |
ce smekeras frumos e kiti!
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
bafta la exam,mamico
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
cornelia,mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui Andre_lina am decis: voi lua 4 borcanele cu fructe si 4 cu legume, si o cutie de cereale, ca el papa si cereale inainte de culcare. ATAT, in germania sigur gasesc bune, si poate si mai ieftine! vazusem la DM super preturi... vreo 4-5 lei un borcanel, marca lor. mai e humana... nu prea sunt pro nestle (produc prea multe chestii, nu sunt specializati, parerea mea), oricum merg in real si le "miros" pe toate ![]() ce am observat e ca borcanasele de 6 luni contin si carnita de pui, iar eu stiam ca se baga pe la 7 luni... the old subject Andreea, ![]() ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Eu i-am luat 2 borcanase de la Nestle doar asa sa vad daca ar manca din ele in caz de nevoie. Am primit cadou si o sticluta cu suc de mere tot de la Nestle. Le-a acceptat imediat fara probleme. Este vorba de piure de mere si piure de pere. Sucul in schimb mi s-a parut cam apa chioara si din cate am vazut pe sticla este facut din concentrat de mere asa ca...iac...In schimb piureurile sunt ok, mi-au placut si mie si lui bebe
![](pofticios.gif)
Eu am luat Nestle ca am zis ca daca laptele e de la ei sa mentin linia, sa nu schimb marca
-----------------------------------------
![](bebic.gif)
pozele noastre
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
am venit de la vaccin...a plans fff putin cand a intepat-o
are 6.100 gr si 63 cm...a crescut fff bine,si arata fff bine
revin mai tarziu
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+
Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/al3csa/al3csa.jpg)
al3csa spune:
citat din mesajul lui Ruxita Noi raportam o galmuta de la vaccin ! ![]() ![]() ![]() compresa cu cartof nu era antidotul vaccinului??? adica sa resoarba tot vaxul care il bagam pe post de vaccin? trece intr-o saptamana? ce sa-i mai pun la galmuta? |
Am auzit de la cineva ca merge si cu o felie de lamaie
![](chatterbox.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Poze
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](harpa.gif)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cris_mario am venit de la vaccin...a plans fff putin cand a intepat-o ![]() are 6.100 gr si 63 cm...a crescut fff bine,si arata fff bine ![]() revin mai tarziu ![]() Andreea ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
bravooooooo!!!!!!
fetita curajoasa!!!!!!!!!!
Bea
![](mamica.gif)
![](ilovey.gif)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](rugaciune.gif)
Poze
![](comoara.gif)
al3csa spune:
citat din mesajul lui Andre_lina am decis: voi lua 4 borcanele cu fructe si 4 cu legume, si o cutie de cereale, ca el papa si cereale inainte de culcare. ATAT, in germania sigur gasesc bune, si poate si mai ieftine! vazusem la DM super preturi... vreo 4-5 lei un borcanel, marca lor. mai e humana... nu prea sunt pro nestle (produc prea multe chestii, nu sunt specializati, parerea mea), oricum merg in real si le "miros" pe toate ![]() ce am observat e ca borcanasele de 6 luni contin si carnita de pui, iar eu stiam ca se baga pe la 7 luni... the old subject Andreea, ![]() ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Eu zic ca nu prea ai ce sa mirosi in real
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Poze
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](harpa.gif)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
![](olala.gif)
al3csa spune:
Si Neatza
LML Alexandra, Raul, David, Lara!
Si pentru ieri LML Tudor, Luca, Adrian, Irina, Matei, Daniel, Iuria. Ca tuta de mine nu a fost in stare sa zica ieri
Si LMA Onitza de
Yannis Andrei (23.01.2010)
PozePoze noi
Povestea nasterii
al3csa spune:
citat din mesajul lui cris_mario am venit de la vaccin...a plans fff putin cand a intepat-o ![]() are 6.100 gr si 63 cm...a crescut fff bine,si arata fff bine ![]() revin mai tarziu ![]() Andreea ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Poze
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](harpa.gif)
![](olala.gif)